Deny, presne tak.
I tyto "hadky" mu pomuzou k vyberu a vybere si dle sveho, coz je super
Výběr studentského účtu Vyřešeno
Re: Výběr studentského účtu
Ano. :) Ještě dodám k tomu výběru, teď čtu na internetu článek, že nejlepší banka roku 2012 s nejnižšími poplatky je Fio banka, Zuno a Poštovní spořitelna. Naopak nejhůř dopadla GE Money Bank a Česká spořitelna. Jak jsem již psal předchozí článek, záleží na tvojem výběru, co ti bude vyhovovat..
- Přílohy
-
- naklady-na-ucet.png (21.83 KiB) Zobrazeno 478 x
Já jsem měl dva účty, jeden byl u FIO banky a druhý mám u Poštovní spořitelny (pro někoho známá jako ERA).
U FIO banky musím pochválit, že mají založení a vedení účtu zdarma, neplatil jsem žádné poplatky za transakce ani nic po mě nechtěli za zrušení účtu. Pro běžného studenta je to naprosto dostačující. Začínal jsem s úrokem asi 0,25 % p.a, teď dávají rovnou nulu. Já však od nich odešel z toho důvodu, že jsem účet nevyužíval a taktéž je pro mě zhoršená dostupnost financí. Na Znojemsku je těch možností vybrat celkem málo.
Založil jsem si tedy účet u ERY (Poštovky). Za velký plus považuji to, že můžu vybírat/vkládat na libovolné poště (výběry jsou zpoplatněny na přepážce 35 Kč bez ohledu na částku) a taktéž příznivá cena. Pokud Ti bylo méně jak 26 let bez ohledu na studium, tak máš automaticky Studentský účet. Já platím 10 Kč za kartu a dalších cca 10 Kč za účet. Já tak 1-3x měsíčně vložím, vyberu si tak 1-2x měsíčně z bankomatu a vše platím kartou. Nemám žádné trvalé příkazy ani nci navíc. Často dělám transakce přes internet. Hodně obchoduji právě na Aukru a takhle můžu platit přesné poštovné na poště.
Takže, nerozhoduj se jen podle ceny, ale taky podle dostupnosti bankomatů. Zhodnoť také, jak často budeš s účtem operovat, zda budeš platit kartou a nebo vybírat, případně kombinovaně.
Každopádně bych se vyhnul GE Money, České spořitelně a Komerční bance.
U FIO banky musím pochválit, že mají založení a vedení účtu zdarma, neplatil jsem žádné poplatky za transakce ani nic po mě nechtěli za zrušení účtu. Pro běžného studenta je to naprosto dostačující. Začínal jsem s úrokem asi 0,25 % p.a, teď dávají rovnou nulu. Já však od nich odešel z toho důvodu, že jsem účet nevyužíval a taktéž je pro mě zhoršená dostupnost financí. Na Znojemsku je těch možností vybrat celkem málo.
Založil jsem si tedy účet u ERY (Poštovky). Za velký plus považuji to, že můžu vybírat/vkládat na libovolné poště (výběry jsou zpoplatněny na přepážce 35 Kč bez ohledu na částku) a taktéž příznivá cena. Pokud Ti bylo méně jak 26 let bez ohledu na studium, tak máš automaticky Studentský účet. Já platím 10 Kč za kartu a dalších cca 10 Kč za účet. Já tak 1-3x měsíčně vložím, vyberu si tak 1-2x měsíčně z bankomatu a vše platím kartou. Nemám žádné trvalé příkazy ani nci navíc. Často dělám transakce přes internet. Hodně obchoduji právě na Aukru a takhle můžu platit přesné poštovné na poště.
Takže, nerozhoduj se jen podle ceny, ale taky podle dostupnosti bankomatů. Zhodnoť také, jak často budeš s účtem operovat, zda budeš platit kartou a nebo vybírat, případně kombinovaně.
Každopádně bych se vyhnul GE Money, České spořitelně a Komerční bance.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Re: Výběr studentského účtu Vyřešeno
Moc děkuji za odpovědi a rady
rozhodl jsem se pro FIO banku. pobočku máme ve městě a bankomat tu taky máme, takže to není problém. Když bych změnil názor tak můžu ten účet zdarma zrušit a to se mi líbí :)
Ještě jednou děkuji za rady a připomínky

Ještě jednou děkuji za rady a připomínky

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ALe nezapomeň jak jsem psal na první straně... pokud ti není 18, tak dospělého sebou.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4137
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26