Notebook jel bez chladiče 1 hodinu Vyřešeno
Notebook jel bez chladiče 1 hodinu
Ahoj mám strach jestli se něco nepokazilo v notasu když mi nefungoval chladič přibližně hodku nechtěl se rozjet
-
- Pohlaví:
Re: Notebook jel bez chladiče 1 hodinu
Chladič nejezdí a větrák se točí. Pouštět nb bez chlazení je pitomost a nejlepší cesta jak ho usmažit!
AJAJ jo bo jsem vzjistil že se netočil po zapnutí notebooku divné
-
- Pohlaví:
Tady jde o to, že ono se to jenom přismaží a pak najednou odejde úplně. Ale doufej že máš štígro.
Záleží jak moc jsi ho zatížil a v jaké teplotě jsi ho provozoval.
Občas se mi stane že se taky nerozběhne a všimnu si toho třeba až po několika hodinách, ale většinou ho provozuju v chladu a určitě by se vypl při přehřátí. A pokud se nepletu tak by se ani nezapl pokud by jsi něco usmažil.
Občas se mi stane že se taky nerozběhne a všimnu si toho třeba až po několika hodinách, ale většinou ho provozuju v chladu a určitě by se vypl při přehřátí. A pokud se nepletu tak by se ani nezapl pokud by jsi něco usmažil.
no je to asus tak doufam že se mu nic nestalo... Je to ausus a vubec jsem to nezatěžil vubec pak jsem to vzjistil
Nezáleží jestli to je asus nebo ne.. Jestli se nerestartoval tak je to v pohodě..restartuje se když teplota jde ke 100°C
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Asi takhle. Měl jsem notebook, Packard Bell, nefungoval v něm větrák, což nikdo nevěděl, mohlo to bejt měsíce, kdo ví..
Notebook fungoval, sem tam se vypnul když se přehřál, ale šlo to.
Ale pak jednoho osudnýho dne, píšu něco na klávesnici, a blik, přestal zobrazovat display. Tak čekám, divim se co se děje, a po minutě zhaslo i podsvícení. Připojim k monitoru, a taky nic. Prostě chcípla grafika.
Hodiny bych se nebál, to nic není, horší by bylo kdybys to takhle provozoval dlouhodobě. Asi tak.
Notebook fungoval, sem tam se vypnul když se přehřál, ale šlo to.
Ale pak jednoho osudnýho dne, píšu něco na klávesnici, a blik, přestal zobrazovat display. Tak čekám, divim se co se děje, a po minutě zhaslo i podsvícení. Připojim k monitoru, a taky nic. Prostě chcípla grafika.
Hodiny bych se nebál, to nic není, horší by bylo kdybys to takhle provozoval dlouhodobě. Asi tak.
Just Fucking Google It!
Ne ani se neresetoval nic ani nesmrdělo to bylo to vklidu nevím co se stalo že nejel asi jak jsem ho přenášel z kuchyně jemně jsem ždrcnul a přestl se chladit :)
Mimochodem, ten větrák nefungoval? Nebyl jenom vyplej? Jsem si teď uvědomil, že dnešní notebooky spínaj větrák až v určitej teplotě, takže pokud s notebookem nic neděláš, nezahřívá se, a tím pádem se větrák fláká, protože to zvládá samotnej chladič.
Just Fucking Google It!
Re: Notebook jel bez chladiče 1 hodinu Vyřešeno
No to dělají ted asusy až při velke teplotě najedou na větrání
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1999
-