Ostatně i B2 jde sundat z oblohy (např. v jugoslávii).
Ano, ale k tomu potřeba mít nějaké zařízení, podobné Ramoně, Tamaře, Věře, Borapu, nebo Awacs a pak pochopitelně operátory v těchto strojích, schopné zavést takový cíl.
Ostatně i B2 jde sundat z oblohy (např. v jugoslávii).
A to, že je někdo chytrý, nevylučuje, že je to vypatlanec, který by zasluhoval kopat mezi palce u nohou, třikrát denně... A zrovna u tebe (BS) mě překvapuje, že to po svých zkušennostech s STB neakceptuješ.
karlos píše:Všechna ta zařízení, která jsem uvedl, jsou pasivní radiotechnické pátrače, které jsou jediné schopné zachytit "neviditelné" stroje. Možná existují i jiné, ale pochybuji, že Korea jimi disponuje a pokud ano, nemá frevence a kódy, podle kterých by poznala, že TO je stealth a mají vyhnat do vzduchu všechno, co má křídla, než snese svá vejce...
A to, že je někdo chytrý, nevylučuje, že je to vypatlanec, který by zasluhoval kopat mezi palce u nohou, třikrát denně... A zrovna u tebe (BS) mě překvapuje, že to po svých zkušennostech s STB neakceptuješ.
Ano, ale k tomu potřeba mít nějaké zařízení, podobné Ramoně, Tamaře, Věře, Borapu, nebo Awacs a pak pochopitelně operátory v těchto strojích, schopné zavést takový cíl.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů