Zdravím, chtěl bych vám ukázat, jeden obrázek a zároveň chci od vás "váš" komentář a kritiku. Dbejte na to že není dodělaný a ptám se tedy zdali mám pokračovat nebo to vzdát. Je to inspirace z obrázku co vidíte viz.obr1. Určo si myslíte, že jsem obrázek sprostě obmaloval, ale takle to není obrázek jsem měl čistě a jasně dlouho před očima, tak proto jsem ho nakreslil bez šablony. Díky za hodnocení.
Obrázek číslo 1 (originál)
Obrázek nepředělaný
Obtazek při menších úpravách
Hrubší úpravy
Poslední extra úpravy
PS: Vím, že to není nic moc zvlášt, když je to nedodělaný, ale zase pro mě první takový kreslený obrázek. Takže možná i říct první zkušební a amatérský.
Co řeknete na tento nedodělný obrázek.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Co řeknete na tento nedodělný obrázek.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Re: Co řeknete na tento nedodělný obrázek.
Me se to libi, ale vidim v tom trochu jiny problem - na tom prvnim obrazku je nejaka musketa, protitankova puska nebo co to je, coz je jednoranna zbran s velkym zpetnym razem. Ty kreslis samopal, coz je automaticka zbran. Ta se pri vystrelu chova jinak nez ona musketa. Na prvnim obrazku je ta pozice strelce zpusobena zpetnym razem zbrane, proste leti dozadu. U samopalu je zpetny raz podstatne mensi, ale zase je tam sila ktera zveda hlaven nahoru. Ma-li se jednat o pozici 1/2s po strelbe, nemela by byt automaticka zbran v teto poloze a nemela by strelce odhodit dozadu jako tamto prirucni delo. Podle me by vypadalo lepe kdyby postava klecela.
Nejak takto:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Aktiv ... hy_ACR.jpg
Nejak takto:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Aktiv ... hy_ACR.jpg
Naposledy upravil(a) petr22 dne 23 lis 2013 20:19, celkem upraveno 2 x.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě, by měla postava taky klečet a oblečení ani malovat nemusíš. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Ted jsem si vsiml jeste jedne veci - takhle dlouhe ruce ma orangutan, ne clovek. Ten samopal mas take cca 1,5x vetsi nez by mel byt, proto vychazi ruka tal dlouha.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 23 lis 2013 20:24, celkem upraveno 1 x.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
petr22: No problém bude úplně jinde, protože muškety kreslit tak nějak neumím hlavně co se týče toho zaměřovače. Řekl jsem tedy, že bych mohl obrázek trochu pozměnit, aby to bylo i pozměněný, přeci takto bych se nenaučil kreslit. Protože už od mého narození postupem času jsem zkoušel kreslit různé blbosti, ale nikdy jsem v tom nebyl dobrý. Ted když už je trochu modernější technika a lépe dostupná zkouším od lehkých a snad i po těžký obrázky. To se týče zpětné tlakové síly, tak v tom jsem samozřejmě nedělal moc hlavu, tudíž bych mohl zkusit nakreslit opravdu klečící ženu se samopalem (kdyžtak je to typ AK47 polo až automatická zbraň) Zkusím ju položit na kolena jak je to na obrázku s wikipedie.
Orcus : Tak přeci nebudu kreslit nahou ženu se samopalem v ruce, ale mám v plánu buď vystínovat nebo klasicky přidat barvy k tomu oblečení. To samé i s pletí kůže a snad přidám i nejaké efekty do pozadí a předpozadí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Lis 2013 20:29) ---
Ten samopal má být vetší. Cílem je totiž udělat mohutnou zbraň a slabou ženu, samosebou kdybych kreslil muže, tak budouoboje ještě více mohutnější
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Lis 2013 20:31) ---
Na obrátku je to cílem taky, slabá žena, hubená, ale zbraň 1x vetší než ona.
Orcus : Tak přeci nebudu kreslit nahou ženu se samopalem v ruce, ale mám v plánu buď vystínovat nebo klasicky přidat barvy k tomu oblečení. To samé i s pletí kůže a snad přidám i nejaké efekty do pozadí a předpozadí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Lis 2013 20:29) ---
Ten samopal má být vetší. Cílem je totiž udělat mohutnou zbraň a slabou ženu, samosebou kdybych kreslil muže, tak budouoboje ještě více mohutnější

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Lis 2013 20:31) ---
Na obrátku je to cílem taky, slabá žena, hubená, ale zbraň 1x vetší než ona.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
Skus to podobne jako tady
http://www.popularmechanics.com/technol ... t-gun-ever
Pokud chces poradne velkou zbran, doporucuju RPG nebo protitankovou pusku.
Pokud znas film Silent Trigger, skus treba AMAC 1500, to ma na delku 1.3 metru.
http://www.ar15.com/archive/topic.html?b=6&f=3&t=348196
http://www.popularmechanics.com/technol ... t-gun-ever
Pokud chces poradne velkou zbran, doporucuju RPG nebo protitankovou pusku.
Pokud znas film Silent Trigger, skus treba AMAC 1500, to ma na delku 1.3 metru.
http://www.ar15.com/archive/topic.html?b=6&f=3&t=348196
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych se zaměřil spíš na anatomii té dívky/ženy, než na zbraň. Ruce, hubené a dlouhé, jako hůlky na běžky, loket a koleno vypadá, jako husí krk a nepřipomíná tak kloub, pravá noha dlouhá do půl stehna levé (pak se jí ovšem bude bota zařezávat do rozkroku), nebo zakrytá tělem a v tom případě má naprosto nesmyslně vykloubený kyčelní kloub, těžiště těla umístěno tak, že stačí, aby se nadýchla a padne na záda, prsa větší, než pr.el 
Petr22: Co to je za matly na tom obrázku z Wiky? Kdo to kdy viděl, držet samopal (SA58) za zásobník?
Když jsem ho takhle chytil na střelbách v přijímači, dostal jsem kilometrové kolečko s plnou polní na zádech v plynové masce 

Petr22: Co to je za matly na tom obrázku z Wiky? Kdo to kdy viděl, držet samopal (SA58) za zásobník?

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5844
-
od Peťa
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 08:52
-
-
-
Jak vrátit původní rozložení, sloupce v Tento počítač?
od Lister99 » 29 čer 2024 19:06 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 2234
-
od Lister99
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2024 20:51
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”