Aukro - dotaz(y)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Tazator
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Aukro - dotaz(y)

Příspěvekod Tazator » 10 čer 2010 18:30

samotarrk: ano máš takovej názor, ale spousta lidí je spokojená - a jak sem psal chce si to pořádně rozmyslet a progůglovat net než přihodíš.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

Reklama
jackm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jackm » 10 čer 2010 18:52

Ano na zrušení Aukce má právo.Já Aukro mám rád ale než přihodím radši si o tom uživateli vše zjistím,ale je to každýho věc,jestli mu stačí věci za dobrou cenu ale piužité a nebo si přidá na nové zboží.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 10 čer 2010 19:02

No promiň, ale to byla fakt blbost. Jako první se podívám, kolik a jaká hodnocení má prodávající. Jako druhé si pohledám informace o prodávaném zboží, zejména pak cenu nového. Sleduji Aukro dlouhodobě, abych si udělal obrázek. Pak si udělám představu, kolik jsem ochotný zaplatit. A úplně nakonec se rozhodnu, jestli to opravdu chci. Fňukat nad neseriózností prodávajícího, že mi neodpoví na dotaz, je trochu mimo mísu, ne každý sedí na netu 24 hodin denně a navíc se ptám dříve, než přihazuji. A když uvádí, že příhozy neruší, tak neruší, jsem blbej, že jsem si vše nepřečetl, nezjistil fakta a neudělal jasno, co chci.
Ano, aukci zrušit může, třeba věc prodal na jiném aukčním serveru, nebo si to rozmyslel, nebo v rozporu s Aukro pravidly, prodal mimo aukci. Když to shrnu, tak podle jedné své spackané zkušennosti, která navíc dopadla dobře, soudíš celý systém. Jelikož jsem pravidelným kupujícím na Aukru (cca 3.000Kč měsíčně), tak tvrdím, že ty programy jsou blbost a k ničemu. Samozřejmě, ne vždy dostanu, co bych chtěl, ale je to o té ochotě zaplatit za věc nějaké peníze a ne víc. Pokud je někdo ochotný pustit víc, přehodí mě i bez programu a když ne, vyhrávám. A o tom je celé aukro, je to hra :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 10 čer 2010 19:44

Co se týče mě: Ano měl jsem si to nejdříve ověřit, chápu. Aukro nemusím z důvodu, že jsem pochopil, že nové je nové.

Co se týče toho prodávajícího: Byl novej, nic za sebou neměl. Pokud však chci prodat Karlosi tak komunikuji, o prodeji něco vím. Koupíš v obchodě zboží pokud ti prodavač nebude odpovídat na dotazy? Toto je seriózní obchodník?

Co se týká zkušenosti s Aukrem: U mě nulové, ale strejda tam obchoduje už léta a tak ňák ví co se dělá, nedělá, sluší a nesluší.

Motto: Radši si zajdu do supermarketu, kde se nezavazuji, že položením zboží do košíku jsem nucen jej koupit a můžu si to cesou ke kasy, ba i u kasy ještě rozmyslet :wink:

EDIT: Chápu samozřejmě, že Aukro není supermarket a aukce není to samé jako běžný prodej. KONEC
Naposledy upravil(a) samotarrk dne 10 čer 2010 20:03, celkem upraveno 1 x.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 10 čer 2010 20:02

samotarrk: to máš pravdu, ale jsou věci, které už v obchodech neseženeš - pak jen Aukro, nebo inzeráty - a teď babo raď :lol:
Já sem taky narazil na prodejce - koupil sem předmět za 100,- (měl v podstatě větší cenu - měl sem štěstí) a cca tři týdny bez odezvy - pak se ozvala po několikaterém urgování a že prý cituji: "omlouvám se, rodiné problémy, monitor znehodnocen" - směšné znehodnocen :lol: to je neupřímné jednání prodejce...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Dotaz- bottleneck
    od vasson » 24 pro 2024 22:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    2228
    od Cleric Zobrazit poslední příspěvek
    25 pro 2024 11:47
  • Dotaz na výběr SSD disku
    od Jirka88 » 10 zář 2024 17:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC