Doporučte zajímavou knihu, třeba sci-fi... Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Doporučte knihu

Příspěvekod Martin63 » 23 čer 2013 19:26

Už jen ta tvá tvrdá výchova, on za to nemůže, že není tak chytrý. Už se tak narodil. Je to jako kdyby jsi diskriminoval někoho, že se narodil bez nohou... Za to nikdo nemůže. Taktéž jako za psychichu danného jedince. Jsi prostě ze staré generace, jak jsem psal: Starého psa novým kouskům nenaučíš.
Když mu to budeš dávat najevo, že je "blbej", myslíš, že se tím něco změní? NE! Možná ho jen zdeptáš... A pokud je slabší mentality, tak mu to bude minimálně velmi líto a bude se tě bát.
IQ, nebo chytrost vysokou nemá, no a co? Tak bude mít oporu, zdatnost jinde než ve škole a v debilních knihách.

Nemusí mít každý nutně maturitu, já jí také nemám! No a co jako...?! Jsem mnohem spokojenější, vysmívám se těm, kteří se moří, učí, brečí, protože mají strach, že maturitu neudělají.
Jsem vyučen a nestěžuji si, umím se otáčet a nemohu říci, že bych neměl práci, (narozdíl od těch, co se moří jako kobyly, aby měli maturitu, nebo VŠ). Lepší je fyzická práce, než psychická. Proto: Práci Zdar!

Nojo... Všichni chtějí maturitu, maturitu a pak nemají práci. Takhle když se hezky vyučí nějakému řemeslu, je to lepší. Znám spoustu kamarádů, kteří mají maturitu, VŠ a nemají práci. :P Oproti tomu znám zase hafo lidí, kteří jsou "pouze" vyučeni a práci mají.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 23 čer 2013 19:49

Přiznám se že tvůj příspěvek jsem ani nedočetl. Nemám na to sílu.

Nehodnotím zda se někdo narodil blbej (IQ) ale zda se chce učit. Tvoji poznámku o debilních knihách snad nebudu ani komentovat.

Nic ve zlém, ale fakt bych ti doporučil navštívit psychologa a nechat si změřit IQ. A Znovu a bez urážky, pokud bude více než 90, máš u mne čokoládu.

A nemyslí si, že jsem nějakej namyšlenej frajer. Jako pitomec si opravdu nepřipadám a v mém okolí je mnoho (většina) chytřejších a vzdělanějších lidí.

Ale ani co se týká počítačů, pak nemusím chodit daleko. I tady je mnoho chytrých lidí od kterých se mohu učit /a to dělám/ i když jsou mladší. Zítra mi bude 58.

Za všechny jmenuji třeba IT Crowd, Mili Ness, I Karlos /tam mám malej problém/ anebo třeba Myloš, kterého se občas ptám na češtinu. :-D

Je jich tu více.

Takže příteli, jako říkal Lenin o tom učení, pak já říkám: "Číst a číst"

Pokud někdo napíše
Tak bude mít oporu, zdatnost jinde než ve škole a v debilních knihách
pak by to pro všechny mělo být velkým varováním!

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 23 čer 2013 19:57

Ja necetl beletrii od stredni skoly, kdy mi to tak znechutili, ze jsem hazel sipky do obliceju nasich "super" spisovatelu, pan prstenu je cteni pro deti, ano, to mi tam tloukli do hlavy:-).
Posledni 3 roky ctu hodne, a je to znat. Souhlasim tedy na 100% s blue spirit.

Jinak co me chytlo hodne, a celkem to prozivam, je Mec Pravdy, je to par svazku, ale vynikajici, fantasy.

Ja znam i hodne vyucenych lidi, co ctou, nevim, co to ma s tim spolecneho.
Ale narazit na nesecteleho blbce je velmi snadne a pak tezke:-)

guest

Příspěvekod guest » 23 čer 2013 20:03

Kniha, anebo lépe knihy jsou studnou informací. Maminka s tatínkem anebo kámoši v hospodě to opravdu nenahradí.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 23 čer 2013 20:07

Aha, já zapoměl... Knihy jsou tvá láska života. Já u psychologa byl, moje IQ je 135. Není to moc, ani málo. To, že tvůj polosyn nemá chuť k učení znamená, že ho to nebaví... Ne všichni se k tomu musí násilím přinutit. Však kde by ten svět byl bez kuchařů, prodavačů, zámečníků, elektrikářů, obkladačů, zedníků, apod...

Když mu nejde učení po psychické stánce, půjde mu po fyzické. Tak už to konečně pochop Modrásku!

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Michael Michael
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Michael Michael » 23 čer 2013 20:09

(nevím jestli to mám dát jako OT :smile: ) Když se chceš zasmát a přečíst si nějakou tu dobrodružnou knížku - Putování s oslem - úžasná knížka...
Naposledy upravil(a) Michael Michael dne 23 čer 2013 20:12, celkem upraveno 1 x.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 23 čer 2013 20:09

No, vy jste antipriklad toho, jak socani oblbuji lidi, ze clovek pred 60tkou je nepouzitelny:-)), ten nepouzitelny si za to z 98% muze sam...

Dalsi doporuceni: nadace od Asimova, je to 7 knih, da se to cist

Nadrazi Perdido (mieville) - steam punk - celkem dost psycho, hlavni hrdina hlavne neni mistr sveta
Jizva (mieville) - lepsi jak perdido

TV jsem prodal a ctu:-)

guest

Příspěvekod guest » 23 čer 2013 20:13

V tom úmorným dnu trocha legrace :lol:

Aha, já zapoměl... Knihy jsou tvá láska života. Já u psychologa byl, moje IQ je 135. To ti měřil Kaiser s Lábusem. :lol:

A jen na závěr. Sousloví debilní knihy a IQ větší než 100 se naprosto vylučuje. Tipnul bych tě s bídou na 98 a to by si se ještě u testu moc potil. Změn psychologa.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 23 čer 2013 20:26

Toto jen dokazuje tvoje mylné přesvědčení, že bez knih to nejde... Když někdo nečte knihy, šup! Už bych ho nejraději hodil do hnoje mezi mrtvoly. Tím pádem se z něj stává ihned špatný člověk, blbec. A abych tvojí touhu a závislost na knihách zcela ukojil, napíši to ještě jednou: Blbé knihy a podruhé: Blbé knihy a do třetice všeho dobrého i špatného: BLBÉ KNIHY! Tvá logika je v tuto chvíli na úrovni houpajícího koně. Odsuzuješ lidi, kteří nemají stejné zájmy jako ty => Sobče.

Tomasb98
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Tomasb98 » 23 čer 2013 20:30

Jde vidět že nečteš :D cituji: Tvá logika je v tuto chvíli na úrovni houpajícího koně. Zkušený čtenář by řekl správně Tvoje IQ je na úrovni houpacího koně...

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 23 čer 2013 20:32

BlueSpirit. Tak já čítával někdy až moc.Je mi taky 50.Co přišla nová doba se všemi těmi udělátky, je to slabší a více knihy kupuji než čtu.Jinak jsem četl ještě vyšším tempem než Ty.Ikdyž z 80% sci-fi....Teď si ty nově koupené nechávám do důchodu./Tedy to je moje výmluva, když se dívám na specielní regál plný nových, nepřečtených knih/.Ale proto nepíšu.Jen mě fascinuje , že zde horuješ pro čtení, jak to rozšiřuje obzory atd., ale když zjistíš, že někdo má inteligenci a přitom knihám moc nedá- vysmíváš se mu.Chce to trochu tolerance.I já mám přítele, který klidně napíše "krteček měl ríč" a přesto s ním diskutuji i o dost abstraktních věcech.Nic ve zlým. :smile:
Ps:Když jsem to psal objevily se ještě další dva příspěvky.Tak ještě pro tomasb 98.Vždyť psal, že nečte. :-o
Naposledy upravil(a) liborek dne 23 čer 2013 20:34, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 23 čer 2013 20:32

A nechcete toho nechat?

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”