Slet PC help - váš názor

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

besst
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod besst » 14 bře 2007 16:01

still watching this theme 8)
vypadá to, že z toho sletu nakonec vznikne jen minipařba Karlos feat. Honza P. ale i já bych s vámi šel rád na pifko. Jen škoda, že bydlím až na dalekém severozápadě... do Plzně to sice není dálka, ale jak koukám, začíná tu prosakovat Humpolec a to je troch off ... no nevadí, i nadále budu sledovat, co z toho vznikne
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium

Reklama
guest

Příspěvekod guest » 14 bře 2007 17:59

Humpolec je kdesi... daleko

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 bře 2007 06:58

Best a to by byl problém dopravit se do Plzně a dále bychom s karlose udělali svozové vozidlo. pokud s tím bude svolný.
Jde o to navrhnout nějaké místo přibližně ve středu republiky tak aby si nikdo nemohl stěžovat že to má daleko a potom sehnat někoho kdo tam tu akci zajistí a nebude to dělat jen po telefonu. POkud by vás přijelo do Plzně víc možná že bych zajistil "Tranzita" i s řidičem.
POstupným sběrem digitálních makovic bychom se mohli dostat na zajímavou cenu za dopravu. POkud by někdo to samé udělal ve směru od Brna mohlo by se nás sjet o to více.
POkud by nás bylo třeba 5 možná že by nebylo od věci jet přez Prahu a nabrat tam další adepty a dále jet plně vytíženi.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

besst
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod besst » 15 bře 2007 10:06

tak do Plzně by určitě nebyl problém se dostat... sice z CV tam vede taková moc krásná silnice bez děr, ale i tak je radost z jízdy velká... takže jedině tak, že bych přijel do Plzně, někde tam nechal auto, někde, kde se ovšem nekrade 8), a pak by to obstála ta kyvadlovka či tak nějak... uvidíme, kolik lidí, ještě s něčím přijde
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium

guest

Příspěvekod guest » 16 bře 2007 03:39

Moje nabídka s kamarádem co má hospodu trochu pohořela, zatím to má zavřený a asi se mu do toho nechce. Já bych spíš preferoval nějaký ten zlatý střed (Turnovsko, Jablonecko apod. Určitě by se tady dala sehnat nějaká příjemná chalupa za slušný peníz. Problém je spíš v tom PC. Asi je důležité, aby tam minimálně jedna mašina s internetem byla. Ale vůbec nejdůležitější je počet lidí. Kvůli 3, kteří pokecaj a daj si pivo to asi nemá smysl, Do dvacítky bych se asi mohl angažovat a něco sehnat. Nad 20 už je to v přilehlých regionech za slušnej peníz skoro nemožné. Je třeba nějak zjistit, kolik lidí by bylo ochotno přijet. Když se jich ozve 100, tak jich přijede 50, ale i to by byl náramnej úspěch. Tak se lidi hlaste a já budu přemýšlet .... kde ... hezký.... a za málo korun. Nebyl by problém sehnat nějakou "putyku", kde by se dalo pokecat a i ten internet by se nějak dohnal v ceně konzumace, problém je s ubytováním.
P.S. Tohle je spíš pro "ltb"
Nemůžeš nějak softw. zařídít, abychom věděli kolik žen a mužů má o tuto akci zájem?
P.S.S. Pro Karlose - buď klidnej, bude to samej chlap. (Anebo skoro).

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 bře 2007 20:11

Nejdřív je třeba vědět kam pak ti lidi teprv řeknou jestli přijedou. Nastíníš program. Pak vybereš závaznou zálohu. pak budeme oganizovat dopravu a nakonec nás vynesou na ramenou za skvělou organizaci až bude smluvené ubytování obsazeno.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 16 bře 2007 20:22

Když sraz, tak v Plzni, a když, tak u Levejch (tichá ulička a do Božkova se skutálíme). A nebo na minigolfu na Košutce,dobře se tam metají plechovky. Nebo ve Svazáčku,tam se i naposled zvonilo(koberce vystěhujem), a nebo na náměstí (defenestrace je taky možná). Nebo prostě u Žumbery, či snad u Švejka? Na Jižním je dost prostoru.

Honzíku Pašků,nu jak?

///Chyba má,omlouvám se za písmenko
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 bře 2007 20:28

Jako před slet dobrý ale pročítals to tu celý a víš kolik je tu lidí z moravy a tak?

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 16 bře 2007 20:42

Jan Pašek píše:Jako před slet dobrý ale pročítals to tu celý a víš kolik je tu lidí z moravy a tak?

Zas myslím na ně, až budou vyprávět svým dětem a vnukům o pravlasti piva??? Víš jak je budou chválit?
Jinak je to stejně celý o tom se nebát. Vzpomeň na Milouše a Červenej Hrádek. Navíc si myslím, že by šlo sehnat sponzory a udělat "klasickou" konferenci. Třeba na Spilce :bigups: :lol:
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 bře 2007 21:16

Nevýhodným umístěním snížíš účast a pokud to někomu na poprvé nesedne nepřijede ani na podruhé. bohužel na prvním dojmu hodně záleží až z nás bude ostřílená parta je možné začít s tím hýbat po republice teď je třeba
najít přibližný geografický střed republiky a aby nás bylo alespoň 15.

guest

Příspěvekod guest » 17 bře 2007 07:11

Sponzoři se dají shánět až to bude nějaká office akce. Pokud nemyslíme stokorunu. Nějakejch 10 strejců kteří vyrazí na výlet - potažmo na pivo bude sponzorovat jen nějakej magor. Pro začátek bychom mohli aspoň stovkou přispět na toto fórum. Určitě to nějakou stokorunou nevytrhneme, ale každá korune se počitá. Něco pošlu po neděli, pokud mi něco přijde na konto. Plzeň je pro mne moc daleko. Max. Praha. Tak se lidi hlaste! :D

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 17 bře 2007 16:38

Jsem proti srazu v Pepíkově,byl jsem na třech podobných,a vždy se jednalo jen o pražáky. Není to prdel světa,tak nevím proč bych to měl chválit. Radši pojedu třeba do Bruntálu než do Práglu. Proto si nemyslím, že by případný sraz v Plzni byl neadekvátní.
Ale zas je pravda v tom, že "krajský" sraz by byl prvním pozváním

A mimochodem,sponzorem sem myslel Ltb, nebo svou ženu. Angažováním pro jednu firmu by mohlo způsobit nemístnou propagaci. Maximálně by sponzorem mohly být pivovary a lihovary,případně záchody sro cz

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nazor na pc gaming zostavu
    od lubo007 » včera, 15:21 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    407
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    včera, 17:48