Dobrý den , potřeboval bych poradit .. Mám telefon SG Ace 2 a právě jsem si koupil 16GB paměťovku , ale problém je že všechno co si stáhnu ,tak se ukládá do telefonu , vždy to musím sám přesouvat na kartu ...
Tak se chci zeptat jestli to nejde nějak udělat , aby se mi to ukládalo rovnou na kartu ..
Projížděl jsem celý telefon a nic nenašel ..
Samsung Galaxy Ace 2 | Uložiště Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Samsung Galaxy Ace 2 | Uložiště
leda jestli tip umí nějaká app hromadně nebo root.
Udělat Root :) ono jde taky o to že jsi omezený verzí Androidu na tvůj model :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Rootnout
A pak zeditovat fstab, staci mezi sebou prohodit mount pointy interni a externi pameti.
A pak zeditovat fstab, staci mezi sebou prohodit mount pointy interni a externi pameti.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Em.. Rady jsou fajné , ale jak udělat .. Nejsem expert naopak na toto amatér.. Tak prosím podrobný návod..
Pokud to neumíš, nepouštěl bycj se do toho :) můžeš si poškodit telefon a ztratit záruku :)
Pokud chces jeste podrobneji, tak si to budes muse vygooglit, protoze ti nebudu psat navod na zarizeni ktere jsem nikdy nevidel
Ty device se samozrejmne muzou jmenovat jinak, trik je pouze v tom ty dva zapisy prohodit mezi sebou
1. rootni tablet
2. nainstaluj Root explorer
3. Otevri /etc/vold.fstab
Zmen toto:
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_host
Na toto:
dev_mount sdcard /storage/sdcard1 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_host
Udela to to ze to pameti prohodi mezi sebou
Ty device se samozrejmne muzou jmenovat jinak, trik je pouze v tom ty dva zapisy prohodit mezi sebou
1. rootni tablet
2. nainstaluj Root explorer
3. Otevri /etc/vold.fstab
Zmen toto:
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_host
Na toto:
dev_mount sdcard /storage/sdcard1 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_host
Udela to to ze to pameti prohodi mezi sebou
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Já to radši dělat nebudu , už vidim jak to podělám a budu v řiti ..
Díky za rady..
Díky za rady..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5792
-
od Martab
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 09:42
-
-
- 5
- 4360
-
od mmmartin
09 bře 2025 18:01
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4675
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”