Ahoj, chci si udělat web, a tam něco pomocí sms prodávat např. 3-20kč, jenže nevím, co máte nějaké tipy ? :-)
Napadlo mě třeba moje pawn, jenže co dál ? :O Za každý TIP děkuji :)
Prodej pomocí sms
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prodej pomocí sms
Otázka jak hrom
1) Když nemáš co nabídnout, proč chceš mermomocí prodávat
2) Zjisti si, kolik si nechávají poskytovatelé SMS plateb. Zjistíš, že z těch 3Kč neuvidíš asi vůbec nic, z té dvacky si vyděláš tak na rohlík
1) Když nemáš co nabídnout, proč chceš mermomocí prodávat
2) Zjisti si, kolik si nechávají poskytovatelé SMS plateb. Zjistíš, že z těch 3Kč neuvidíš asi vůbec nic, z té dvacky si vyděláš tak na rohlík
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
1) Chci jen, vedět co by jsi si koupil/lidé kupovaly třeba lidé co mají MC server, nastavený plugin.. atd.. Tak chci TIP
2) Ano, vím.
2) Ano, vím.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky má pravdu, služby, které chceš neboli sms obchod vyžaduje zhruba 15-20% částky s tvoji tkz. Internetové výplaty. Tip bych ti dál asi tento http://www.smsguru.cz/ , ale platbu po internetu můžeš samozřejmě vyřešit i přes paypalku nebo převod přes kreditní kartu ..
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Děkuji, již mám www.mobilniplatby.cz ,ale co prodávat ? //Co by jste na stránce koupily?
Prodej pomocí sms
mi nic akorat te kopli nekam a uz se tam ani neukazali a vzhledem ktomu ze se snazis vyresit jak vytvorit a pote uzivit sve herni stranky a nabrat na ne lidi je mi jasne kam smeruji tve otazky ..ze se ti zadarmo kazdy na tvorbu webu a jeho spravu vykasle a v tomhle vidis reseni 
a je divne ze se ptas kdyz uz to provozujes http://www.cs-epicraft.4fan.cz/vip-system/public-1/vip/ a jen blazen by ti dal za to 150
ale jo obcas ti nactileti nevedi za co utratit takze se ti obcas nejaka moucha s tou reklamou co sis tu udelal chytne

a je divne ze se ptas kdyz uz to provozujes http://www.cs-epicraft.4fan.cz/vip-system/public-1/vip/ a jen blazen by ti dal za to 150

ale jo obcas ti nactileti nevedi za co utratit takze se ti obcas nejaka moucha s tou reklamou co sis tu udelal chytne

- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Kód: Vybrat vše
Pokud položíš bombu (Za teroristy) dostaneš +100$
Pokud odjistíš bombu (Za policisty) dostaneš +100$
Pokud přežije kolo dostaneš +500$Pokud někoho střelíš uvidíš kolik jsi mu ubral !
To je takový základ co by tam měl být pro všechny "zadarmo" .
U minecraftu můžeš nabídnou třeba skiny, ale také farmu , různé drahé "né" zakladní kameny třeba v netheru,možnost létání apod..
EDIT: Můžeš vyřadit něco staršího a za sms udělat soutěž př. GK apod..
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3978
-
od Giant41
Zobrazit poslední příspěvek
01 črc 2024 22:34