KSČM coming soon

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: KSČM coming soon

Příspěvekod petr22 » 14 říj 2012 21:56

To je relativni, kdyz ti 3x tydne brousi po zahrade jsou problemem cislo 1

Pri vymysleni reseni je taky treba myslet na nasledky, ne vymyslet hura akce bez ohledu na to jake to bude mit dopady.

Co se tyce levice, ta ma dlouhodobe tendenci navrhovat radikalni reseni vzdy kdyz je nema moznost realizovat, ale jakmile tu moznost ma, neudela vubec nic

Reklama
satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 14 říj 2012 21:58

2Layo: Čímž dáváš prostor těm zlodějům a tunelářům. Kdybys volil kohokoli, kdo Ti je jen trošku sympatický, sebereš hlas těm hajzlům, o které nestojíš, kapišto??!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 14 říj 2012 21:59

K odstěhování se nepotřebuješ důvod, ale odvahu :-) Ze zkušenosti vím, že velká většina těch co by se stěhovala a pořád křičí, by na západě nejspíš skončila jako homeles.

Ale znám i pár světlých výjimek, těm ale chybí právě ta odvaha. Jsou pokorní a nejsou si jistí, zda by to TAM zvládli.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 říj 2012 22:00

Druha potiz nasi politiky je 357 vsemoznych stran, kde kazdy musi byt minimalne predseda. Staci se podivat, kolik procent by dostaly ty desitky stranicek, kdyby byly jedna strana.

Ono nejde moc zmenit, kdyz kazda ta strana ma 0,11% hlasu. Ale zase jich jsou desitky.

Co funguje naprosto perfektne, je metoda "vnejsiho ohrozeni", ktera spojuje rozdilne lidi, kteri najednou dostanou spolecny cil. V roce 1938 chranili Ceschoslovaci hranice za cenu vice nez 300 mrtvych a pres 1000 odvlecenych do Nemecka. A pro nase politiky je takovym vnejsim ohrozenim kazdy, kdo by chtel jen trochu ohrozovat jejich pozice nebo dokonce otacet penezovody svym smerem. To se najednou dohodnou mezi sebou bez ohledu na prislusnost a utocnika zlikviduji.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 14 říj 2012 22:29

petr22 píše:... ne vymyslet hura akce bez ohledu na to jake to bude mit dopady ... navrhovat radikalni reseni ...

Sorry, že jsem ti to poněkud vytrhl z kontextu, ale teď mi řekni - není stálé zvyšování DPH také taková hurá akce, a nesmyslné radikální řešení? Moc mě pobavili ekonomové, kteří byli strašně překvapení že se po zvýšení DPH vybralo ještě méně než před ním. Já jsem to předpověděl hned jak s tím kalouskovci přišli, na to abych si tohle dokázal spočítat mi stačí trojčlenka.

Také jeden z netu:
Zvyšovat daně umí každej debil. Pročpak to Kalousek asi dělá?

A jeden z historie:
Karl Marx píše:Je jediný způsob jak zničit kapitalismus - daně, daně, a ještě vyšší daně.

Teď, přes mnohá varování, vyhrála další volby "překvapivě" levice.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 říj 2012 22:34

Tento fakt zjistil uz Sobotka kdyz zvysovala dane CSSD.
Smutne ovsem je, ze vice se nevybere ani snizovanim dani.

Napadu jak to resit je spousta, vetsina z nich je v praxi nerealizovatelna - na to by byl treba diktator.

guest

Příspěvekod guest » 14 říj 2012 22:37

Tady nejde o nějaké daně. Stačí jenom nekrást, nekorumpovat a nemít předražené zakázky. Tam mizí miliardy. A když si šéf polostátního podniku dá 600 mil. odměny, pak už není co dodat!

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 říj 2012 22:42

Ja se obavam ze tohle by potrebnych 100-150 miliard Kc rocne nedalo ani zdaleka, je potreba udelat neco radikalnejsiho. Jenom 300 miliard se rocne vyplaci na davkach, duchodech a platech statnich zamestnancu.

A dokud nekdo nevymysli neprustrelny zpusob jak tohle vyresit tak se nelze hnout z mista (nejsme ale Turkmenistan, kde byly zruseny duchody a az na jednu vsechny nemocnice).

Vetsinu davek nelze zrusit ze dne na den, protoze by tu bylo 400-600 tisic lidi kteri by se najednou ocitli zcela bez prostredku.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 14 říj 2012 22:55

petr22 píše:Tento fakt zjistil uz Sobotka kdyz zvysovala dane CSSD.

Nevím jak tobě, ale mě je snížili. Ne že by to byl důvod abych je volil.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 14 říj 2012 23:05

Nevím co plašíte... Kandidátka byla krásným přehledem "post" důchodců a konce volebního období se polovina nedožije...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest

Příspěvekod guest » 14 říj 2012 23:08

Zbožné přání, nastupuje nová generace. :lol:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 15 říj 2012 07:29

Nebo jinými slovy, ať zvolím jakoukoliv stranu, stejně to lepší nebude?

Cé je správně a modří již vědí... ;-) Je jedno koho zvolíme. Malou, nebo velkou stranu, známou, nebo neznámou, zloděje, nebo policajty... Ve skutečnosti v této zemi vládnou Dalíkové, Janouškové a jim podobní. Skoro každý je těmito pány zkorumpovatelný :-( Zejména, pokud vstupuje do politiky sice s ideály, ale chudý. Mám kamaráda, který to za piráty zkoušel do kraje. Podobně, jako většina běžných lidí splácí úvěr. Znáte to, auto, byt,... Dali byste ruku do ohně za to, že nekývne na "malou službičku", když se zbaví nenažraných složenek a ještě mu něco zbyde? Já ne... :-( Dokud tito pánové z pozadí, nebudou v teplácích, nezmění se nic, ať volíme kohokoliv a těch pár lidí, kteří to v boji s nimi, myslí opravdu upřímně, hravě zdiskreditují. Mají na to celý mocenský aparát. Vzpomeňte třeba Radka Johna o němž jsem přesvědčen, že udělal obrovský kus práce v boji s touto hydrou, když prosadil změny ve vedení policie. Najednou mohla lovit i ve vodách vysoké politiky. Bohužel jen na chvíli... :-(

Před pětadvaceti lety mi bylo líto, do jaké doby jsem přivedl své děti. Dnes je mi líto, do jaké doby přivádějí mé děti, má vnoučata. Na druhou stranu, děti se rodily i v časech válek. Nikdy nebylo tak špatně, aby nemohlo být ještě hůře a ruku na srdce. Bylo to tu mnohem horší. První válka, druhá válka, padesátá léta, osmašedesátý, normalizace,... Proti tomu je parta gaunerů u vesla čajíček ;-) Tak čau a hezký den 8)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”