Nevím, jestli to už tady někdo někdy zakládal, ale nebylo by špatné (jen tak pro zajímavost) se podělit o fotky našich/vašich herních plakátů, které máte vystaveny, nebo vylepeny na zdech, dveřích apod. Pokud někdo nějaké má, může vyfotit a pochlubit se s nimi. Schválně. Kdo jich nakonec bude mít nejvíc a ponese si hodnost "vítěze" výstavy herních plakátů? :)
PS: Pokud někdo z vás nebude mít herní, tak klidně i filmové, hudební apod. - to je fuk.
Pochlubte se svými Plakáty! - výstava
-
- Pohlaví:
Re: Pochlubte se svými Plakáty! - výstava
Nechápu proč když si založil toto téma s těmi plakáty nezačneš?
Klidně začnu, ale mám jenom jeden velký. Pokud nevadí, tak nejlépe zítra.
-
- Pohlaví:
Mně to nevadí zcela určitě, pokud bych ovšem založil podobné téma, byl bych jistě první. 

Tak tedy začnu. Můj GTA V poster (oboustranný). Sice staršího data, ale i tak ho bylo těžké sehnat. :)
Naposledy upravil(a) Deny18 dne 14 lis 2013 22:41, celkem upraveno 1 x.
Mám tady nahatou babu, ale vzhledem k tomu že sem choděj nezletilí, se s ní chlubit nebudu 

Just Fucking Google It!
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
tux píše:Mám tady nahatou babu, ale vzhledem k tomu že sem choděj nezletilí, se s ní chlubit nebudu

tux píše:Mám tady nahatou babu, ale vzhledem k tomu že sem choděj nezletilí, se s ní chlubit nebudu
Jasně, chápu tě.

Tady je jeden
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Lis 2013 23:01) ---
Druhej
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Lis 2013 23:01) ---
Druhej
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

HugeNigga: Teda, to je sbírka. Koukám, že jsi velký fanoušek Battlefieldu a Call of Duty. :) Kde se ti ty plakáty podařilo sehnat?
Ty velký v posters.cz a malý jsem postupně nakradl v xzone ... eště něco přidám ...
toto jsem taky nakrad v xzone ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Lis 2013 23:12) ---
Potom 3 Trička ... BF4, COD Ghost , Sniper Ghost warrior 2 ... Mikina Black ops I ...
DD Jo jsem asi trošičku větší magor do PC her ... (FUCK OF XBOX/PS3
)
toto jsem taky nakrad v xzone ...

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Lis 2013 23:12) ---
Potom 3 Trička ... BF4, COD Ghost , Sniper Ghost warrior 2 ... Mikina Black ops I ...

Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

"Nakradl" s povolením, nebo bez? Jinak mi to nejde do hlavy!
Ty stojany jsou jinak hodně dobré.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”