Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
našli odpověď na základní otázku života, vesmíru a vůbec, je to 42
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
Andrews98: nic nového pod sluncem
Bill Gates se má odebrat na onen svět, a tak si může vybrat, jestli chce jít do pekla, nebo do nebe. Nejprve se jde podívat do nebe. Andělé tam pijí džus, hraje jazz, všude nuda, nic se neděje.
Jde tedy omrknout peklo. V pekle hraje rock, tančí nahé čertice, pije se pivo, všichni se baví a je pěkně teploučko. Řekne si tedy, že půjde do pekla. Vyplní formulář a zabouchá na dveře pekla.
Otevře mu tlustý čert - a hned šup s ním do kotle. Bill se pod pokličkou ptá: "Kde je ten rock a to pivo???"
A čert mu suše odpoví: "Bille, to bylo jen DEMO!!!"

Bill Gates se má odebrat na onen svět, a tak si může vybrat, jestli chce jít do pekla, nebo do nebe. Nejprve se jde podívat do nebe. Andělé tam pijí džus, hraje jazz, všude nuda, nic se neděje.
Jde tedy omrknout peklo. V pekle hraje rock, tančí nahé čertice, pije se pivo, všichni se baví a je pěkně teploučko. Řekne si tedy, že půjde do pekla. Vyplní formulář a zabouchá na dveře pekla.
Otevře mu tlustý čert - a hned šup s ním do kotle. Bill se pod pokličkou ptá: "Kde je ten rock a to pivo???"
A čert mu suše odpoví: "Bille, to bylo jen DEMO!!!"
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Za mého mládí kolovalo tohle:
Billa, amerického a ruského prezidenta si povolá bůh a sdělí jim, že za týden bude konec světa.
Ruský prezident oznámí lidu: Mám pro vás dvě špatné zprávy: 1. Bůh existuje. 2. Nastane konec světa.
Americký řekne tohle: Mám pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu: Dobrá je, že bůh existuje. Špatná, že nastane konec světa.
Bill přijde do firmy, nechá si svolat zaměstanance a říká: mám pro vás dvě dobré zprávy: 1. Byl jsem vybrán mezi tři nejlepší lidi na světě. 2. Nemusíme řešit ten bo*del, co jsme nadělali ve windowsech.
Billa, amerického a ruského prezidenta si povolá bůh a sdělí jim, že za týden bude konec světa.
Ruský prezident oznámí lidu: Mám pro vás dvě špatné zprávy: 1. Bůh existuje. 2. Nastane konec světa.
Americký řekne tohle: Mám pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu: Dobrá je, že bůh existuje. Špatná, že nastane konec světa.
Bill přijde do firmy, nechá si svolat zaměstanance a říká: mám pro vás dvě dobré zprávy: 1. Byl jsem vybrán mezi tři nejlepší lidi na světě. 2. Nemusíme řešit ten bo*del, co jsme nadělali ve windowsech.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Zrovna jsem našel toto, takže další do sbírky 

zrovna Bill dává dost velký podíl ze svých peněz na charitu...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
zezr píše:? Asi jsem to nepochopil :(
V tom případě si pročti manuál k funkci fóra: Spoiler ...
Když už se motáme kolem XBoxu a M$, tak si nemůžu odpustit:

PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Nevím, zda to tu už bylo, ale tohle mě neskutečně rozesmálo.

Bankomat v Polsku zase vydával dvojnásobek peněz, vybírali i policisté:
Bankomat největší polské banky PKO v Toruni, rodišti astronoma Mikuláše Koperníka, vydával po dobu 17 hodin dvojnásobek požadované sumy. Z účtu se přitom odepisovala jen původně požadovaná částka. Mezi klienty „štědrého“ bankomatu byli i dva policisté, kteří z něho v průběhu 24 minut vybrali peníze 33krát, jak potvrdily výpisy z účtů a záznamy z kamer ...
http://www.novinky.cz/koktejl/305327-ba ... ciste.html

Bankomat největší polské banky PKO v Toruni, rodišti astronoma Mikuláše Koperníka, vydával po dobu 17 hodin dvojnásobek požadované sumy. Z účtu se přitom odepisovala jen původně požadovaná částka. Mezi klienty „štědrého“ bankomatu byli i dva policisté, kteří z něho v průběhu 24 minut vybrali peníze 33krát, jak potvrdily výpisy z účtů a záznamy z kamer ...
http://www.novinky.cz/koktejl/305327-ba ... ciste.html

Jako opravdu si lidi myslí, že výběr z bankomatu nejde sledovat nebo co?
Bože vždyď tam je to jasně dané... čí je karta, kdy se vybíralo a ještě záznam kamery 

Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”