kdy už nebude lets' play, vlogy atp? Když už nikdo nebude hrát multiplayer například v mineraftu, mb warband, call of duty?
Kdy myslíte že skončí éra počítačů?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Lis 2013 17:06) ---
Osobně mi je to dost líto( lets playe atd ne..) myslím si ale, že třeba youtube do 20 let skončí.. kdy třeba skončí programování.. počítače..
Dožijeme se toho? Nejspíš ne? Co si o tom myslíte vy?
Těšíte se na dobu.. Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Těšíte se na dobu..
Pocitac je z principu funkce nenahraditelny, takze zas tak brzo to nebude.
A dokud bude existovat zajem koukat na milion a pul videii jak nejake deticky hraji Minecraft, tak bude i to.
A dokud bude existovat zajem koukat na milion a pul videii jak nejake deticky hraji Minecraft, tak bude i to.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
No to mě vlastně nenapadlo 
Počítač nejde nahradit-všechno prostě funguje na principu počítače(podle mě i bude) ale prostě mi je líto, že všechno jednou skončí.. i to co vytvoříte vy.. prostě se mi to nelíbí

Počítač nejde nahradit-všechno prostě funguje na principu počítače(podle mě i bude) ale prostě mi je líto, že všechno jednou skončí.. i to co vytvoříte vy.. prostě se mi to nelíbí

sentimentální chvilka nebo co..?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ne.. jen se ptám..
Nikdy..
Žádný učenec z nebe nespadl, ale blbce jako by shazovali.
CPU: Intel Xeon E5450 @ 3.0 Ghz
GPU: Sapphire Radeon RX 570 Pulse 4GB
MB: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7395
RAM: 8,00GB Dual-Channel DDR2
CPU: Intel Xeon E5450 @ 3.0 Ghz
GPU: Sapphire Radeon RX 570 Pulse 4GB
MB: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7395
RAM: 8,00GB Dual-Channel DDR2
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Co nikdy?
Jestli něco skončí, tak jisté je zatím jen to, že za 1 000 000 000 (miliardu) až 2 000 000 000 let bude pro nás Země neobyvatelná (větší tepelný výkon Slunce) a za 4 000 000 000 až asi 5 000 000 000 let Zemi Slunce dokonce pohltí a jeho hranice budou dokonce 2x dál než nyní obíhá Země ...
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
WOW
.. to si lidstvo počká.. stejně myslím že do roku 3000+- lidstvo zničí jeho hloupost-atomová bomba,války atd atd..
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Lis 2013 18:00) ---
Nejzajímavější věc, kterou nikdo nezjistí- jak vše zniklo... jak vše skončí, je vesmír nekonečný?

I to ,,nic'' muselo nějak vzniknout.. a to něco muselo vzniknout z dalšího něčeho
(a dál a dál
)
Zajímavé věci.. představte si to.. když nic nebude.. (třeba nebude ani vesmír.. co my víme..
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Lis 2013 18:02) ---
Někde na začátku existovala čistá energie. A čistá informace. Tedy vše potřebné k vytvoření všeho. Je v tom obrovský potenciál ke stvoření čehokoli. Ale ještě není nic – ale přitom je možné postavit absolutně vše. Nazvěme to absolutním světem.
WOW.. stejně to nechápu.. a už se tím nebudu zabývat!
http://ponkrac.net/vznik-sveta-vesmiru-prostoru-a-casu

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Lis 2013 18:00) ---
Nejzajímavější věc, kterou nikdo nezjistí- jak vše zniklo... jak vše skončí, je vesmír nekonečný?

I to ,,nic'' muselo nějak vzniknout.. a to něco muselo vzniknout z dalšího něčeho

Zajímavé věci.. představte si to.. když nic nebude.. (třeba nebude ani vesmír.. co my víme..
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Lis 2013 18:02) ---
Někde na začátku existovala čistá energie. A čistá informace. Tedy vše potřebné k vytvoření všeho. Je v tom obrovský potenciál ke stvoření čehokoli. Ale ještě není nic – ale přitom je možné postavit absolutně vše. Nazvěme to absolutním světem.
WOW.. stejně to nechápu.. a už se tím nebudu zabývat!

http://ponkrac.net/vznik-sveta-vesmiru-prostoru-a-casu
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
S tím, jak to bylo do teď já osobně pesimisticky myslím, že se lidstvo nedožije další stovky let.
Zkuste jít po časové linii, jaké byly války a jaké měly dopad na lidstvo. Jaké byly nemoci a kolik lidí během nich zemřelo.
I s dnešním lékařstvím (extrémně pokročilým oproti minulé stovce let) se obávám, že jakákoli smrtelná nemoc, na kterou lidstvo zatím nepřišlo může vyhubit klidně celou planetu během jednoho roku.
Druhá věc je už jak to bude s naší milou planetou...
Jistý konec má planeta za několik miliard let, kdy slunce expanduje a stane se z něj červený obr - pohltí Zemi.
Je zajímavé o tom všem přemýšlet, jak jsme malí a jaký nemáme vliv na dění okolo nás. K umocnění této představy doporučuji kouknout sem. Nemyslím si, že na nějakém pokroku v informačních technologiích a podobně vůbec do budoucna záleží.
Zkuste jít po časové linii, jaké byly války a jaké měly dopad na lidstvo. Jaké byly nemoci a kolik lidí během nich zemřelo.
I s dnešním lékařstvím (extrémně pokročilým oproti minulé stovce let) se obávám, že jakákoli smrtelná nemoc, na kterou lidstvo zatím nepřišlo může vyhubit klidně celou planetu během jednoho roku.
Druhá věc je už jak to bude s naší milou planetou...
Jistý konec má planeta za několik miliard let, kdy slunce expanduje a stane se z něj červený obr - pohltí Zemi.
Je zajímavé o tom všem přemýšlet, jak jsme malí a jaký nemáme vliv na dění okolo nás. K umocnění této představy doporučuji kouknout sem. Nemyslím si, že na nějakém pokroku v informačních technologiích a podobně vůbec do budoucna záleží.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Nemyslím si, že na nějakém pokroku v informačních technologiích a podobně vůbec do budoucna záleží.
To ano.. je to celé velmi až mystické..
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Lis 2013 18:12) ---
:lol:

To ano.. je to celé velmi až mystické..
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Lis 2013 18:12) ---
:lol:

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Těšíte se na dobu.. Vyřešeno
Další téma o ničem... Aby nestrarašilo v TOP označuji, jako vyřešené, nicméně nechávám otevřené.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”