Volby prezidenta - co na ně říkáte? Vyřešeno
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Volby
warcraftan volil Franze, a teď bude volit Zemana, to ať si o mě uděláte politický obrázek
Jinak sem pořád stejný dobroděj 

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
S první pozicí výsledku jsem spokojen, s druhou naopak naprosto zděšen. Za 14 dní znovu podpořím Zemana, se Schwarzenbergovýma názorama naprosto nesouhlasím. Především mi vadí jeho TOP 09 s Kalouskem a podpora církevních resistucí, a jsou i další věci...
Já nejsem natolik vyspělí, abych mohl volit, ale jinak bych volil Franze...
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Pěkný přehled, jak se kde volilo http://www.google.cz/elections/ed/cz/results
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Osobně jsem zklamán z nepostupu Roithové, protože mi vážně přišla jako taková hodná babička LOL. Navíc si myslím, že ženský element by byl žádoucí. No uvažuju, že se na druhé kolo vykašlu. Zeman je velice špatná volba, a co jsem nyní zjistil, tak i kníže není pro tuto Zemi to nejlepší.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
To není, ale furt lepší kníže než Zeman.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

Já taky nejsem fanouškem knížete, ale je to daleko menší zlo než Zeman a daleko menší zlo než Fischer, vzpomeňte si na Zemana, jak sliboval že s ODS nikdy nepodepíše dohodu a co z toho bylo? A to je jen jeden z mála důvodů, proč Zemam má zůstat na Vysočině. To vážně český národ tak rychle zapomíná?
Co je horší? Opoziční smlouva, která zabránila vládní krizi, nebo permanentní zvyšování daní v době krize a darování majetku církvím, který jim sebral rakouský císař v devatenáctém století?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Ono to může být horší? Já žiju tím, co je a ne tím, co bylo, protože to ovlivnit nemůžu. Ani jeden z kandidátů nebyl mým favoritem, ale jestli mám vybrat mezi K a M, volím M ( snad nevadí zkratky ) . Ať už z výše uvedených důvodu tak i z důvodů jiných. Např. reprezentace státu. Opravdu si myslíš, že bude spící a šišlající prezident dobře reprezentovat? Tvůj názor však plně respektuji :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”