Aukro - dotaz(y)
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Aukro - dotaz(y)
Na Aukru jsem spokojený :) a opravdu se tam dá koupit i prodat vše na co si člověk vzpomene... A ty provize si myslím nejsou tak špatné - dnes už nikdo nedělá nic zadarmo. A na Aukru je výhoda velkého množství lidí - což je dobré...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Všechno ne. Obnošenou rakev jsem tam neviděl.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jojo. Je to tam fajn. Prodal jsem tam hafo krámů a hafo jich zase nakoupil
Je jen potřeba si dát bacha na podvodníky. Dříve než něco koupíš, podívej se, jaké má prodávající komentáře od ostatních.
Pokud budeš prodávat, tak zásadně chtěj peníze předem. Dobírka je na prd. Musel bys vypisovat složenku a nakonec by si to dotyčný třeba ani z pošty nevyzvedl ...
Radix: Ani neuvidíš. Je nemorální prodávat použitou rakev, ikdyž lidi jsou různý... Ale pravděpodobně by takovou akuci stáhli, páč by jisto jistě porušovala pravidla. Zvířata, drogy, zbraně atd. se taky nesmí na Aukru prodávat.

Pokud budeš prodávat, tak zásadně chtěj peníze předem. Dobírka je na prd. Musel bys vypisovat složenku a nakonec by si to dotyčný třeba ani z pošty nevyzvedl ...
Radix: Ani neuvidíš. Je nemorální prodávat použitou rakev, ikdyž lidi jsou různý... Ale pravděpodobně by takovou akuci stáhli, páč by jisto jistě porušovala pravidla. Zvířata, drogy, zbraně atd. se taky nesmí na Aukru prodávat.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Jo na koupi předmětů je to nejlepší online eshop pro mě,samozřejmě před koupí kontroluji uživatele abych nenaletěl je tam dost podvodníků a nerad bych řešil nějaké problémy.
Chci tam prodávat takový blbůstky k pc třeba síťovku do pci ale zda ji za 20Kč(15Kč je mých) prodám netuším nejspíše je to moc
.Pak nějakou hru na PS2...Ty jo ale když někdo prodá něco za 1Kč tak to z toho nemá snad vůbec nic ne?Jedině na poštovné by si něco nahrabal.

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za kačku se prodá málo co. Většinou se to vyšplhá na vyšší částky. Na ikup.cz jsem ale poznal jednoho podvodníka, který prodával čínské mp4 přehrávače za 100Kč (kup teď) a v poštovným měl 1500Kč. Málokdo si ale toho všiml... Proto vždy apeluji na kupující: Než začnete dražit, projděte si všechny údaje! Někteří lidi totiž ani neumí číst. V aukci se nabízí nefunkční přístroj za pár kaček, někdo ho koupí a pak je strašně překvapenej, že přístroj nefunguje ... 

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ta MP4 je ještě v pohodě vůči čínskému "iphonu" za 1000Kč a doprava z hongkongu za 5000Kč! Na takové lidi opravdu bacha. Podvodníka na aukru vyhádáš a asi i vyreklamuješ, toto by byla ale tvoje blbost
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jednou jsem obdivoval na Aukru odvahu kupce, který koupil obraz za 30.000,- od člověka, který neměl jediné Aukro hodnocení a požadoval platbu předem na účet. Obchod proběhl k oboustranné spokojenosti. Já bych do takového kšeftu nešel...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Na Aukru jsem nováčkem a chtěl bych se zeptat na jednu věc. Měl jsem zájem o jeden předmět. Borec předemnou měl přohozené 199kč .Dal jsem 204kč a ještě dřív než jsem dal obnovit stránku, už mě zase přehodil. Tímto způsobem mě přehodl asi 7x a pochybuju, že by tam u toho seděl. Díky němu sem předmět bohužel nekoupil. To měl v systému nastaveno, že mu to má nějak po malých částkách přihazovat? Popřípadě kde bych to na aukru našel? Jinak to totiž nechápu:(
Ty si nastavuješ kolik za to maximálně chceš dát a aukro systém za tebe přihazuje po jednotlivých částkách 

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mana:Pokud dal 500,- ty to nevidíš.Nejsi ochoten to koupit za 500,- a zkoušíš za drobný*.Automat nastavil automatické přihazování.Jakmile bys přehodil 500,- má smůlu.To ty ale nemůžeš vědět.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já kupuji obvykle pár sekund před koncem aukce, přičemž sázím nejvyšší možnou cenu, kterou jsem ochoten za věc pustit. A to i kdyby poslední nabídka byla 50 korun u věci, která běžně stojí přes dva litry. Naposledy jsem šel do zesilovače, kde je normální cena kolem 2.500,-. Poslední nabídka byla 500, já nadhodil 1.600 a ten poslední mě automatem přeskočil na 1.700. Sice jsem zesilovač nedostal, ale minimálně jsem prodávajícímu pomohl k vyšší ceně.
Jednou jsem viděl, jak dva Aukrozačátečníci dražili mikrofon RH-sound, který stojí v kamenném obchodě kolem 550 korun. Sázeli to tam po pár korunách, jak o život a v tom ajfru ho vítěz koupil za 950 + 100 poštovný. A to se vyplatí!!!

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tomu se říká foxteriéří povaha: ať jsem bit, jen když se peru!!
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2228
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 11:47