Výběr motorky - Am Vyřešeno
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr motorky - Am
Pokud máš papír na to, že to je upravený a ve skutečnosti je konstrukční rychlost vyšší, tak ti celý papír je na prd, protože ti na to přijdou při první kontrole. A navíc takovýmu člověku papíry do ruky nepatří (spíš na hlavu) a nemá na silnici co pohledávat.
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
V Albertu maj pěknou motorku 
http://www.akcniceny.cz/detail/moped-be ... r-1435063/
Spotřeba 1,5l/100km, čtyřkvalt, jenom za 16k, co víc si přát? Uvažuju že si jí na léto fakt koupim, přecejen jezdit do školy tímhle, nebo autem který mi sežere 12l/100km, to už stojí za zvážení

http://www.akcniceny.cz/detail/moped-be ... r-1435063/
Spotřeba 1,5l/100km, čtyřkvalt, jenom za 16k, co víc si přát? Uvažuju že si jí na léto fakt koupim, přecejen jezdit do školy tímhle, nebo autem který mi sežere 12l/100km, to už stojí za zvážení

Just Fucking Google It!
Tuxi a s tou určitě taky chybu neuděláš! :)
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
Jojo, tu mi taky táta ukazoval tuxi 
Ale našel jsem překitovanou yamahu za 20k :)
Má malej škrábanec na boční straně, ale jinak vypadá dobře.
Riviera, jestli nemáš nic kloudnýho tak se ani neozývej.

Ale našel jsem překitovanou yamahu za 20k :)
Má malej škrábanec na boční straně, ale jinak vypadá dobře.
Riviera, jestli nemáš nic kloudnýho tak se ani neozývej.
Ještě na to mít ty prachy
Kdyby k tomu dávali i tu blondýnu, tak si klidně půjčím, ale předpokládám že tu k motorce nedostanu.

Just Fucking Google It!
Jojo, kdyby k týhle helmě byla i ta holka, taky si ji hned koupím 
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Pro 2013 22:44) ---
Ještě otázka na motorkáře :)
Jaký máte helmy? Integrální nebo výklopnou? S pinlockem nebo bez?
Popřípadě kde koupit? Koukal jsem na LS2 FF368 a LS2 FF358, ale prostě nevím. Zdá se mi 3k docela dost, ale přeci jen je to něco co mi může zachránit život. Nebo koupit nějakou bazarovou, popřípadě něco z ebaye?

► Zobrazit spoiler
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Pro 2013 22:44) ---
Ještě otázka na motorkáře :)
Jaký máte helmy? Integrální nebo výklopnou? S pinlockem nebo bez?
Popřípadě kde koupit? Koukal jsem na LS2 FF368 a LS2 FF358, ale prostě nevím. Zdá se mi 3k docela dost, ale přeci jen je to něco co mi může zachránit život. Nebo koupit nějakou bazarovou, popřípadě něco z ebaye?
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jezdim v "kokosce" a aviatorech, jenom když chystám jet delší dobu po dálnici, beru těsný brejle s gumičkou. V integrále mi vadí utlumení zvuků a pořád mi trochu přijde omezenej výhled, ale to je spíš blbost.
Každopádně ty, jestli se fakt chystáš jezdit v zimě, na helmě nešetři a neřeš, jak to bude na tý padesátce vypadat. U bazarovky bych se bál, že bude naťuknutá. I když někomu třeba "jenom" blbě upadla. Z ebaye objednat můžeš, cenově se asi dostaneš níž; jenom bych se kouknul na certifikáty a homologace - jednak abys nekoupil něco, co tě nezachrání, druhak abys neměl problémy při kontrolách.
Jestli chceš jezdit denně v zimě 40 km, počítal bych na tvym místě s tim, že šance, že klouzneš, je víc než reálná. I kdybys jezdil jenom když bude hezky, tři měsíce jsou dost dlouhá doba na to, aby jednou ze slunečnýho dne začlo sněžit, a ty v tom pojedeš domu. Neříkám, ať to nějak přeháníš, ale když ne motorkářskou, tak aspoň obyčejnou koženou bundu. Kdybys nakonec nějak obešel tu technickou a pořídil jsi silnější (těžší) motorku, zvážil bych i pevnější boty, který ti ochráněj kotník.
Mimochodem, jel jsi někdy na kole ráno v zimě?
Každopádně ty, jestli se fakt chystáš jezdit v zimě, na helmě nešetři a neřeš, jak to bude na tý padesátce vypadat. U bazarovky bych se bál, že bude naťuknutá. I když někomu třeba "jenom" blbě upadla. Z ebaye objednat můžeš, cenově se asi dostaneš níž; jenom bych se kouknul na certifikáty a homologace - jednak abys nekoupil něco, co tě nezachrání, druhak abys neměl problémy při kontrolách.
Jestli chceš jezdit denně v zimě 40 km, počítal bych na tvym místě s tim, že šance, že klouzneš, je víc než reálná. I kdybys jezdil jenom když bude hezky, tři měsíce jsou dost dlouhá doba na to, aby jednou ze slunečnýho dne začlo sněžit, a ty v tom pojedeš domu. Neříkám, ať to nějak přeháníš, ale když ne motorkářskou, tak aspoň obyčejnou koženou bundu. Kdybys nakonec nějak obešel tu technickou a pořídil jsi silnější (těžší) motorku, zvážil bych i pevnější boty, který ti ochráněj kotník.
Mimochodem, jel jsi někdy na kole ráno v zimě?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Jezdil jsem na kole na jaře a na podzim a nic moc, představa že bych jezdil i v zimě, a ještě k tomu na motorce.. brrrrr xD
Já osobně bych bral radši tu bloncku, mi přijde hezčí.
Já osobně bych bral radši tu bloncku, mi přijde hezčí.
Just Fucking Google It!
Pořiď si Moto Racer 2 (správná odpověď na tomto fóru
).

X, 
tuxi a vadere, motorku budu mít kitovanou 50ku a v zimě to moc přehánět nebudu, jen výjimečně budu jezdit. Na kole jezdím v zimě často, nikdy žádný problém

tuxi a vadere, motorku budu mít kitovanou 50ku a v zimě to moc přehánět nebudu, jen výjimečně budu jezdit. Na kole jezdím v zimě často, nikdy žádný problém

Tak pokud jezdíš s třiceti svetrama a deseti zimníma bundama, tak to potom jo.
Just Fucking Google It!
Nene, jak jsem psal, tady zima moc nebývá :) Krom toho jsem otužilej 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3266
-