Každý má jinou zkušenost s cikánama. Podělím se zase o svojí :
Když mi bylo asi 14-15 let, tak jsem s nima měl hrozné problémy. Skoro každý den potyčky, nakonec to dopadlo tak, že mně i mojí rodině vyhrožovali smrtí. Teď když mi je těch 21, tak se mi už kolikrát stalo, že neměli vůbec problém se se mnou porvat. A to přesto, že jsem měl vedle sebe svoji přítelkyni a byl sám.
Myslím si, že je to generační probllém. Dřív možná byli problematické, ale teď je to daleko horší.
Starší generace nezná problémy mladších a naopak.
Možná to je tím, že bydlím v Praze( NE na sídlišti), ale co tak čtu na netu, tak je to dnes problém všude.
Volby prezidenta - co na ně říkáte? Vyřešeno
Re: Volby prezidenta - co na ně říkáte?
Blue Spirit: Díky, hezké počtení. 

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Myloši: O cikánech bych mohl napsat romány. Nic není černý, bílý ani černobilý. Všichni jsme lidi; i když znám několik takových, kteří by mi za tento názor s chutí dali pár facek.
-
- Pohlaví:
Robert je můj kamarád. A jen na okraj, je to učitel hudby a sirky nikam nestrká. Ostatně pokud tam něco vyhořelo, byl špatný schodišťový spinač.
Robert . Mr.Popelino.
Nechápu, ale nejde mi vložit video z trubek.
]
Robert . Mr.Popelino.
Nechápu, ale nejde mi vložit video z trubek.

Naposledy upravil(a) guest dne 13 led 2013 23:26, celkem upraveno 2 x.
Jsem rád že žiju na vesnici bez cikánú...
-
- Pohlaví:
Ondoubku, ty si ještě mladý kluk a neumíš a vlastně ani nemůžeš hodnotit.
Já poznal mnoho lidí. Vietnamce, Kubánce, cikány ad. s rozdílnou barvou pleti. A moje zkušenost je taková, že v každé skupině se najde někdo, dejme tomu zlý.
Já znal osobně bratra této ženy,
http://cs.wikipedia.org/wiki/Olga_Hepnarová
Nebyla to cikánka a pocházela ze vzdělané rodiny!
A v tento dem jsem byl s jejím bratrem na jednom baráku - jeho jméno si ale už nepamatuji.
Já poznal mnoho lidí. Vietnamce, Kubánce, cikány ad. s rozdílnou barvou pleti. A moje zkušenost je taková, že v každé skupině se najde někdo, dejme tomu zlý.
Já znal osobně bratra této ženy,
http://cs.wikipedia.org/wiki/Olga_Hepnarová
Nebyla to cikánka a pocházela ze vzdělané rodiny!
A v tento dem jsem byl s jejím bratrem na jednom baráku - jeho jméno si ale už nepamatuji.
12. března 1975 byla v pankrácké věznici v Praze popravena oběšením; stala se tak poslední ženou popravenou na území Československa.
Něco pro odlehčení ...

Ještě to tu doutná, tak jo
Nemyslím si, že byla hloupá, ale dobře promyšlená a cílená.
To jen z lidí se dělají zase hlupáci.
--------------------------------------------
A co se týče restitucí - církevních, nevím proč vůbec vznikla organizace církev, je to někde v Bibli, je tam někde o mamonění majetku.
Ohleduplnost k lidem zvítězila asi nad kritikem chrámů, chamtivost je přivedla tam kde jsou, jejich kritici skončili na kříži nebo na hranici (nebyl to jen Hus).
Organizace církev potřebuje polnosti, k polím sýpky k sýpkám pekárny, pivovary, vinice, ..... ,, lesy, k lesu pily, k pilám nábytkářské dílny,...rybníky ...., statky, atd...atd...
Nemluvě o kulturních historických památkách lidstva, které ovšem nikdo z lidí nikdy neuvidí, pod zámkem církve.
Namamoněný majetek si myslím je hodnotově tedy číselně nevyčíslitelný, nemáme ani ponětí jaký majetek církev vlastní a pořád má nenažraný chřtán......
Když věří pak jak je možné, že se Boha ani pekla nebojí.
(nebojí jinak by mezi nimi nebyli pedofili,.. zloději viz Polsko aj.., vždyť jsou to taky jen lidi, že......?, nakonec o tom jak se dovedou rvát o majetek byť jen původně přislíbený víme i u nás, že ...napadat závěti)
---------------------------------------------------------------------
Jen na okraj, inkvizice dodnes nebyla zrušena tak bacha.
A kde k těm majetkům přišla, to vážně někdo neví ?
Docela si umím představit nález nové bible, kde se píše -
Na počátku stvořil Bůh Zemi a připsal ji církvi, dalšího dne stvořil prvního papeže a dal mu jméno Adam ..

