Slet PC help - váš názor
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mam takovej nápad nevim jestli to budu moct zrealizovat ale celkem by mě zajímal váš názor. Když už by tam byli nějaký ty PC bude třeba si asi na něčem odnést data. MOžná že by se nám vyplatila hromadná objednávka nosičů mám tu u nosu obchod kam tohle chodím nakupovat jukněte sem http://www.cdrmarket.cz že bych Karlosovy z toho jeho žigula jak mu tam ten rusák chlastá tu naftu
udělal menší dodávku a vzal toho víc.

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dejme tomu že jsme předběžně dohodnuti kde pokusme se tedy dohodnout kdy. Já bych ti viděl na víkend před 8mím květnem to je státní svátek a vychází na úterý takže by stačil jeden den dovolené a máte dost času na to zajet na sraz i věnovat se přátelům doma. S tím jedním dnem dovolené by jste měly 4 volné dny 5-8mí květen.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
A to já jsem proti.
Je zde jistě mnoho lidiček, kterým je to vcelku jedno a pak je i řada takových, kteří si prodlouží víkendy na 1. a 8., právě proto, aby byli se svými blízkými delší čas, nerušeni prací. Já osobně patřím do druhé skupiny a proto navrhuji sobotu 12. 5. (pro mnohé sice "vysoký datum", ale hned po víkendu bude výplata, takže to těch pár dní o hladu jistě snadno vydrží
).

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mam dojem že to tu pomalu chcípá. Že bychom to udělaly jako nácviky na spartakiádu a zorganizovali regionální předslety? Pro mě to znamená domluvit se s Karlosem na pivo veřejně a do je v okolí at se přidá.
-
- Pohlaví:
Zase tak černě to nevidím. Karlosovi by vyhovoval květen, ltb zase myslí podzim, takže času relativně dost. Proto se to plánuje s předstihem. Kdo ví co s námi bude v květnu, nebo na podzim? Chce to čas a počkat kolik lidí bude mít zájem. Bylo by hloupé aby se třeba Karlos a Mijaja táhli přes půl republiky aby si jen někde s dálšíma dvěma pokecali u piva.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Tak máme půlku března a asi by nebylo od věci, vytáhnout ze skříně kostlivce. Koukal jsem, že poslední dobou sem začali chodit noví kluci (holky zase NIC!), takže jistě i oni by měli vědět o zamýšlené akci a vyjádřit se k ní zavčasu.
Dovolím si zopakovat celkem zásadní otázky. Jaro/podzim? Lokalita? Ochota investovat kolik?
Dovolím si zopakovat celkem zásadní otázky. Jaro/podzim? Lokalita? Ochota investovat kolik?
-
- Pohlaví:
karlos píše:Tak máme půlku března a asi by nebylo od věci, vytáhnout ze skříně kostlivce. Koukal jsem, že poslední dobou sem začali chodit noví kluci (holky zase NIC!), takže jistě i oni by měli vědět o zamýšlené akci a vyjádřit se k ní zavčasu.
Nějak to usnulo - je třeba posunout dopředu. Ta doba asi bude záležet na ltb a ten tuším preferuje podzim. Takže v tomto ohledu není co řešit. Ani ty finance by neměly být tak dramatický, pokud to nebude nějakej hotel. Jen ta lokalita. Já stále preferuji tak 100km na východ od Prahy. Snad se to nějak dohodne.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno pokud platí karlosova nabídka tak kam mě karlík doveze tam budu. zbytek nechám vyvrbit protože sem nabízel pomoc ale chtělo to rezervovat dost dopředu a teď nevím jestli by to šlo. že by sme sa slezli v práglu pak se mi taky líbylo v humpolci u bernarda ale to už je zas na ty ašské moc daleko. Ještě mám jeden nápad ale to musím probezpečit jestli by to vůbec šlo. možná už by sme to měli postavit tak jestli teď nebo až na podzim. POkud někdo chce něco navrhnout tak asi rovnou s fotkama nebo linkem ať nekupujem zajíce v pytli.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Ty vole, to je nápad
. Humpolec! To se dá pít. Ještě znám jednu lokalitku s dobrým pivem a dokonce pivními lázněmi, Chodová Planá. Ale to by Moraváci vydýchávali, jako Ašáci Opavu
V zásadě bych doporučoval, aby v dané lokalitě uměli vařit pivo a bylo tam celkově hezky a to Humpolec rozhodně je. Město má rovněž nesmrtelnou kulturní tradici a rád bych uctil nehynoucí památku, poklonou u pamětní desky, nejslavnějšího obyvatele Humpolce, Hliníka. Já jsem rozhodně pro Humpolec a co s Honzou ušetříme na dopravě ve dvou, to (alespoň já určitě) prokalíme na počest aluminia, kterému patří budoucnost... 

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
MNo když se ti to tak líbí... Bernard není zas až tak špatný pití ale kdo je ochoten to tam zajistit nahubu a po telefonu je to jaxi o krk. Obzvlášť když tam nejedeš sám ale přicupitá zatebou dalších 20 lidí a vůbec uvítal bych i názory ostatních.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 407
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 17:48