Kdo z vás ji taky pamatuje? :-)
Kdo z vás ji taky pamatuje? :-)
Ahoj, narazil jsem na tuhle peckovou starou hru - http://www.youtube.com/watch?v=jatdv0EszIk - a pamatuju si jak jsem u počítače seděl dlouhý hodiny a hrál sem :-))
Re: Kdo z vás ji taky pamatuje? :-)
To jsem jednou na nějakým stroji hrál
Z toho zvuku bolí hlava

- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
To jsem hrál, když jsem byl malej
. Ty zvuky byly příšerný, bolela mě z nich hlava

Pamatuje? Dodnes jí mám v počítači, o rok mladší motorky také, pod DOSBoxem jedou perfektně. Jednou jsem si zkusil zajet maximálních 99 kol co tam jde nastavit, to byl šílený maraton, už ani nevím kolikrát jsem musel měnit pneumatiky 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
No mě se teď povedlo ji spustit v DosBoxu !
Jsem v ráji... Motorky nepamatuju, v podstatě ještě myslím Stunt že sem hrával?

Tak tui si pamatuji. Ale ne na PCčku, ale hrál jsem to na "playstationu", který byl na kazetky. Vůbec nevím, jak se to jmenovalo
pukasinek: Motorky už měly zvlněnou dráhu, nebyla to placka jako je tady. Stunts byli nejlepší, stavění vlastních drah je killer feature, škoda že to nešlo hrát ve dvou proti sobě, i když Skid byl pořádný parchant 

Tu konzoli na kazetky jsem míval taky, název myslím že byl něco jako Kombat? U nás kousek od baráku byli vietnamci a tam měli plno her na to 
faraon: No já sem osobně vlastní dráhy nestavěl poněvadž v tý době sem byl rád že sem to jen hrál jak to bylo

faraon: No já sem osobně vlastní dráhy nestavěl poněvadž v tý době sem byl rád že sem to jen hrál jak to bylo

To já jsem jich navymýšlel spousty, a víš co byl nejhorší moment? Když jsem se po letech dozvěděl že v tom editoru drah je skrytý editor krajin!

A ten bug s překročením maximální rychlosti byl také dobrý, ona třeba ta formule pak letěla 400 km/h a nedalo se s ní už zatáčet, jinak vzlétla do vzduchu!
No jo to je přesně ona... Mě se líbil ten looping tam se vyřádil vždycky, ten bug se mi ani nestal to se dalo nějak udělat?
S formulí to šlo buď na klopené dráze nebo zrovna v tom loopingu, Audi zase někdy zrychlovalo na skocích. Ostatní auta už nevím, fungovalo to u nich různě.
A doslechl jsem s že Stunts uvolnili jako freeware (po dvaceti letech už bylo načase), takže stahuj a hraj! Bohužel se nedochovaly zdrojové kódy, jinak by šly do světa také, stejně jako Prince of Persia
A doslechl jsem s že Stunts uvolnili jako freeware (po dvaceti letech už bylo načase), takže stahuj a hraj! Bohužel se nedochovaly zdrojové kódy, jinak by šly do světa také, stejně jako Prince of Persia

Naposledy upravil(a) faraon dne 03 bře 2013 13:09, celkem upraveno 1 x.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”