Ahoj, dnes se mi stala jedna nepříjemnost. V práci jsem vytratil telefon, vím místa kde jsem se pohyboval naposled a byl sem tam sám, leč nenašel sem ho nikde v okolí. Dá se nějakým způsobem zjistit kde je?
P.S. Zvuky ztlumeny, potřeboval bych něco co by se hned po instalaci spustilo a vydávalo zvuk (pokud to bude možné).¨¨
Díky předem
Lze najít mobil i jinak?
-
- Pohlaví:
Re: Lze najít mobil i jinak?
Obávám se že žádný soft kterým obejdeš nastavení telefonu není. Hledat a hledat.
Další možnost z říše scifi je mít nějaké známé na policii a zaměřit ho, je-li zapnutý.
Další možnost z říše scifi je mít nějaké známé na policii a zaměřit ho, je-li zapnutý.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
CO to je za telefon? Lepší modely už v sobě vyhledávací soft mají a dohledáš je na webu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nedávno se mi stalo to samé. Naštěstí mám na mobilu nainstalovaný Avast, takže jen stačilo přes web zadat příkaz, aby se na mobilu spustila siréna a hned jsem věděl, kde je :) Pokud máš možnost v práci zhasnout, tak to udělej a zavolej na ten telefon. Třeba ho prozradí rozsvícený displej.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Je to HTC Wildfire, bohužel máme automatický rozsvicení světel a i když se vypnou světla na krámě tak ve skladu jedou pořád.
-
- Pohlaví:
mike007
To fakt jde? To koukám.
Naštěstí mám na mobilu nainstalovaný Avast, takže jen stačilo přes web zadat příkaz, aby se na mobilu spustila siréna a hned jsem věděl, kde je
To fakt jde? To koukám.

Tak teď jsem to našel taky ale bohužel nemám druhý telefon ze kterého bych poslal aktivační smsku 

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Modrásku ano, jde. Avast má webový portál Anti-Theft, který umožňuje vzdálenou kontrolu nad mobilem. Je tam například lokalizace, zablokování, siréna případně přesměrování hovorů a sms. Funguje to bezvadně a překvapivě za tuhle službu nic nechtějí.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Pohlaví:
mike007 díky. Jsem zase o malinko moudřejší. Ani mne tak nepřekvapuje ta služba, jako spíš to, že ji má Avast. :-)
Ještě stojí za zmínku antivir a služba Lookout, která tuto funkci vyhledávání má, taky ze sirénou a zdarma. Podívej se na to http://www.youtube.com/watch?v=m0JdbLKUXGs :)
Blue Spirit píše:mike007 díky. Jsem zase o malinko moudřejší. Ani mne tak nepřekvapuje ta služba, jako spíš to, že ji má Avast. :-)
Většina mobilních antivirů ji má.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2583
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4244
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2115
-