Blue Spirit píše:.. po té hloupé amnestii ...
Nemyslím si, že byla hloupá, ale dobře promyšlená a cílená.
To jen z lidí se dělají zase hlupáci.
--------------------------------------------
A co se týče restitucí - církevních, nevím proč vůbec vznikla organizace církev, je to někde v Bibli, je tam někde o mamonění majetku.
Ohleduplnost k lidem zvítězila asi nad kritikem chrámů, chamtivost je přivedla tam kde jsou, jejich kritici skončili na kříži nebo na hranici (nebyl to jen Hus).
Organizace církev potřebuje polnosti, k polím sýpky k sýpkám pekárny, pivovary, vinice, ..... ,, lesy, k lesu pily, k pilám nábytkářské dílny,...rybníky ...., statky, atd...atd...
Nemluvě o kulturních historických památkách lidstva, které ovšem nikdo z lidí nikdy neuvidí, pod zámkem církve.
Namamoněný majetek si myslím je hodnotově tedy číselně nevyčíslitelný, nemáme ani ponětí jaký majetek církev vlastní a pořád má nenažraný chřtán......
Když věří pak jak je možné, že se Boha ani pekla nebojí.
(nebojí jinak by mezi nimi nebyli pedofili,.. zloději viz Polsko aj.., vždyť jsou to taky jen lidi, že......?, nakonec o tom jak se dovedou rvát o majetek byť jen původně přislíbený víme i u nás, že ...napadat závěti)
---------------------------------------------------------------------
Jen na okraj, inkvizice dodnes nebyla zrušena tak bacha.

A kde k těm majetkům přišla, to vážně někdo neví ?
Docela si umím představit nález nové bible, kde se píše -
Na počátku stvořil Bůh Zemi a připsal ji církvi, dalšího dne stvořil prvního papeže a dal mu jméno Adam ..

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Tady něco do diskuze k panu "novináři"
http://www.lidovky.cz/palata-adam-b-bar ... nazory_glu
http://www.hrebenar.eu/2012/07/pojdme-s ... -z-evropy/
http://abbartos.wordpress.com/2012/09/1 ... dolaskaru/
myslím, že o něm je obrázek naprosto jasný
http://www.lidovky.cz/palata-adam-b-bar ... nazory_glu
http://www.hrebenar.eu/2012/07/pojdme-s ... -z-evropy/
http://abbartos.wordpress.com/2012/09/1 ... dolaskaru/
myslím, že o něm je obrázek naprosto jasný

