Příspěvekod Romaine » 14 čer 2011 22:34
BS: A to jako furt musím psát větu, samozřejmě ne všichni?! Už jsem tu psala, že nemyslím všechny u řidičů tak proč by to tady bylo jinak? Ani jsem to tam tak nepsala! Nikdy neříkám, že se něco týká všech, vždy jsou výjimky ať už moc nebo jen pár. Nemám ráda povaleče ať jsou bílí, černí, žlutí nebo třeba růžoví s fialovýma proužkama. Opravdu si začínám myslet, že se řídíš tím podle sebe soudím tebe jinak nevím, kde na ty hlody chodíš! A ta tvoje poznámka se mě opravdu dotkla!!!
Lituju lidi, co žijí na pokraji minima a nedostanou dávky, protože je spousta lidí, kteří systém zneužívají a tak se dávky ruší, snižují... A znám lidi z obou skupin už jen díky svému profesnímu zaměření.
kuntscher: Ano takové případy taky znám! A víš co má být to řešení? Za menší věci platit a díky tomu více přispívat na složité operace! Jenže toto je furt lidma odmítáno!!!
ITCrowd: A víš, že ta úřednická vláda byla tak super proto, že nic závažného neschvalovala? Proto každému vyhovovala! Jak dojde na to něco dělat, tak budou rozpory vždy!
No, pokud si nemyslíš, že je reforma důchodová nutná, tak to asi moc nesleduješ. A že je to nejlepší volba, co navrhují jsem nepsala (neustále mi něco předhazujete), ale že nikde není dané, že za 10 let nebude změna/úprava toho systému podle toho jak se to bude vyvíjet. Předpovědět něco takto jestli to bude dobré nebo ne je těžké i pro odborníky. Ale zatím tu máme systém, který je už dlouho a prostě už nestačí, takže něco se dělat musí a jen debaty a hádky nic nezmění. Prostě je nutné to zkusit. Aspoň. A podle vývoje to upravovat. Taky se mi na tom nelíbí, že po úmrtí naspořené peníze maj připadnout státu a ne na důchody dětem např. Vždy to BOHUŽEL někdo odnese a jak víme nebude to nikdo z politiků, ti mají své jisté.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!