Tvorba GIF Animace
Tvorba GIF Animace
Ahoj všem prosím o radu měl jsem v počitači jedem obrázek ten dokladam sem pohyboval se mi když jsem ho otevřel nebo si ho vložil na web. je to sniper zachrante vojina Ryana na obrázku prší a z hlavně kapou kapky ,,, už mi to nejde prosím jak to obnovým nebo jak si takový obrázek sam mohu uděůat ? Pokud možno podrobnější návod ne že bych byl blb , ale budu to dělat poprvé a není mi už 30 let děkuji všem za ochotu poradit .
Nebo jak se dělaji takove ty pohybujici se obrazky jako třebas jak střílí pistole a vyletaji z ní náboje atd... Rád bych si něco takového udělal sám .
Mám program PhotoScape ale nevim jestli to v nem jde jen ruzne blikani nebo vlozeni vice fotek a přeblikava jedna druhou , ale nic plynuleho hezkeho jako bylo tohle ,,,nevim jak na to , Děkuji chlapi za rady a návod
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Tvorba GIF Animace
Tak je více možností jak na to, ty nejlepší jsou:
1. Převést např 10 sekundový klip ve formátu např.: .avi .flv .mov .mp4.....-> na .gif :)
2. Nebo udělat si pár screenu(.Bmp .jpg .png...) z videa a pak ty snímky naházet za sebe a vytvořit snímkovou smyčku :)
Zde máš k jedničce pro převod videa do animace "STÁHNOUT!"
1. Převést např 10 sekundový klip ve formátu např.: .avi .flv .mov .mp4.....-> na .gif :)
2. Nebo udělat si pár screenu(.Bmp .jpg .png...) z videa a pak ty snímky naházet za sebe a vytvořit snímkovou smyčku :)
Zde máš k jedničce pro převod videa do animace "STÁHNOUT!"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 7573
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek