Vietcong Čeština

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1373
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 15:18

nevíte proč mi po první misy když zazvoni telefon padne hra ? :(
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

Reklama
als
Level 3
Level 3
Příspěvky: 434
Registrován: červen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod als » 07 srp 2013 16:25

a je to tu ..nepovolena uprava hry ..warez

Uživatelský avatar
eda220
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 724
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod eda220 » 07 srp 2013 17:08

Tohle se mi stávalo u Windows Vista...
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1373
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 18:00

Co to meleš jakej Warez vic nevíš než napsatat takovou kravinu ?
Po 1 misy mi hodí chybu to neni warez ale WIndowsem ty *****
Eda jak si to opravil ?
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 18:02

Úprava her na jinou jazykovou mutaci není povolena. Sice se to často dělá, ale nemá :-D

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1373
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 18:27

ok a jak je to s tím padanim hry jde to nějak opravit ? :( prosím ?
bez opravy mi je čeština k ničemu když udělal jen 1 misy
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 18:32

Já ti moc neporadím, kdysi jsem to jenom zkusil hrát. Padalo to bez té češtiny, nebo až s tou češtinou? Je ta hra pro tvůj systém?

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1373
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 18:35

VC musí jet na W7
padalo to bez češtiny
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 18:41

Musí, já ji měl asi před 8 lety a to byly max.XP.

Tohle říka Wiky: Platformy PC, Windows 2000, XP

Uživatelský avatar
Wradi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1373
Registrován: říjen 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod Wradi » 07 srp 2013 19:05

Takže na W7 to nejede ?
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 19:12

No to já nevím. Zkus režim kompatibility, ale jistota že půjde asi není. Přece jenom je to hodně staré.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48286
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Vietcong Čeština

Příspěvekod petr22 » 07 srp 2013 19:27

Rekl, bych ze ten problem kdy hra spadne pri pouziti vysilacky je vyresen:

http://forum.vietcong-game.info/viewtopic.php?t=1118


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • farming simulator 17 čeština
    od Filda24 » 13 pro 2020 13:25 » v Hry
    9
    1050
    od Filda24
    14 pro 2020 13:02
  • Cyberpunk 2077 nedrží čeština
    od sasshrek » 12 pro 2020 10:15 » v Hry
    2
    665
    od sasshrek
    12 pro 2020 15:06
  • Windows 8 Display čeština nenalezena
    od lycantrop321 » 07 úno 2021 11:48 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    300
    od mmmartin
    07 úno 2021 12:48
  • Windows 8: Display čeština nenalezena+Defender nejede
    od lycantrop321 » 04 úno 2021 22:13 » v Windows 10, 8, 7..
    9
    580
    od lycantrop321
    05 úno 2021 16:36

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti