Výběr motorky - Am Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Výběr motorky - Am

Příspěvekod karlos » 03 pro 2013 13:10

Karlos: podle Tvé definice by si musel považovat za překážku silničního provozu i cyklistu, kterého je taky potřeba předjet

Pochopitelně. Cyklista je kapitola sama pro sebe. Jeden příklad uvedl Žbeky a další je třeba myslivec. Bez odrazek, světel, v maskáčích,... aby nedejbože nevystrašil zvířátko, které se chystá zabít, protože ho "stará" naštvala... :-) Nemám nic proti myslivcům, dokonce vím, že regulaci musí provádět, když jsme před sto lety domrvili přirozenou rovnováhu v lese, ale jejich chování, když mají pušku přes rameno, je nepochopitelné. Příklad "myslivec" je zcela shodný s hazardéry, kteří jezdí "jen" na pivo a školáky, kteří jezdí do sousední vesnice do školy a kdyby měli kolo v cajku, budou pro smích vrstevníkům. Zde se liší od opilců, kteří jsou pro smích svým motáním a výbavu nemají, protože všechno prochlastají ;-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
Widlajz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Widlajz » 03 pro 2013 13:22

Já se divím, že tu ještě lidi na to vůbec reagujete. Chtěl poradit, poradili jsme mu, řekli jsme mu na to vlastní názory, nějak to pořád nechápe, tak ať si dělá co chce.
Hlavně tazatel si také často protiřečí, jako když psal chci na zimu, pak píše, vytáhl bych jí až v březnu atd.

Bylo Ti zde porazeno kup Babetu a budeš spokojený člověk, jestli Ti babeta nevoní, tak si nekupuj nic počkej do 16 let udělej si řidičák A1 a po tom si vyber motorku jakou chceš, která bude splňovat tvoje požadavky.

A nechtít babetu, kvůli tomu, jak vypadá, tak je mi to trošku líto. Aspoň to nic nežere a je to skoro bezúdržbový a levný!

Raději už to téma zamkni.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 03 pro 2013 13:36

Když babeta nebudí reskept :D
Tak kup babetu, na to dej nějaký plastový kryty, a bude to vypadat jak nějaká ducati. Ne vždy to teda sedne jak prdel na hrnec, ale s tím musíš počítat, a přikoupit k tomu i "trochu" kitu.

Obrázek
Just Fucking Google It!

zdenda204
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod zdenda204 » 04 pro 2013 16:09

Widlajzi, už zase? Tyhle zbytečný příspěvky si v mých tématech laskavě odpusť.
Kdo řekl že ji chci koupit hned?
-------------------------------------------------------
Začal jsem tedy hledat padesátku aby se nemusely dělat nějaký podvody a tak, ale těch padesátek moc není. Vybral jsem si tedy Yamahu TZR 50 za 30k, ale zajímá mě jedna věc. Spousta lidí píše jak to švihají 130km/h a našel jsem i takový inzeráty, ale ty už skončily. Teď mám tedy jeden, kde jsou najety necelých 8 000 km a má 2 kW (3 PS). Vypadá opravdu pěkně, ale zajímalo by mě jak to bude s rychlostí, popřípadě s následným prodejem. Je těžké takovou motorku prodat? Nejspíše je to neupravený originál, kolik tedy stojí úprava aby to jezdilo těch 100km/h až budu mít A1? Nebo jestli je pak snadné to prodat abych si koupil 125 :) Snad jsem to moc nezamotal :smile:

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 04 pro 2013 16:30

Nemůžeš něco co má maximální konstrukční rychlost 45 upravit tak, aby to mělo stovku. To je to samý jako upravit desetilitrovej hrnec na stolitrovej.

Kdy ti bude 16?
Just Fucking Google It!

zdenda204
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod zdenda204 » 04 pro 2013 16:48

Šestnáct mi právě bude až za dlouho, teprv dělám řidičák a dostanu ho akorát na patnáctiny.
Chci strašně tu 125, je jich spousta v krásným stavu za pár šupů, ale jediný způsob jak to mít "legálně" na Am je asi sehnat si potvrzení že to bylo "jako" přestavěný a splňuje to nyní tu konstrukční rychlost a 50ccm. Sice jezdím tam kde nejsou policajti, ale náhoda je záludná svině a určitě by tam zrovna byli a ještě mě zastavili...

XmarekX
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod XmarekX » 04 pro 2013 16:52

Určitě se tu nachází motorkáři. Ale na moto foru jich najdeš určitě víc amožná ti i víc poradí
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"

CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz

NOTEBOOK Lenovo G500

zdenda204
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod zdenda204 » 04 pro 2013 16:56

Vím Marku, chci tam napsat co nejdřív, ale napsat tam můžu až zítra :D Musí se tam čekat myslím 5 dnů po registraci abych mohl psát do fóra :(

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 04 pro 2013 16:58

Četl si ty témata na motorkari.cz? Myslím že neporadí :D
Just Fucking Google It!

zdenda204
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod zdenda204 » 04 pro 2013 17:04

Já myslím že by mohli, ale že to bude asi jako tady :) (Nic proti, toto fórko jsem si celkem oblíbil a je tu jen pár výjimek který jsem si neoblíbil)
Půlka se snaží poradit a druhá jen odradit/buzerovat :(
Ale nevíte jestli je to teda možný? Nechat si v servisu vystavit papír že to bylo jakoby přestavěný na 50ku a mít to tedy "legálně"?
Jak už jsem psal, policajti na té trase nejsou, ale jednou tam budou a zrovna mě si vyberou, nerad riskuju.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 04 pro 2013 17:13

Snažíme se tě od toho odradit, protože to je rozumná rada.
Určitě si nemůžeš nechat vystavit papír že to je jakoby přestavený. Ale asi si teda můžeš nechat vystavit papír že to je opravdu přestavený, za což teda pochopitelně budeš muset zaplatit.
Nevim co je na tom pravdy, ale když to LaB píše, tak to asi půjde.

Jestli někde jsou nebo nejsou policajti bych vůbec neřešil, je jedno jestli tam jsou, dopouštíš se trestnýho činu tak jako tak, i když tě nikdo nevidí.
Just Fucking Google It!

ClearSky
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod ClearSky » 04 pro 2013 17:16

tux píše:Nemůžeš něco co má maximální konstrukční rychlost 45 upravit tak, aby to mělo stovku. To je to samý jako upravit desetilitrovej hrnec na stolitrovej.

Kdy ti bude 16?

Kecáš blbosti. TZR 50 je dobrá volba, až se rozjezdíš, dáš tam 80 cc válec a pojede to stejně jak 4T 125 ccm.
The ///M. The most powerful letter in the world.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Výběr SSD
    od HelFix » 27 led 2025 19:29 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    3266
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    29 led 2025 18:30
  • Výber UPS
    od TheSalon112 » 18 črc 2024 20:29 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    3484
    od TheSalon112 Zobrazit poslední příspěvek
    18 črc 2024 21:08
  • Výběr GPU
    od VojtouNerCZ » 17 lis 2024 21:35 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    9
    4077
    od VojtouNerCZ Zobrazit poslední příspěvek
    01 pro 2024 19:28
  • Výběr procesoru
    od helpmeboys » 07 dub 2025 12:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4
    1285
    od helpmeboys Zobrazit poslední příspěvek
    07 dub 2025 14:12
  • výběr monitoru
    od teichmann.ondrej » 20 kvě 2025 10:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    34
    5598
    od teichmann.ondrej Zobrazit poslední příspěvek
    23 kvě 2025 11:46

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”