Vesmír & Paranormální jevy Vyřešeno
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Myslíte si, že jsme ve vesmíru jen my?
Rozhodně nejsme sami. na 100 % existují vyspělejší civilizace. Na ostatních planetách v naší soustavě asi nic inteligentního nebude, podle mě max. bakterie.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já si myslím, že nějací "Mimozemšťané" existují, protože už bylo hodně zmínek, že je někdo spatřil, může to být samozřejmě fake, ale třeba né :). A i kdyby to pravda byla, tak si myslím, že "mimozemšťané" jsou přátelští. A jsou na vyšší rozumové úrovni, než my, všichni dohromady.
http://screenshare.cz/
Nejde o to, že by byli mimozemštané, to stejné si mohou oni pomyslet o nás + třeba už o nás někdo ví, díky naší Voyageru
Konec vesmíru : Myšleno, jak by vypadal ten konec, bílý prostor, roh, či jak ?
Konec vesmíru : Myšleno, jak by vypadal ten konec, bílý prostor, roh, či jak ?
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Určitě budou na vyšší rozumové úrovni než většina čechů =D
| Corei7 920 @ 4053Mhz 1.35V | Corsair H100i | MSI GTX 760 | Patriot 6x2GB 1600Mhz 1.65V |
| Asus Rampage III EXTREME sc. 1366 | Samsung 240GB 840 EVO | 2x2TB 1x1TB HDDs |
| EVGA 1300W G2 GOLD PLUS | Bitfenix Colossus Window Green | 5x Noctua |
| Asus Rampage III EXTREME sc. 1366 | Samsung 240GB 840 EVO | 2x2TB 1x1TB HDDs |
| EVGA 1300W G2 GOLD PLUS | Bitfenix Colossus Window Green | 5x Noctua |
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Slovy mého oblíbence A. Einsteina: "nevím, ale kdyby ano, bylo by to ohromné plýtvání místem" Dodám jen, že nejspíš ne, ale vzhledem k rozsahlosti Vesmíru se s největší pravděpodobností nikdy nesetkáme.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
kolik stejnych galaxiich exiskutuje jako ta naše a planety v pořadi jako ta naše takže určitě život existuje tohle je moje teorie
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak už zde někdo říkal o dimezích tak se dá cestovat těmi dírami, mezi dimenzemi. Jak by to vypadalo v jiné dimenzi?
Já si myslím, že úplně stejně vše, ale na stejných místech by žil někdo jiný.
A co my víme, třeba ani my nejsme my, ale něco ovládá naše smysly z dálky - z vesmíru, a my si myslíme, že to děláme my.
Já si myslím, že úplně stejně vše, ale na stejných místech by žil někdo jiný.
A co my víme, třeba ani my nejsme my, ale něco ovládá naše smysly z dálky - z vesmíru, a my si myslíme, že to děláme my.
- lolíQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
(Nečetl jsem celou konverzaci, takže pokud tu tento názor byl, tak ho asi máme stejný)
Jsem absolvent chemické, takže to je beztak jen můj výmysl, ale myslel jsem nad tím - co když je naše planeta jenom nějakej elektron, který obíhá kolem svého jádra (Slunce) a jsme vlastně jen nějakej atom?.. A takhle tvoříme nějakou sloučeninou a jsou i jiné takovéhle "sluneční soustavy" ?..
V tom případě bychom tu nebyli sami, akorát bychom nevěděli o těch ostatních..
Možná mám jen bůjnou fantazii a je to blbost.. ale tak když už se tu o tom hovoří.. :)
Jsem absolvent chemické, takže to je beztak jen můj výmysl, ale myslel jsem nad tím - co když je naše planeta jenom nějakej elektron, který obíhá kolem svého jádra (Slunce) a jsme vlastně jen nějakej atom?.. A takhle tvoříme nějakou sloučeninou a jsou i jiné takovéhle "sluneční soustavy" ?..
Možná mám jen bůjnou fantazii a je to blbost.. ale tak když už se tu o tom hovoří.. :)
NTB: HP Pavilion dv6
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná

papam7 taky jsem přemýšlel nad tím že jsem zde jen vysazení a někdo nás pozoruje, nebo nás ovládá(the sims
D)

Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
lolíQ píše:(Nečetl jsem celou konverzaci, takže pokud tu tento názor byl, tak ho asi máme stejný)
Zajímavá úvaha

- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zezr píše:papam7 taky jsem přemýšlel nad tím že jsem zde jen vysazení a někdo nás pozoruje, nebo nás ovládá(the simsD)
Ale tak možné by to bylo

Něco podobného bylo v jednom filmu teď nevím jméno, oni leželi někde ve vesmíru na přístrojích, každej vypadal úplně stejně tam, a přes ty přístroje myslí tam ovládali oni nás tady

a jak se ten film jmenuje? možná by to mohlo být docela slušný
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”