Když propojím PC s LCD TV přes HDMI, půjde mi obraz i zvuk?
Když propojím PC s LCD TV přes HDMI, půjde mi obraz i zvuk?
Chci se zeptat když propojím PC s LCD TV přes HDMI kabel a na PC zapnu Televizní vysílání přes internet pujde mi to do televize obraz i zvuk ? chci se třeba dívat tak i na youtube..
Naposledy upravil(a) Ltb dne 17 čer 2013 14:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Deska:Gigabyte GA-790XT-USB3 Procesor :AMD Phenom II X6 1075T Black Edition Grafika :ATI Sapphire HD6870 1GB (256) Zdroj: Seasonic 650W Paměť :A-DATA 4GB (2x2GB) Disk 2x :Samsung F1 250GB + Samsung 500GB Skříň :Thermaltake Systém :Winsows 7 Monitor :24" Samsung BX2450 -2ms
Re: TV z PC
Pokud jde o HD6870, tak pres HDMI ti pojede obraz i zvuk.Tu televizi muzes pouzit bud jako druhy monitor, nebo i jako hlavni.
Jsem flegmatik no a co?
chci to na druhým PC a tam je grafika HD5670
Deska:Gigabyte GA-790XT-USB3 Procesor :AMD Phenom II X6 1075T Black Edition Grafika :ATI Sapphire HD6870 1GB (256) Zdroj: Seasonic 650W Paměť :A-DATA 4GB (2x2GB) Disk 2x :Samsung F1 250GB + Samsung 500GB Skříň :Thermaltake Systém :Winsows 7 Monitor :24" Samsung BX2450 -2ms
a jde to nějak udělat abych na PC mohl třeba hrát a na TV pustit film z PC nebo se to bude zobrazovat stejně na TV to co zrovna budu dělat ?
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jde to udelat, pomoc rozsireni obrazovky v nastaveni rozliseni. Ale budes si muset vybrat, co chces slyset. Bud hru, nebo film. Oboje uvidis, ale zvuk bude jen jeden, a nebo dohromady... Tez mam propojene pc a tv pomoci HDMI. Vetsinou si z toho spise udelam dve obrazovky aby se mi lepe pracovalo.
-- odesláno z Tapatalku
-- odesláno z Tapatalku
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
= můj voříšek
takže bude lepší udělat dvě obrazovky.. jde pak zesilovat zvuk normálně na TV nebo jen přes PC ?
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak přes pc, tak i na ovladači na tv. Jen je tu pak ještě problém se soustředěním zvuku buď na pc, nebo na tv. Musíš kliknout pravým tlačítkem myši v liště na nastavení zvuku (ten malý repráček), vybrat Zařízení pro přehrávání a vybrat, odkud chceš aby ti šel zvuk.
Momentálně mám nastavené jako výchozí (u mě zelená fajfka a černé označení) reproduktory od počítače. Takže nyní slyším zvuk od počítače. Pokud by jsi chtěl, aby jsi slyšel zvuk od televize, vybereš televizi, jako výchozí (u mě zelené ohraničení).
Takto by jsi vyřešil zvuk.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Čer 2013 13:31) ---
A to nastavení zobrazení. Klikneš na plochu pravým tlačítkem myši, a vybereš Rozlišení obrazovky:
Poté, když chceš mít stejné věci jak na monitoru, tak na TV (což znamená, že vše co uvidíš na monitoru, uvidíš i na TV = DUPLIKÁT), vybereš Duplikovat tato zobrazení (viz. obrázek 1).
Když chceš mít takzvaně dvě obrazovky (dá se říci prodloužení monitoru = ROZŠÍŘENÍ), že uvidíš svoje věci co děláš na monitoru, a například film nebo něco jiného na druhém monitoru (resp. TV), vybereš Rozšířit tato zobrazení (viz. obrázek 2). Můžeš vidět, že na Zobrazení: 2. W2243 (což je můj monitor) mám dolní lištu, takže je Toto v současnosti můj hlavní monitor (toto nastavení si můžeš vybrat pod nabídkou Více monitorů, stačí zakliknout čtvereček, buď u 1. monitoru, nebo u 2. monitoru).
Pak je tu ještě Nastavení rozlišení, Orientace, a nebo v nabídce Více monitorů, ještě Zobrazení plochy na monitoru 1, nebo 2. Ale tu už asi nemusím vysvětlovat.
Momentálně mám nastavené jako výchozí (u mě zelená fajfka a černé označení) reproduktory od počítače. Takže nyní slyším zvuk od počítače. Pokud by jsi chtěl, aby jsi slyšel zvuk od televize, vybereš televizi, jako výchozí (u mě zelené ohraničení).
Takto by jsi vyřešil zvuk.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Čer 2013 13:31) ---
A to nastavení zobrazení. Klikneš na plochu pravým tlačítkem myši, a vybereš Rozlišení obrazovky:
Poté, když chceš mít stejné věci jak na monitoru, tak na TV (což znamená, že vše co uvidíš na monitoru, uvidíš i na TV = DUPLIKÁT), vybereš Duplikovat tato zobrazení (viz. obrázek 1).
Když chceš mít takzvaně dvě obrazovky (dá se říci prodloužení monitoru = ROZŠÍŘENÍ), že uvidíš svoje věci co děláš na monitoru, a například film nebo něco jiného na druhém monitoru (resp. TV), vybereš Rozšířit tato zobrazení (viz. obrázek 2). Můžeš vidět, že na Zobrazení: 2. W2243 (což je můj monitor) mám dolní lištu, takže je Toto v současnosti můj hlavní monitor (toto nastavení si můžeš vybrat pod nabídkou Více monitorů, stačí zakliknout čtvereček, buď u 1. monitoru, nebo u 2. monitoru).
Pak je tu ještě Nastavení rozlišení, Orientace, a nebo v nabídce Více monitorů, ještě Zobrazení plochy na monitoru 1, nebo 2. Ale tu už asi nemusím vysvětlovat.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
= můj voříšek
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Michael Michael píše:Ale budes si muset vybrat, co chces slyset. Bud hru, nebo film.
Neni tak docela pravda - jsou prehravace, ktere si dokazi zvukovy vystup obsluhovat primo.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Když propojím PC s LCD TV přes HDMI, půjde mi obraz i zv
Vím, plně s tebou souhlasím, ale hledal jsem, dle mého názoru, až tak perfektní nebyly. Resp. šlo by to, ale spíše doporučuji ten základ. Ovšem, kdyby tazatel chtěl, určitě by mu bylo odpovězeno.
= můj voříšek
= můj voříšek
klikl jsem na ten repráček ale mám tam jen repráky v nabídce musím mít zapnutou tv přes hdmi nebo proč to tam nemám?
klikl jsem na ten repráček ale mám tam jen repráky v nabídce musím mít zapnutou tv přes hdmi nebo proč to tam nemám?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8430
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08