Stávka uživatelů PC-HELP Vyřešeno
Re: Stávka uživatelů PC-HELP
Skromné propočty. Podle mezinárodní organizace se v ČR (ve státní správě) rozkrade 1 miliarda Kč za den, tedy kolem 365 miliard Kč ročně. 99% veřejných zakázek je zmanipulovaných. Navíc k výpadkům plateb státu došlo snížením daní nejbohatších, ať už fyzických osob nebo korporacím za doby Topolánka a spol.
Naposledy upravil(a) X dne 14 čer 2011 21:31, celkem upraveno 1 x.
memphisto píše:BS: K tomu se opravdu nebudu vyjadřovat.... Každý svého štěstí strůjce ....
Bohužel nejen svého..
ITCrowd - já nesvaluji všechno na důchodce, o tom jsem nepsala, jen upozorňuji na to, že ta reforma nutná je a nikdo neříká, že taková jaká je bude i za x let! Ale změna je nutná, protože jinak nastane přesně to, co jsem psala. Nebude kdo by toho, kdo aktuálně bude v důchodu, živil.
Ad škola - na soukromou bych rozhodně neměla, jak už jsem psala, taky žijeme od nevýplaty k nevýplatě. A proto ač bych mohla dál studovat a mít pak lepší plat, uplatnění jdu do práce a budu živit další studující, důchodce apod., tak jako jsem ač málo přispívala z brigád, to je normální koloběh. A ano, nebudu vydělávat miliony, protože v sociální sféře je to o pomoci ostatním a finance jsou dost nízké. A se státním důchodem opravdu nepočítám několik let a spořím si sama ze svého.
A ano budu dál volit pravici, protože nechcu, aby levice rozdávala právě těm, kteří nic nedělaj (ano ne jen těm, ale hlavně těm). Politika u nás je totální hnůj a jak dokázali VV, tak nové strany ničemu nepomůžou, bohužel. Kradla jak pravice, tak levice a v době, kdy vládla levice a byl hospodářský růst, tak místo ukládání peněz se rozdávalo a rozdávalo a jak to teď dopadne, když už ani není z čeho rozdávat? Chyba a to obrovská je, že své platy si schvalují sami a ne třeba aspoň prezident. Ideální je - státu se daří, berou víc, státu se nedaří berou málo aby se snažili. Ale není, kdo by je donutil a žádná stávka tomuto nepomůže. Furt jsme na tom oproti jiným dobře. Jo a nevolím stejně jak rodiče, ale podle své volby a názorů, které se i liší od jejich, jen tak mimochodem.
Jo a uvědomujete si, že nové volby znamenají nové kampěně za x miliónů, peníze odstupujícím poslancům, peníze pro strany které se dostanou do PS atd.? Že za x let tu nebyly trvalé změny protože každá vláda furt vše mění? Dokud nebudou nějaké změny trvalejší, tak se těžko pozná, co je skutečně dobré.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dokud bude v tomto státě národní vlastnost závist, tak nikdy nebude líp. Pracoval jsem ve firmě, kde si každý druhý stěžoval na svou situaci a když jsem se zajímal proč je jim tak strašně špatně, tak v 80 % případů si za to mohli sami! Prostě soused si koupil novou televizi, tak já si koupím dvě a rovnou s 2x větší úhlopříčkou. Nevadí, že na to nemám, však Homecredit pomůže ... a už se vezli ... Soused má nové auto, musím mít taky. To pozoruji u nás. Všichni v ulici mají nižší tarif internetu a stěžují si, že jim to jede pomalu, jen já jedu na trojnásobné rychlosti a údajně je brzdím, ale už je nezajímá, že platím 3x tolik. Tatík si koupil nové auto a do druhé dne měl rozbité čelní sklo a probodané pneumatiky a dva týdny se s námi nikdo nebavil. Soused si koupil auto z barazu za blbých 50 tisíc a i to mu byli schopni zničit. V tomto státě by každý chtěl všechno zadarmo a pečené holuby do huby, ale nehne pro to ani brvou... Pak se nemůžete divit, že to tak vypadá .... Slušní a vzdělaní lidé jdou pryč a budu zvědav, na co se budete vymlouvat až veškerá inteligence odsud odejde za to, jak je lynčována línější části národa a zbyde tu jen ten nepracující póvl, co jen natahuje ruce a státe dej ...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit: k výrokům pana Okamury jsem byl ze začátku skeptickej, ale postupem času jsem dospěl k tomu, že ten "chlápek" opravdu ví a dokáže plně vystihnout realitu. Palec nahoru. Ač je za vodou, neplácá tendenční nesmysly.
memphisto píše:Dokud bude v tomto státě národní vlastnost závist, tak nikdy nebude líp.
Tak tak, každý jen závidí úspěchy druhým.
Oscar Wilde píše:Soucit s přítelovým utrpením cítí každý. Těšit se z úspěchů přítele, to vyžaduje velmi ušlechtilou povahu.
A bohužel v ČR takových lidí je minimum.
-
- Pohlaví:
A nejradši mám ty, jak nadávají, že ten a ten se stal po revoluci úspěšným podnikatelem. A co v tom bránilo vám?
Jistě mnoho lidí úspěšným podnikatelům závidí, ale není podnikatel jako podnikatel a těch dobrých nápadů je pomálu. Znám mnohom úspěšných podnikatelů, ale ty slušné bych spočítal na prstech jedné ruky.
A znovu musím opakovat, ža by nejspíš tito podnikatelé vůbec nebyli, kdyby tenkrát někdo nesebral odvahu a proti režimu se nepostavil.
To jsou ale věci které dnešní genarace zná jenom zprostředkovaně, z médií, od rodičů apod. Nemohou a nerozumí tomu!
tohle není v zásadě ani tak o pravici ani levici,ale spíše o cele společnosti, je to o tom jak by se to mělo dělat. po levici bude kasa prázdná páč to rozdá na dávkách a provici bud prázdná páč co vytáhne z invalidů a matek rozkrade pár vyvolených. kteří si pak můžou založit takovej malej českej bilderberg...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
memphisto: jenže ta závist má svý opodstatnění a je uměle přiživována. To způsobuje režim, který nastolují ti nahoře. Měl jsem několik šancí, jak dobře vydělat na "blbosti" (neinformovanosti) druhých, ale neudělal jsem to, poněvadž ctím morálku. Bez ní by jsme byli všichni úplně v zádeli. Nediv se, že si lidi stěžují na jakékoliv ceny. Je důvod. Člověk obrací každou kačku. A má být hůř. Proč? Protože několik nekňubů nahoře neumí hospodařit.
-
- Pohlaví:
Romaine
I to už zde za vlády pravice bylo.
... já ti jenom mohu přát, aby ses za dvacet let nezbudila a tvůj důchodový účet se s nějakým pravičákem nepovaloval na pláží na Bahamách.A se státním důchodem opravdu nepočítám několik let a spořím si sama ze svého.
I to už zde za vlády pravice bylo.

memphisto píše:Dokud bude v tomto státě národní vlastnost závist, tak nikdy nebude líp. Pracoval jsem ve firmě, kde si každý druhý stěžoval na svou situaci a když jsem se zajímal proč je jim tak strašně špatně, tak v 80 % případů si za to mohli sami! Prostě soused si koupil novou televizi, tak já si koupím dvě a rovnou s 2x větší úhlopříčkou. Nevadí, že na to nemám, však Homecredit pomůže ... a už se vezli ... Soused má nové auto, musím mít taky. To pozoruji u nás. Všichni v ulici mají nižší tarif internetu a stěžují si, že jim to jede pomalu, jen já jedu na trojnásobné rychlosti a údajně je brzdím, ale už je nezajímá, že platím 3x tolik. Tatík si koupil nové auto a do druhé dne měl rozbité čelní sklo a probodané pneumatiky a dva týdny se s námi nikdo nebavil. Soused si koupil auto z barazu za blbých 50 tisíc a i to mu byli schopni zničit. V tomto státě by každý chtěl všechno zadarmo a pečené holuby do huby, ale nehne pro to ani brvou... Pak se nemůžete divit, že to tak vypadá .... Slušní a vzdělaní lidé jdou pryč a budu zvědav, na co se budete vymlouvat až veškerá inteligence odsud odejde za to, jak je lynčována línější části národa a zbyde tu jen ten nepracující póvl, co jen natahuje ruce a státe dej ...
jestli máš kolem sebe jen takové sousedy, tak to máš fakt tedy nehoráznou smůlu u nás nic takového není. jestli by nebylo lepší se přestěhovat čeče

Blue Spirit píše:A nejradši mám ty, jak nadávají, že ten a ten se stal po revoluci úspěšným podnikatelem. A co v tom bránilo vám?
Jistě mnoho lidí úspěšným podnikatelům závidí, ale není podnikatel jako podnikatel a těch dobrých nápadů je pomálu. Znám mnohom úspěšných podnikatelů, ale ty slušné bych spočítal na prstech jedné ruky.
A znovu musím opakovat, ža by nejspíš tito podnikatelé vůbec nebyli, kdyby tenkrát někdo nesebral odvahu a proti režimu se nepostavil.
To jsou ale věci které dnešní genarace zná jenom zprostředkovaně, z médií, od rodičů apod. Nemohou a nerozumí tomu!
Ale měli odvahu i ti, ze kterých se stali podnikatelé a ti co dnes nadávají ji neměli, a proto jsou dnes jenom zaměstnanci a nejsou ti, kteří určují pravidla.
-
- Pohlaví:
kimi999 a na to si přišel jak? Znáš někoho takového? Já osobně jenom jednoho. Ale znám spoustu bývalých svazáků a komunistů kteří tenkrát udávali a dnes jsou úspěšní podnikatelé.
Tady bych si netroufal říct "kdo umí, ten umí!".
Tady bych si netroufal říct "kdo umí, ten umí!".
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”