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
jaojao:
A co se týče restitucí - církevních, nevím proč vůbec vznikla organizace církev, je to někde v Bibli,
Ano, v Bibli se došteš o tom, že Ježíš Kristus založil církev. První odkaz bys našel v 16. kapitole Matoušova evangelia, kde v 18. verši Ježíš říká Petrovi: „A já ti pravím, že ty jsi Petr; a na té skále zbuduji svou církev a brány pekel ji nepřemohou.“
je tam někde o mamonění majetku.
V Bibli se o majetku píše různě. Ve Starém zákoně je majetek považován za projev Božího požehnání. V Novém zákoně Ježíš před majetkem varuje lidi a těm, kterým přirostl k srdci víc než zdrávo, doporučuje, aby všechno rozdali.
Ovšem už v Bibli se dočteš o tom, že církev měla majetek od svého počátku; že věřící prodávali to, co měli a peníze dávali církvi:
A kde k těm majetkům přišla, to vážně někdo neví?
Zejména dary od panovníků a šlechticů.
Docela si umím představit nález nové bible, kde se píše - Na počátku stvořil Bůh Zemi a připsal ji církvi, dalšího dne stvořil prvního papeže a dal mu jméno Adam ..
Ne, tak takový nález si opravdu nedokážu představit.
P.S.: Nejsem katolík.
A co se týče restitucí - církevních, nevím proč vůbec vznikla organizace církev, je to někde v Bibli,
Ano, v Bibli se došteš o tom, že Ježíš Kristus založil církev. První odkaz bys našel v 16. kapitole Matoušova evangelia, kde v 18. verši Ježíš říká Petrovi: „A já ti pravím, že ty jsi Petr; a na té skále zbuduji svou církev a brány pekel ji nepřemohou.“
je tam někde o mamonění majetku.
V Bibli se o majetku píše různě. Ve Starém zákoně je majetek považován za projev Božího požehnání. V Novém zákoně Ježíš před majetkem varuje lidi a těm, kterým přirostl k srdci víc než zdrávo, doporučuje, aby všechno rozdali.
Ovšem už v Bibli se dočteš o tom, že církev měla majetek od svého počátku; že věřící prodávali to, co měli a peníze dávali církvi:
Skutky apoštolů 4,32–5,11 píše:Všichni, kdo uvěřili, byli jedné mysli a jednoho srdce a nikdo neříkal o ničem, co měl, že je to jeho vlastní, nýbrž měli všechno společné. Boží moc provázela svědectví apoštolů o vzkříšení Pána Ježíše a na všech spočívala veliká milost. Nikdo mezi nimi netrpěl nouzi, neboť ti, kteří měli pole nebo domy, prodávali je, a peníze, které utržili, skládali apoštolům k nohám. Z toho se rozdávalo každému, jak potřeboval. Také Josef, kterého apoštolové nazvali Barnabáš to znamená ‚syn útěchy‘ levita původem z Kypru, měl pole, prodal je, peníze přinesl a položil před apoštoly.
Také nějaký muž, jménem Ananiáš, a jeho manželka Safira prodali svůj pozemek. Ananiáš si však s vědomím své ženy dal nějaké peníze stranou, zbytek přinesl a položil apoštolům k nohám. Ale Petr mu řekl: „Ananiáši, proč satan ovládl tvé srdce, že jsi lhal Duchu svatému a dal stranou část peněz za to pole? Bylo tvé a mohl sis je přece ponechat; a když jsi je prodal, mohl jsi s penězi naložit podle svého. Jak ses mohl odhodlat k tomuto činu? Nelhal jsi lidem, ale Bohu!“ Když to Ananiáš uslyšel, skácel se a byl mrtev; a na všechny, kteří to slyšeli, padla velká bázeň. Mladší z bratří ho přikryli, vynesli a pohřbili.
Asi po třech hodinách vstoupila jeho žena, netušíc, co se stalo. Petr se na ni obrátil: „Pověz mi, prodali jste to pole opravdu jen za tolik peněz?“ Ona řekla: „Ano, jen za tolik.“ Petr jí řekl: „Proč jste se smluvili a tak pokoušeli Ducha Páně? Hle, za dveřmi je slyšet kroky těch, kteří pochovali tvého muže; ti odnesou i tebe.“ A hned se skácela u jeho nohou a zemřela. Když ti mládenci vstoupili dovnitř, našli ji mrtvou. Vynesli ji a pohřbili k jejímu muži. A velká bázeň padla na celou církev i na všechny, kteří o tom slyšeli.
A kde k těm majetkům přišla, to vážně někdo neví?
Zejména dary od panovníků a šlechticů.
Docela si umím představit nález nové bible, kde se píše - Na počátku stvořil Bůh Zemi a připsal ji církvi, dalšího dne stvořil prvního papeže a dal mu jméno Adam ..

Ne, tak takový nález si opravdu nedokážu představit.
P.S.: Nejsem katolík.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”