vymena diod
- martin131
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: vymena diod
neva, kdyz to bude blikat podle hdd, budu maximalne spokojeny, jen nevim ty spravne hodnoty soucastek 

WS - i5@2.8Ghz, 4GB RAM, 640GB, Ati Radeon X5850, Se7en
NTB - Intel Atom D525, 4GB RAM, 320GB, Nvidia Ion 2, Se7en
SERVER - P4 2,8 Ghz, 1GB RAM, 320GB, Debian
Ukládání streamovaného videa do počítače pomocí programu VLC
NTB - Intel Atom D525, 4GB RAM, 320GB, Nvidia Ion 2, Se7en
SERVER - P4 2,8 Ghz, 1GB RAM, 320GB, Debian
Ukládání streamovaného videa do počítače pomocí programu VLC
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Schéma zapojení bez optočlenu ti sem dával tuším mmmartin. Problém bude trochu s výpočtem odporu do jeho báze, protože nevíme, jak je to zapojené na desce, ale teoreticky by mohl stačit odpor řádově ve stovkách ohmů. Každopádně bych se toho optočlenu nebál a jeho cena není nikterak závratná. Pokud na celé zapojení nespěcháš, připravil bych ti návod, jak rozběhat ten prográmek pod Linuxem a postavit si tak daleko efektnější blikátka. Jsem sice s "tučňákem" panic. Včera jsem ho poprvé zprovoznil na manželčino počítači a učím se na něm, abych si nesprasil svůj
Potřebuji totiž rozchodit to samé, nemohu si dovolit, celkem logicky, předvádět se na veřejnosti s ne zrovna košér operačním systémem na notesu, který zapínám jen jednou zaměsíc. Takže Linux v kombinaci s free programem, který ač pro WIN (měl by jít spustit pomocí WINE), je to pravé. V nejbližších dnech budu experimentovat a jak říkal Lenin: učit se, učit se, učit se,.... A pak bych dal vědět, případně pokud je zde zdatnější tučňákomil, může nás oba postrčit dále.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Blue Spirit: Další alternativa je:
QCad 2.1.1-Program pro kreslení elektrotechnických schemat.exe
QCad 2.1.1-Program pro kreslení elektrotechnických schemat.exe
-
- Pohlaví:
jj Díky, momentlně nepotřebuju a dokonce na HDD nějakej mám, jenomže si nemůžu vzpomenou jak se to jmenuje - byla tam poměrně dobrá databáze sočástek. 

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
MM13 před chvílí jsem to vyzkoušel a je to skoro dětsky jednoduché. Jelikož zatím nechápu co a jak, tak ani nevím jak se mi povedlo nainstalovat WINE do UBUNTU. Pak nebyl nejmenší problém spustit LEngineD a LEDky blikají, jak o život
Blue Spirit ProfiCAD je aktuálně ve verzi6 a docela profesůra. Mám již objednanou "ostrou", jíž zacáluje chlebodárce a která umožňuje jednu instalaci v práci a jednu doma

Blue Spirit ProfiCAD je aktuálně ve verzi6 a docela profesůra. Mám již objednanou "ostrou", jíž zacáluje chlebodárce a která umožňuje jednu instalaci v práci a jednu doma

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2193
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4346
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
- 4
- 4853
-
od amirinda
13 črc 2024 18:00
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10997
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”