MS v hokeji 2011 Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: MS v hokeji 2011
Jenže tohle pravidla nedefinují. Ruce měl dole, takže se jednalo o čistý zákrok ač s hroznými následky. Podívej se někdy třeba na KHL nebo NHL. Tam je takových zákroků několik a to v jednom zápase.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A proč říkají odborníci něco jiného? Jste mimo mísu pánové. Puk měl v době zákroku v držení jiný hráč. Vyskakovat se nesmí, navíc byl český hokejista v souboji s jiným Lotyšem a jiný do něj nesmí zasáhnout. A rameno zasáhlo hlavu.
Zda to Lotyš chtěl nebo ne je jedno. Má tři zápasy na to, aby si to promyslel. Nejde jen o něj jde předem o varování jiných při hře ne dostatečně přemýšlejících hokejistů.
Memphisto: NHL je jiná soutěž.
Než budete zákrok obhajovat poslechněte si názor třeba Hostáka. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... e-poledne/ pokud nechcete čekat přeskočte na čas 5:35
Zda to Lotyš chtěl nebo ne je jedno. Má tři zápasy na to, aby si to promyslel. Nejde jen o něj jde předem o varování jiných při hře ne dostatečně přemýšlejících hokejistů.
Memphisto: NHL je jiná soutěž.
Než budete zákrok obhajovat poslechněte si názor třeba Hostáka. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... e-poledne/ pokud nechcete čekat přeskočte na čas 5:35
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemůžeš věřit všemu, co ti v TV řeknou. Na Nova Sport jsou taky "odborníci". Normálně dohrál souboj. Faul ramenem v pravidlech není. Tohle by pískl jeden rozhodčí z deseti. Tohle je můj názor. Já jsem hrál hokej a za tu dobu jsem takových zákroků taky pár obdržel a nebo viděl a písknuto to bylo snad jen ve dvou případech. Tohle byla hold smůla. Jinak myslíš, že v NHL či KHL mají až tak odlišná pravidla?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Reaguji na KHL a NHL.
V extralize (detaily si nevzpomínám,) se nějaký hráč na rozhodčího osopoval, že v NHL ... a rozhodčí mu odsekl tady jsme v české extralize a né v NHL. Mimochodem, když slovenský hráč vážně zranil hráče v NHL, se celá NHL mohla posrat.
Pochopíš, že Martínek nebyl v držení kotouče? A že pravidla zakazují (bez ohledu na to co se dělá nebo nedělá), atakovat hráče bez puku? A zrovna takhle agresivně? Prostě si to Lotyš blbě spočítal. Mimochodem nesnáším hokejisty co umí jen jezdit a bouchat o mantinely.
Takže moderátoři v TV a hokejisti nemají pravdu, direktoriát se spletl ... komu mám jako laik věřit? Faul ramenem ne, ale útok do oblasti hlavy a krku tam je.
V extralize (detaily si nevzpomínám,) se nějaký hráč na rozhodčího osopoval, že v NHL ... a rozhodčí mu odsekl tady jsme v české extralize a né v NHL. Mimochodem, když slovenský hráč vážně zranil hráče v NHL, se celá NHL mohla posrat.
Pochopíš, že Martínek nebyl v držení kotouče? A že pravidla zakazují (bez ohledu na to co se dělá nebo nedělá), atakovat hráče bez puku? A zrovna takhle agresivně? Prostě si to Lotyš blbě spočítal. Mimochodem nesnáším hokejisty co umí jen jezdit a bouchat o mantinely.
Takže moderátoři v TV a hokejisti nemají pravdu, direktoriát se spletl ... komu mám jako laik věřit? Faul ramenem ne, ale útok do oblasti hlavy a krku tam je.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já se nebudu hádat. Hokej je kontaktní sport a komu se to nelíbí, ať se dívá na balet. Výmluvy, že tady jsme v extralize pramení z neznalosti pravidel NHL/KHL a přitom jsou úplně stejná až na pár přídavků ohledně přihrávek přes více čar, apod. Já jsem ten zákrok viděl a několikrát. Nemusíš to opakovat. Takových zákroků jsou desítky za sezónu, ale bohužel tenhle nedopadl dobře. Hold smůla. A papouškování výrazů z TV, když sám říkáš, že jsi laik .....
HOWGH
HOWGH
Já se musím přidat k Samottarkovi, že to nebyl normální zákrok, promiň, ale byl v tom vidět naprosto jasný úmysl, pomalu od půlky svého pásma jel přímo proti němu, i když u Martínka už lotyšský hráč byl a jak na něj naskočil a doslova zazdil ho do mantinelu v takové rychlosti, byť ramenem, není prostě normální, chtěl ho nějak zlikvidovat, to mi nikdo nevymluví. Nebylo to náhodou naražení na hrazení? Jestli to nebylo, tak ať mi to vysvětlí, co je naražení ...
To si musel i sám chlapec uvědomit, co dělá, když hokej hraje, co může udělat..
To si musel i sám chlapec uvědomit, co dělá, když hokej hraje, co může udělat..
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
ToxicCc píše: ten loket v obliceji opravdu byl.
Hmm, tak to jsi asi jediný kdo tohle viděl, poněvadž pak by to byl jasný faul loktem, což nebyl........
Max. nedovolená hra tělem či nedovol. bránění ...
Já souhlasím s
memphisto píše:J Hokej je kontaktní sport a komu se to nelíbí, ať se dívá na balet. Takových zákroků jsou desítky za sezónu, ale bohužel tenhle nedopadl dobře. Hold smůla..
Je to tak, prostě ikdyž si ten lotyš nadskočil, to je normální hra tělem, bohužel se terfil tak jak ani nechtěl, určitě nechtěl úmyslně někoho zranit, byl to docela běžný zákrok, jenže smůla střetli se v protipohybu a Martinek dostal druhou ránu o mantinel > to byl ten hematom a otřes mozku.
Pokud by neměl otřes mozku tak by normálně hra pokračovala dál ........., pokud jste se díval někdo na Švédsko - Norsko, tak tam byl ukázkový sestřel loktem, to byl likvidační úder!
(to je něco jiného, i třeba krosček s vražením na hrazení, ale to je třeba rozlišovat)
A propo, k těm komentátorům, dnes už jsem to nevydržel a musel jsem to vypnout (prvně jen zvuk, ale pak komplet).
(Dnešní komentář Kanady s Francouzi super děs.)
Řekl bych, že je jich tam přespříliš mnoho, a čeho je mnoho to obyčejně pozbývá na kvalitě, vrchol všeho je i účast pana Hlinky.
(to míchání češtiny se slovenštinou mě točí, to už bych se raději koukal na Slovenský kanál jenže STV1/2 to nevysílá)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Ty přesilovky by se měly zlepšit
bez nich dopadnou jako vítkovice v extralize.. Čímž neříkám že byly lepší než třinec.
K zákroku Lotyšského hráče na Martínka dle mého názoru si Lotyš uvědomil co může tím zákrokem způsobit... Nepřipadalo mi to jako "klasicý" náraz na mantinel, dost tvrdý >=/

K zákroku Lotyšského hráče na Martínka dle mého názoru si Lotyš uvědomil co může tím zákrokem způsobit... Nepřipadalo mi to jako "klasicý" náraz na mantinel, dost tvrdý >=/
AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
Toho Lotyše vyloučit na celý šampionát...
i když Lotyšsko se moc daleko nedostane

S tím, co předvedli na nás, tak si myslím, že mají velkou šanci jít dál.
Otázka je, jestli výkonnost udrží. Každý se dokáže jednou vyhecovat, ale povede se jim to znovu?
to se uvidí s Finskem
myslím si že je potrápí, ale Finové jsou na vyšší úrovni, neměli by být pro ně problém, Česko neodehrálo s lotyšskem nejlepší zápas, nemůžete říct že Lotyši jsou až tak výkonní 

AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3335
-
od RostislavC
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 17:37