Slet PC help - váš názor

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 05 úno 2007 14:39

Ten květen je taková zlatá střední cesta. Teď je zima a pak bude zase vedro. Ta Praha by byla přijatelná, ale stejně je to pro mnoho lidí daleko. Zase se ale nemusí hledat. Horší je to ovšem po té praze. :D Kdyby bylo něco blíž, bylo by to lepší. Ale ještě je času dost. Co se týká peněz, tak i tu Prahu bych v pohodě pořídil za litr.
P.S. No až tak v pohodě ne, ale těsně! :D

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 05 úno 2007 17:56

Jo tak jsem letmo skoukl lidi na foru a zjistil jsem ,že opravdu hodně lidí je z okolí Zlína.(mijaja,jarod atd)takže pokud se domluvíme ,tak klidně i sraz v Praze.Jinak to jaro vidím jako ideální termín.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 05 úno 2007 22:48

Tak diskuze se posunula opět o trochu dále - jak tak koukám. Jsem rád, že půjde spíše o singles party ;-) ....
Co se týče místa, i já bych se přikláněl k Praze, případně nějakému městu poblíž. Co se týče doby, ideální se mi jeví září. V květnu se stěhuji a tak bude spousta jiných starostí :? , v červnu/červenci možná budou nějaké zkoušky na škole..? Srpen/září se mi zdá být zatím nejvhodnější.
Peníze? Tak do 2000,- ;-)

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 06 úno 2007 07:16

LTB jak jednou něco pustíš z ruky těžko se to potom maže obvzláště když si toho všimne nějakej vůl :lol: Zatim z těch co se ozvaly si jediný komu by to vyhovovalo na podzim. A upřmě nevím kde mě bude v tu dobu konec. Květen je ideální. V září už zas vydávám penízky za školní pomůcky pro děcka a vždy jak sou starší a vzornější ceny je to větší nářez. Sraz bez chlebodárce se mě nelíbí. Radeji uspořádám stěhovací brigádu + sraz než to měnit.
Co se dopravy týče pokud by to bylo v Praze tam třeba s Karlosem zpět podle situace buď s tím co mě přivezl nebo po vlastní ose. POkud bych totiž cestoval po vlastní ose aspoň se vychrápu ve vlaku. Ikdyž jednou už se m stalo že jsem tohle absolvoval a probudil se v Chebu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 08 úno 2007 00:55

Kolem května by to nebylo špatné. Koncem března budou přiznání a daně a do května se z toho zase zmátořím. Cose týče financí berme to jako kulturní akci a tam se vypltí něco vložit.
Je hezké že tu házíte sumy za pohoné hmoty, ale dost také záleží na spotřebě. Někdo ujede za 1000 kč víc druhý zase méně. Počítejme tedy radši kylometry. Mě by kolem 400 dohromady nijak nevadilo. A ubytování slušné počítejme co je běžné asi kolem 200- 300 za noc . Stravu a nápoje bych nepočítal. Co hrdlo ráčí a navíc řidič má být veselý. :D

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 08 úno 2007 06:17

Doktore1, svatá pravda. Spočítal jsem si, že při současných cenách nafty a spotřebě mého žrouta jsem ochoten se dopravit kamkoliv směrem na východ. Hranici maximální ochoty tvoří osa Náchod-Svitavy-Třebíč.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest

Příspěvekod guest » 08 úno 2007 08:44

Pánové, Vy jste se pěkně rozpovídali. :D Mám takovej nápad o kterém jsem se již dříve matně zmínil. Koukněte do mapy co by Vám říkal Benešov u Semil. Kámoš tam má vcelku velkou vesnickou hospodu s divadelním sálem. Našel by se tam i nějakej computer s připojením na web (2-3). Byl by tam jen trochu problém s ubytováním. Občas se tam schází pár desítek starejch trampů a ti spí ve spacáku na sále, ale dalo by se sehnat ubytování v Semilech. Je to asi 3 km od toho Benešova a lze se v případě nějakých "auto-potížích" dopravt i pěšmo. Je to tu díra, ale ubytování asi pro 20 lidí by se tu dalo zajistit. Cena odpovídá místu - netuším, ale kolem 200,-Kč.
Podotýkám, že ten majitel hospody o tomto vůbec neví. Počkám na Vaše reakce a pak to případně budu řešit dál Vzhledem k rozmístění potencionálních zájemců je toto místo takový střed, kde je zabodnutý kružítko.
Troufnu si tvrdit, že pro nějakých 20 lidí, kteří jsou na pohodlíčko (včetně Karlose :D ) by se ten nocleh našel.
Tak dumejte - pokud by tohle šlo, pak není důležitý den, měsíc - jen rok 2007. :smile:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 úno 2007 09:07

To bych viděl na dva tranzity po Osmi cestujících z Prahy a Hradce Králové pokud někdo takový pojede. Viz Karlosovo rozmělnění nákladů. Do Prahy a Hradce každý po svých nebo s někým. Tam vaše miláčky odstavit a pokračovat hromadněji. Jeden tranzit pak nechat jako kyvadlovku do Semil. A řidiče přimazat nějakými penízky protože s toho srazu bude mít prd.
JInak Zabít tě můžu i na místě když se mě tam nebude líbit a příště už tě neposlechnu. Jinými slovy když o tom nic nevím nemohu soudit. Pár foteček by se hodilo abychom nevařily z vody.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

guest

Příspěvekod guest » 08 úno 2007 09:19

Fotečky nejsou od věci, ale až podle zájmu. Jak jsem psal, on o tom ještě neví. Takže bude-li nějaká pozitivní reakce, pak se na něho s tímto požadavkem obrátím a budou i fotečky - pokud to dopadne. Myslím, že by to dopadlo k veškeré spokojenosti. Teď je to taková vcelku hloupá situace, je třeba vědět kolik a kdy. I když to kdy je celkem podružná záležitost.

besst
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod besst » 08 úno 2007 10:13

pro ostatní zde je hybridní mapa návrhu Modrého ducha - mě se vcelku umístění zamlouvá.. ovšem záleží také na názorech z Moravy, pro západočechy tam vede i dálnice, čili spotřeba by neměla být tak velká, jako kdyby se jelo pro silnicích 2. a 3 třídy :wink:
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 08 úno 2007 11:27

besste, doplním tě, že v mém případě je spotřeba na dálnici katastrofická, oproti silnicím 1., 2., 3. třídy a tankodromům. Když se k dálnici blížím tak si říkám, "Tak dneska pojedu piánko, pěkně 130.". Pak ale začnu předjíždět první kamion a ze zadu mě dojede nějakej dravec, tak trochu přidám, abych to nezdržoval a je konec. Chytne mě křeč do nohy, 140, 150, 160 a víc mi to naštěstí nejede... :lol: Po dálnici jedu Prahu za 800,-, po starý za 600,- :evil:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 úno 2007 11:33

Karlos asi doštaneš úkol zesílit plechování pad nohama spolujezdce abych ti neprošláp podlahu jak budu brzdit. :oops: :lol:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nazor na pc gaming zostavu
    od lubo007 » 23 čer 2025 15:21 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    523
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    23 čer 2025 17:48

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”