Příspěvekod Darth Vader » 05 črc 2013 01:18
Já bych jenom nedoporučoval GE Money. Obecně si nemůžu stěžovat, ale.. Účet jsem si nezařizoval ani tak z nutnosti, prostě na platby na internetu. Nechtěl jsem se s tim nijak moc zabejvat. Z toho mě ale brzo vykolejili. Totiž-
Ženská z banky mi neustále volala a něco potřebovala. Třeba mi zavolala odpoledne, že do druhýho dne ráno potřebuje potvrzení o studiu. Byl jsem zrovna v autoškole. Potvrzení jsem měl naštěstí doma náhradní, jinak nevim, co bych dělal.
Babě jsem papír dones ještě to odpoledne.
Potom mi hned druhej měsíc odečetli poplatky (studentskej účet - žádný poplatky platit nemám). Kdyby mi nechodila SMS o aktivitě účtu, ani bych si toho nevšim. Tak jsem jí volal. Asi půl hodiny se mě snažila přesvědčit, že je to blbost. Musel jsem jí poslat screen SMS, že mi to odečetli.
Jasně, byly to jenom dvě kila, jenže já nevěděl, jestli mi je příští měsíc neodečtou zas.
Pak mi volala, ať přijedu do banky s ní sepsat reklamaci. Už ani nevim jak dlouho to trvalo, ale ojeb.
Po několika měsících mi slavně přičetli dvě kila zpátky (na halíř přesně). Čtvrt roku mi někdo jen tak držel prachy, a pak se ani nikdo neomluvil, baba byla taky jedovatá.
A samozřejmě jsem musel zase zajít do banky podepsat, že mi ty peníze přišly.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |