Vietcong Čeština

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1367
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 15:18

nevíte proč mi po první misy když zazvoni telefon padne hra ? :(


Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

Reklama
als
Level 3
Level 3
Příspěvky: 434
Registrován: červen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod als » 07 srp 2013 16:25

a je to tu ..nepovolena uprava hry ..warez

Uživatelský avatar
eda220
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 724
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod eda220 » 07 srp 2013 17:08

Tohle se mi stávalo u Windows Vista...
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1367
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 18:00

Co to meleš jakej Warez vic nevíš než napsatat takovou kravinu ?
Po 1 misy mi hodí chybu to neni warez ale WIndowsem ty *****
Eda jak si to opravil ?
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 18:02

Úprava her na jinou jazykovou mutaci není povolena. Sice se to často dělá, ale nemá :-D

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1367
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 18:27

ok a jak je to s tím padanim hry jde to nějak opravit ? :( prosím ?
bez opravy mi je čeština k ničemu když udělal jen 1 misy
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 18:32

Já ti moc neporadím, kdysi jsem to jenom zkusil hrát. Padalo to bez té češtiny, nebo až s tou češtinou? Je ta hra pro tvůj systém?

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1367
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 18:35

VC musí jet na W7
padalo to bez češtiny
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 18:41

Musí, já ji měl asi před 8 lety a to byly max.XP.

Tohle říka Wiky: Platformy PC, Windows 2000, XP

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1367
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 19:05

Takže na W7 to nejede ?
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 19:12

No to já nevím. Zkus režim kompatibility, ale jistota že půjde asi není. Přece jenom je to hodně staré.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39519
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod petr22 » 07 srp 2013 19:27

Rekl, bych ze ten problem kdy hra spadne pri pouziti vysilacky je vyresen:

http://forum.vietcong-game.info/viewtopic.php?t=1118


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Čestina Tropico 5
    od memalky » 06 led 2019 18:54 » v Hry
    4
    2994
    od memalky
    06 led 2019 19:22
  • Diablo II Čeština
    od Murdos18 » 22 čer 2019 20:47 » v Hry
    7
    600
    od pompo
    23 čer 2019 09:10
  • Assassin's creed 2 - čeština
    od RestyCZ » 11 úno 2019 22:08 » v Hry
    1
    1350
    od Rewqa
    24 úno 2019 13:27
  • čeština do GTA SA ze steamu
    od Yunni023 » 15 úno 2019 14:26 » v Hry
    2
    737
    od petr22
    15 úno 2019 15:04
  • Nokia 230 DUAL sim Cestina
    od Matus86 » 06 led 2019 00:56 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    5
    631
    od Matus86
    06 led 2019 11:47

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 9 hostů