Koupě nové ntb Vyřešeno
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Koupě nové ntb
Takže se rozhodni, chceš mít 13,3" , 14" nebo 15" či 16" macka ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Ty 15" a výš maj ale velkou hmotnost na každodenní nošení do školy - nezapomeň, že ho budeš všude pak tahat s sebou. A taky ta výdrž bývá o hodně míň, než je psaná.
Hlavně popřemýšlej, jestli bude opravdu jen školní tzn. dojdeš dom, hodíš vše do pc, občas na tom zkoukneš film, ale jinak budeš pracovat na pc. Nebo spíš nahradíš úplně pc a ten budeš používat výjimečně. Opravdu mluvím ze zkušenosti.
Hlavně popřemýšlej, jestli bude opravdu jen školní tzn. dojdeš dom, hodíš vše do pc, občas na tom zkoukneš film, ale jinak budeš pracovat na pc. Nebo spíš nahradíš úplně pc a ten budeš používat výjimečně. Opravdu mluvím ze zkušenosti.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
No k té uhlopříčce, asi chci nějakej ten průměr 15,6 " ... Je možné že ho budu používat víc než pc, nedokážu říct.
Mě by se líbil tento, tak mi ho zhodnotte, je to co vert za tu cenu???
http://www.mironet.cz/acer-aspire-5738z ... +dp103201/
Mě by se líbil tento, tak mi ho zhodnotte, je to co vert za tu cenu???
http://www.mironet.cz/acer-aspire-5738z ... +dp103201/
a ty kolem 13" není to zas malé ??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten co ty odkazuješ: nemá systém - připočti cenu za sedmičky které chceš. Navíc to je mišmaš nových a starých technologií a to nemusí dělat dobrotu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
http://www.mironet.cz/lenovo-thinkpad-e ... +dp109741/
http://www.mironet.cz/lenovo-thinkpad-e ... +dp103804/
A kde je to tady napsané, že je to bez OS?? Na alze jsem to vždy viděla, ale tady to nevidím.
Já tady ze sebe fakt dělám blbečka ...
A kde je to tady napsané, že je to bez OS?? Na alze jsem to vždy viděla, ale tady to nevidím.
Já tady ze sebe fakt dělám blbečka ...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš tam nahoře tučně napsaný model a pod tím haldu pro tebe asi nesrozumitelných slov a zkratek oddělených lomítkem. Ke konci je buď "bez OS" nebo "W7-HP64" atd. W7HP64 je Windows 7 64bit Home premium 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
děkuju já už jsme si toho všimla, čtu tak recenze na ten lenovo(/červený) a vypadá to, že je dobrej. co si myslíš ty?
A je to kvalitní značka??
A je to kvalitní značka??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Lenovo byla vždycky kvalitní značka. Byly to hlavně manažerské notebooky. Stejně výkoná konkurence je sice levnější, tady bylo ale vždycky precizní zpracování. Dneska většinou různé servisní techniky atp. co dělají hodně v terénu mívají lenova. Je to možná i trochu zvyk 
Tento ale s výdrží asi nebude nejlepší. Viz. jeden komentář:
Po cca 3 týdnech používání tyto postřehy:
1/zpracování slušné
2/klávesnice výborná - podobná jako o Sony Vaio, rychle si zvyknete
3/Odezva systému dobrá, svižný chod win7, s atomem se to nedá srovnávat
4/ati 3200 a full hd v pohodě
5/zahrajete si i hry já tam mám jen Tycoon City, Pro Cycling Manager a Combat Arms - nejsem žádný velký hráč.
6/TAK A TEĎ VELKÝ průser, baterie mi vydrží max 2 hodiny, což mi potvrdil i poslední příspěvek od Terry Guo, který si stěžuje na výdrž pouze 1:50 hod.V Power Manageru jsem si stím hrál, ale bez šance na úspěch ntb jsem nastavil na SAVE ENERGY a s Wifi nad 2 hodiny se nedostanu. Beru to jako podraz a nehodlám se stím smířit. Já jsem chtěl ntb s výdrží alespoň 3 - 4 hodiny a podle toho jsem kupoval a to jsem na Edge ještě čekal až bude naskladněno. Budu to řešit reklamací a když nebudu uspokojen tak vrácením zboží. Počkám na vyjádření CZC. Tak pozor pro všechny potenc. zájemce.

Tento ale s výdrží asi nebude nejlepší. Viz. jeden komentář:
Po cca 3 týdnech používání tyto postřehy:
1/zpracování slušné
2/klávesnice výborná - podobná jako o Sony Vaio, rychle si zvyknete
3/Odezva systému dobrá, svižný chod win7, s atomem se to nedá srovnávat
4/ati 3200 a full hd v pohodě
5/zahrajete si i hry já tam mám jen Tycoon City, Pro Cycling Manager a Combat Arms - nejsem žádný velký hráč.
6/TAK A TEĎ VELKÝ průser, baterie mi vydrží max 2 hodiny, což mi potvrdil i poslední příspěvek od Terry Guo, který si stěžuje na výdrž pouze 1:50 hod.V Power Manageru jsem si stím hrál, ale bez šance na úspěch ntb jsem nastavil na SAVE ENERGY a s Wifi nad 2 hodiny se nedostanu. Beru to jako podraz a nehodlám se stím smířit. Já jsem chtěl ntb s výdrží alespoň 3 - 4 hodiny a podle toho jsem kupoval a to jsem na Edge ještě čekal až bude naskladněno. Budu to řešit reklamací a když nebudu uspokojen tak vrácením zboží. Počkám na vyjádření CZC. Tak pozor pro všechny potenc. zájemce.
Že jsi to ty, tak jsem udělala rychlé foto - nevěděla jsem s čím porovnat, tak tam je papír A4. Je to ten Acer TimelineX 4820T - 14".
Ale možná to díky tomu vypadá menší, než je. Klávesnice je plnohodnotná, filmy koukání taky super, aplikace - word, net, úprava foto apod. taky ok.
Ale možná to díky tomu vypadá menší, než je. Klávesnice je plnohodnotná, filmy koukání taky super, aplikace - word, net, úprava foto apod. taky ok.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
krom té výdrže (zas tak moc mě to nevadí) je výkonej. Chtěla bych prostě lajcky vědět jestli má cenu do toho jít. Já u pc moc dlouho nevysedávám nebaví mě to, jen teda tehdy když nedelám neco do škole a nebo neco nehledám a to není problém zapojit do zásuvky že ...
a ještě dotaz jaký je rozdíl mezi intel a amd ?? všady čtu, že nikdo to amd nechce ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2057
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 21:02