Na TV jde jen zvuk a obraz prakticky není vidět* Vyřešeno
Na TV jde jen zvuk a obraz prakticky není vidět*
Ahojte dnes rano asi o pol 3 mi nesla televizia proate som to pred nez to neslo par krat zapol a vypol a potpm pustim tv na 3 sekundy uvidit obraz a potom iba ako by to bolo vypnute a ide zvuk a moc slabo to vidiet
plssss pomoc

Naposledy upravil(a) Žbeky dne 15 srp 2013 15:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: nejde TV
Tak to napiš ještě jednou, klidně slovensky, ale srozumitelně, logicky a pokud možno co nejpodrobněji. Tomu, cos zatím napsal, nerozumím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tv mi funguje ale ako keby som mal uplne znizeny jas 

-
- Pohlaví:
Však jsem ti psal že je vadné podsvícení a musíš to dát do servisu!
Co je to za TV? CRT nebo LCD (LED)? Můžeš sem dát foto obrazu?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Sry pisem na tablete ale teda nejde mi TV od rana ale sa mi zapinala potom som parkrat zapol a vypol a potom nesla ale teda bola zapnuta ale nesiel obraz ako by bol znizeny jas :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Srp 2013 11:37) ---
Sry pisem na tablete ale teda nejde mi TV od rana ale sa mi zapinala potom som parkrat zapol a vypol a potom nesla ale teda bola zapnuta ale nesiel obraz ako by bol znizeny jas :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Srp 2013 11:39) ---
Mam Televiziu samsung syncmaster p2270hd
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Srp 2013 11:37) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Srp 2013 11:39) ---
Mam Televiziu samsung syncmaster p2270hd
wattmetr píše:Co je to za TV? CRT nebo LCD (LED)? Můžeš sem dát foto obrazu?
Prosím odpověz na mé otázky.
Zeptám se jinak: Jas je jakoby snížený nebo prakticky žádný - je vidět jen nezřetelné stíny?
-
- Pohlaví:
Samsung SyncMaster P2270HD není TV ale monitor. Dej to do servisu.
Vidím len svetlé časti filmu ako napr. ked je tam svetlo tak to trocha vidím
Nevím, jak jsi technicky zdatný, ale běžně se tu radí zkusit zjistit, zda je vadný invertor nebo trubice podsvícení a podle výsledku je pak možnost se pokusit o opravu. Pokud však nejsi technicky zdatný a v životě jsi neviděl LCD TV/monitor zezadu bez zadní stěny, pak je rada Blue Spirita bohužel definitivní.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2565
-
od TechShowGamer
Zobrazit poslední příspěvek
24 srp 2024 17:11
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3219
-
od Speed_dead
05 lis 2024 10:02
-
-
- 15
- 8390
-
od atari
27 bře 2025 13:08
-
- 7
- 2571
-
od AirCrew
18 dub 2025 13:18
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6139
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”