divine: Ti co vyrostli na dechovce by o ní také tvrdili totéž co to o rapu. Já poslouchám kdeco od klasiky a folku přes coutry, rock, disco a jazz až k metalu, ale žádný z těch desítek žánrů bych nevyvyšoval nad ostatní
Já taky nevyvyšuju rap nad ostatní. Řekl jsem, že bych ji vychoval na rapu(s nadsázkou, je mi jasné, že 7letá holka to poslouchat nebude) a hned se ozval flame. . Že poslouchám rap už pěknou řádku let neznaméná, že si neposlechnu třeba System of a down, Slipknot nebo třeba Nirvanu.
Tata boyz nebo jak se to píše. a třeba jede jede vláček.. tu originální ne tu " veze samý vožralý " nebo taky crazy frog
Osobně poslouchám drum and bass,techno,electro,hause ale o rap bych pochyboval jen můj sklon k tomuto žánru, sprostý a sám bych to nenazval písničkou spíš povídáním o svém životě ( nic proti rapid nemám! )
S nadsázkou máš teď v rukách její budoucnost. Hudba ovlivňuje lidi víc než by se mohlo zdát, když jí tam dáš Just a Beaver nebo Hanu Fontánu tak jí nasměruješ k popvýmu odpadu a riskuješ že jí zkazíš. Ale zase pouštět jí Canibal Corpse by asi taky nebyl dobrej nápad. za mýho mládí se v tomhle věku poslouchali třeba šmoulové, ale že bych za to teď zpětně byl rád se říct nedá. Spíš než jí tam šoupnpout neco co by se jí nemuselo líbit skus více žánrovej výběr a ukaž jí jak hledat dalsší muziku popř. pokud bude šikovná tak jí mužeš pomalu učit jak si to tam stáhnout.
Je to zpívané, poučné, ale .... (nevyhovující dnešní mládeži?). Každopádně písničky mají velice dobré, aspoň se naučí poslouchat mezi řádky
Problém je ale masa, která poslouchá dnešní "úžasný" ( ) mainstream, takže i když ji tam dáš nějaké krásné uklidňující zvuky velryb, tak stejně ve škole bude za naprostou nulu, vím to (bohužel na vlastní kůži )