Tak kdyby jsi se měl, během minuty rozhodnout který, tak?
Blue Spirit: souhlas
Název a logo firmy
Re: Název a logo firmy
Zkratky většinou nic nikomu neřeknou. A když dáš nějakej nesmyslnej název plnej cizích slov, tak běžnej člověk nepochopí co tam vlastně prodáváš.
Dal bych něco jako Il-Computers, a neřešil bych.
Dal bych něco jako Il-Computers, a neřešil bych.
Just Fucking Google It!
Právě já chci tu zkratku
Ať to nic neznamená.

Vem si to takhle.
Někdo pojede kolem, uvidí nápis hcvawrnuihouqvh, nic mu to neřekne, a jede dál.
A nebo pojede kolem, uvidí nápis Computers, vzpomene si že potřebuje novou myš, tak se při zpáteční cestě zastaví. Dneska je trend dávat do názvů všelijaký smysl nedávající zkratky, který nikomu nic neříkaj.
A nebo pojede kolem, uvidí nápis Computers, vzpomene si že potřebuje novou myš, tak se při zpáteční cestě zastaví. Dneska je trend dávat do názvů všelijaký smysl nedávající zkratky, který nikomu nic neříkaj.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Zkratky naopak řeknou velmi mnoho. Např. GM, GS - to jsou vyhlášené obchody. Jeno,že ono v byznysu nejde tak úplně o zkratky, ale o to co a jak prodáváš.
Když budeš dobrej, můžeš se jmenovat třeba Pepa z Počátel a spol.
Když budeš dobrej, můžeš se jmenovat třeba Pepa z Počátel a spol.
GM - General Motors, název automobilovýho koncernu, málokdo to ví, GS ani já sám neivm co znamená.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
tux píše:Vem si to takhle.
Nikdo kolem nepojede protože je to nějaká díra. Bude si muset vytvořit klientelu a chovat se tak, aby si ho lidé oblíbili a doporučovali ho.
Kdybych jel okolo a vzpomněl si na myš. tak si ji koupím, jako vždy, doma!
-
- Pohlaví:
tux píše:GM - General Motors, název automobilovýho koncernu, málokdo to ví, GS ani já sám neivm co znamená.
Znamená to přesně GM a j. vlastníci GM Money Bank. Asi před 4 lety jsem si psal s jedním jejich ředitelem, když mi tu neuznali reklamaci.

Computer Mega Hardware je zbytečně moc dlouhé. Stačí 2 slova. Když už, tak bych to zkrátil na MegaHardware. Už podle názvu by se dali nalákat zákaznící tím, že uslyší na slovo "mega" a bude je zajímat, co tam nabízíte tak úžasného - velký výběr za dobré ceny. Konkurence je však velká, tak bacha. Nebude to zrovna nejlehčí podnikání. :)
Naopak, řeknou si malá firma, tak cpou do názvu velký slova. To tam rovnou může dát Tera.
BS: To je další problém zkratek, jedna zkratka má deset různejch významů.
BS: To je další problém zkratek, jedna zkratka má deset různejch významů.
Just Fucking Google It!
Il nebo Ill Computers může pro lidi, znalé angličtiny, znít spíš jako opravna počítačů. Ilušák Computers nebo Ilušák Electronics zní dobře a zapomatovatelně.. stejně časem lidi budou řikat, že jdou K Ilušákovi.
Mega Hardware apod. zní směšně.
Mega Hardware apod. zní směšně.
Tak to už rovnou Počítače Ilušák. jednoduché a lehce zapamatovatelné.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”