Příspěvekod guest » 31 srp 2007 11:34
Já se snažím na veřejnosti říkat to, co si myslím. Taky jsem na to mnohokrát dojel. Ale ....
Ono platit za DVD 500 a více se mi zdá přehnané. Co se týká filmů v časopisech, tak nejspíš jsem vše viděl a něco i mnohokrát, ale beru to jako dobrý počin. Neviděli to všichni, hlavně ta mladá generace, ale tu to zase až tak nezajímá. Já si teď dělám DVD z TV karty - vždycky něco co se mi líbí, nebo líbilo. Kvalita se DVD nevyrovná, ale jde to. A stejně na to nekouknu. Co už jsem 5x viděl mne nebere a pokud je to něco nového, tak to stejně vidím při nahrávání, protože PC v tu chvíli nic dělat nemůže. Nemůžu s tebou souhlasit ani s tou muzikou /ač jsi zřejmě hudebník/ - ty poplatky a výsledný ceny jsou naprosto šílený. Nedávno jsem snad tady s někým psal, že mám něco staženýho z toho Rapidu /vůbec nevím jak se to jmenuje/ - nemám. Z počátku jsem to zkoušel a nějak mne to neuchvátilo. Co potřebuju, mám - jsem trochu omezenej.
Beatles, Rolling Stones, Slade, teď mne bere zrovna Nightwish, a taky Jarek Nohavica, nebo Kryl .. a kdoví co ještě.
Závěr: Nic proti hudebníkům apod,, ale tito umělci, kteří mají bavoráka za dva melouny, v hubě doutník a v ruce mobil mi nijak neinponujou. Myslím, že těch peněz mají až dost-a vím taky co je to nahrát ve studiu CD. Je to makačka, ale zedník taky dělá /za pár šupů/. A když umělec udělá chybu, tak se to zopakuje, Když ji udělá zedník a spadne mu z lešení kolečko, tak zabije 2 lidi a ještě udělá díru di chodníku.
Tam se nic neopakuje - do smrti nešťastnej člověk.