Jaký studentský účet
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jaký studentský účet
u GE jsou jaký výhody? vedení účtu zdarma aspoň?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Právě taky vše zdarma. Navíc větší množství bankomatů.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
CZechBoY píše::D
ještě jsou nějaký kombinovaný karty ne? že když se přečerpá 0 tak je to jakoby půjčka
já mám minimální zůstatek na kartě 50Kč - to jen kdyby někoho zajmalo
snažim se překecat ostatní k přechodu na Fio, ale právě ty bankomaty jsou plus, za které lidi platí klidně i stovku měsíčně
u Fio ten výběr stojí 30Kč, když se načerpá určitá částka, tak je třeba 1-2 zdarma
To je kontokorent. Můžeš na určitou dobu jít do minusu, ale s každy začátkem mesice se načítání poplatky za kontokorent a je to minus čím dal větší a pak mají v podmínkách, ze třeba nesmis byt v minusu dýl jak pul roku, protože pak zaplatíš poplatek jak kráva... Třeba spořitelna to ma takhle vychcane udělané. Ten kontokorent se mi hodil jako studentovi. Teď jako pracující se do minusu nedostanu, takže neřeším nejaký kontokorent a ze u Fio nemůžu do minusu...
Sent from my iPad using Tapatalk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jojo já chci debetní kartu ta je u ČESKÉ SPOŘITELNY plně zdarma teda když si vyberu ty 3 možnosti? Ani za vydání nic není? V tich jejich podmínkách se nevyznám 
Jinak sice to není extra levná banka, ale zrovna tohle co potřebuje mají plně zdarma a velký počet bankomatů no. Fio u nás není a táta nikam dojíždět nebude jsem rád, že jsem ho donutil jít aspoň do ČS co máme ve městě...
Nebo je jiný způsob jak to u FIO zařídit když potřebuji podpis rodičů?

Jinak sice to není extra levná banka, ale zrovna tohle co potřebuje mají plně zdarma a velký počet bankomatů no. Fio u nás není a táta nikam dojíždět nebude jsem rád, že jsem ho donutil jít aspoň do ČS co máme ve městě...

Nebo je jiný způsob jak to u FIO zařídit když potřebuji podpis rodičů?
Ne. Pokud potřebuješ podpis rodičů, tak musíš mít jednoho rodiče u sebe.
Zdarma to je, když si bereš ty 3 možnosti. Za vydání taky nic není. Vše ti řeknou ve spořitelně a jakmile po tobě budou chtít klidně jednu korunu, tak utíkej pryč.
Zdarma to je, když si bereš ty 3 možnosti. Za vydání taky nic není. Vše ti řeknou ve spořitelně a jakmile po tobě budou chtít klidně jednu korunu, tak utíkej pryč.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli jdeš do spořitelny, tak dobře zvažuj, které služby si dáš zdarma. Ono poplatek ze jejich použití IB taky není nejmenší a to jsem tam občas jen nakoukl! Spořitelna jsou největší šmejdi! Počítej taky s tím, že tě budou pořád otravovat s potvrzením o studiu, domů do schránky chodit tuny SPAMu a platit za každé updrnutí... Než spořitelnu, tak bych radši otce chytl za ucho a ať se mnou do toho Fia někam zajede...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Potvrzení každý rok, na vysoké škole každý semestr. Do chránky mi nikdy nic nepřišlo. Jinak jsem za nic neplatil... Co je to IB? internetové bankovnictví? Když si ho dáš zdarma, tak nic neplatíš.
S ním je těžký.. kdybych mu ukázal co tady píšete o bankách, že je to zdarma tak mi řekne, že to tady ovládá ČS 
Ještě mě napadá žiji jen s tátou. Je jedno jestli mi tam dá popis on nebo máma, která žije na druhé straně republiky?

Ještě mě napadá žiji jen s tátou. Je jedno jestli mi tam dá popis on nebo máma, která žije na druhé straně republiky?

No je to asi jedno. Teď je otázka,jestli by to tvůj táta nevzal jako podraz na něj.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem měl ve schránce tolik spamu, že jsem to mohl dávat do sběru... Spoření, pojištění, investice a to jsem jim nedal souhlas k zasílání nabídek... Když jsem měl spořku, tak jsem měl zdarma vedení a kartu a IB, ale pak z ničeho nic mi to začlo účtovat za použití IB, ale to jsem neřešil, protože jsem byl rozhodnutý, že jdu pryč, ale ještě jsem tomu dal měsíc šanci jestli to nebyla jen chyba a párkrát se přihlásil do IB a ejhle. Zase tam byl poplatek za použití... Takže žádná chyba... Pak už jsem jen zašel na pobočku a pá pá lálá a pó. Ženská na pobočce do mě půl hodiny hustila jak můžu mít ještě lepší podmínky a prostě nemám zájem nezabíral... Takže ze záležitosti na pět minut a jednoho podpisu z toho bylo 40 minutové drama...
divine píše:No je to asi jedno. Teď je otázka,jestli by to tvůj táta nevzal jako podraz na něj.
Myslím, že ne, protože on si myslí, že když tam dá podpis už na něj jde exekuce i když většinu služeb u, kterých by se to mohlo stát ani mít nebudu,. (kontokorent...)
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zkus ještě ten GE
sice jsem nikde nenašel ceny (při prvním kouknutí na stránku účtu Gratis), ale někde tam ceník bude jak u Fio
pak maj studentskej účet, kde máš vedení účtu zadarmo
sice jsem nikde nenašel ceny (při prvním kouknutí na stránku účtu Gratis), ale někde tam ceník bude jak u Fio
pak maj studentskej účet, kde máš vedení účtu zadarmo
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
-
- Mohlo by vás zajímat