Příspěvekod Tazator » 16 úno 2011 19:33
Pět chlapíků s basebalovýma pálkama obstoupí cikána a podávaj mu kostku od Člověče nezlob se a přikážou - házej!
Když hodíš jedničku, dvojku, trojku, čtyřku nebo pětku, tak tě utlučem.
A co když hodím šestku?
Ty neznáš člověče nezlob se? Tak hážeš znova!!
"Ťuk - ťuk."
"Kdo tam?"
"Tvoje smrt."
"Běž do prdele!"
"Dobře - píšu si ... rakovina konečníku...."
Jedna sedmnáctka otěhotněla a lékař jí odmítl provést interrupci.
"Podívej, zůstaneš tady a až děcko porodíš, podstrčím ho jiné ženě a řeknu jí, že měla dvojčata."
Když ten den přišel, zrovna v nemocnici nebyla žádná jiná rodička. Jediným
dalším pacientem byl kněz. Doktor se rozhodl nebojácně dodržet slovo. Když se
kněz probral z narkózy, doktor mu říká:
"Nevím, jakým zázrakem je to možné, ale porodil jste syna. To on byl
příčinou vašich bolestí břicha."
Kněz byl dojat zázračnou událostí a radostně přislíbil syna vychovat.
O mnoho let později, když ležel na smrtelném loži, si dal syna zavolat a
vysvětlil mu jeho zázračné zrození:
"Tak vidíš, synu. Já nejsem tvůj otec, ale tvoje matka."
Syn se zmateně zeptá: "A kdo je můj otec?"
Kněz se potutelně usměje: "Biskup Michal!"
Žena cvičí doma nahá aerobic a když dělá provaz, přisaje se mušličkou na parkety....
Podtlak je tak veliký, že se sama nedokáže odlepit. Čeká na svého muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nedaří.
Muž přemýšlí a pak řekne :"Hanba, nehanba, zavoláme souseda, je domácí kutil, ten učitě něco vymyslí.."
Soused přijde, dá si panáka a po chvíli říká "Vyřežeme pod ní parkety, otočíme ji na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů"..
Manžel chvíli přemýšlí a pak říká :"hele víš co? Parkety jsou drahý, stály dva litry za metr. Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka do kuchyně - tam je linoleum za dvě kila....
Jede blondýna autem a zastaví ji policajt. "Slečno, vystupte si a dejte mi svoje doklady." Blondýna na to, že doklady nemá. "Tak co s vámi?" na to policajt. Vezme vysílačku a volá kolegovi, který stojí na křižovatce o tři bloky dál. Kolega chvíli mlčí a pak se zeptá: "A jela ta blondýna v červený felicii?" - "Jo, jela, jak to víš?" - "Na nic se neptej a sundej si kalhoty." Policajtovi je to divný, ale řekne si, že to zkusí. Stáhne kalhoty až pod kolena a jak to blondýna uvidí, zaúpí: "Zase dechová zkouška?!"
Atraktivní blondýnka stopuje na frekventované silnici, když v tom jí zastaví vůz s mladým řidičem. Proběhne klasická konverzace a dívka se najednou zarazí: “Ježíšmarjá, nejste náhodou ten moderátor z rádia?" “No, jsem a co má být," odpoví řidič. “Víte moji rodiče dneska slaví výročí svatby a já bych jim chtěla nechat něco zahrát. Nešlo by to?" ptá se skromně dívka. “Bohužel, je mi líto, ale dneska máme opravdu plno, víte hodně lidí chce nechat něco zahrát," říká jí moderátor. Dívka je ovšem neoblomná. “Udělám pro vás, co budete chtít." Mladý muž samozřejmě souhlasí a na první zatáčce odbočí do lesa, rozepne si kalhoty a vybízí dívku k činnosti". “Víte, já jsem to nikdy nedělala, jsem trochu nervózní," červená se. “To je v pořádku, to určitě zvládnete, chlácholí ji moderátor. “Myslíte?", ptá se dívka. “Určitě," ujišťuje ji mladík. Dívka se tedy sehne k jeho přirození, vezme je do ruky a roztřeseným hlasem říká: “Milá maminko a tatínku..."
Mladá žena leží na ARU v komatu a sestřičky ji umývají.
Když jí přejedou houbou mezi nohama, přístroje ukážou mírné zlepšení
životních funkcí.
Podiví se a zkusí to znovu. Přístroje začnou znova ukazovat zlepšení. Potom
jedna sestřička povídá té druhé:
"Poslouchej, proč ji máme tady vzrušovat?! Vždyť má v čekárně manžela.
Ten je povinný jí v takové situaci pomoct."
Přijdou do čekárny a říkají mu: "Máme pro Vás dobrou zprávu.
Přišli jsme na to, že by Vaši ženu mohl probrat z komatu orální sex.
Jste ochoten to pro ni udělat ?"
Nešťastný muž souhlasí a zamkne se v pokoji své ženy. Po deseti minutách
vychází ven, zapíná si kalhoty a smutně povídá:
"Asi se udusila".
Ochranáři uspí ledního medvěda a v kleci ho převážejí do jiné lokality. Medvěd se v kleci probudí hlady, klec rozbije a vtrhne do kabiny. Teď Tě sežeru! 1. pilot na to: klidně můžeš, já se smrti nebojím, ale potom spadneme a zabijeme se. Tak sežeru Tebe! 2. pilot na to: klidně můžeš, já se taky smrti nebojím, ale beze mě zabloudíme, dojde nám palivo, spadneme a zabijeme se. Nasraný medvěd běží zpátky do letadla a tam najde letušku. Tak sežeru Tebe. Klidně můžeš, praví letuška, ale ti dva pak budou š....t TEBE !!
V Praze vládl Bém, psychiatr. Bylo to na hlavu.
Teď vládne Svoboda, gynekolog.
Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku.
Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě,
stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých
nejlepších přátel odjíždí do prdele.
Policie minulý týden dopadla podvodníka, nabízejícího důvěřivým občanům elixír věčného mládí.
Po bližším pátrání se podařilo zjistit, že jde o recidivistu, který byl pro stejný podvod již souzen v letech 1717, 1842, 1951…
Někdy v době okupace, v Polsku, jde věštec kolem skupinky nácků, co zrovna kopou na zemi do Poláka. Pánové, říká jim, nechte toho. Mám takový tušení, že je to budoucí papež. Ha ha, odpoví mu jeden z nich. Jestli tohle je budoucí papež, já budu papež hned po něm!
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7