jak zabezpečit mé stránky?
jak zabezpečit mé stránky?
Neustále mě jedna osoba rozlamuje hesla na fcb,e-mail a další stránky a upravuje profil čte chat s ostatními uživateli atp. Nejsem nikdy přihlášen přes stejnou síť a hesla používám v kombinaci velkých a malých písmen a prokládání číslic. Stejně se do mého účtu prolomí během minuty. Nevíte někdo co s tím? Prosím naléhavé. Děkuji.
Re: jak zabezpečit mé stránky?
Zdravím,
je zvláštní, že zvládne heslo například 1a56bČd do minuty, ale je taky možnost, např na facebooku, že je tam nastavený ještě jeden email jako vedlejší, na který se zasílá upozornění o změně hesla, to jsem udělal, když potřebovali rodiče kontrolu na profilem mé sestry :) Tím pádem každá změna hesla přijde i dané osobě na mail a nemusí nic luštit.
EDIT: zjistí se to samozřejmě v nastavení účtu, takže prvně zapátrat po tomhle
je zvláštní, že zvládne heslo například 1a56bČd do minuty, ale je taky možnost, např na facebooku, že je tam nastavený ještě jeden email jako vedlejší, na který se zasílá upozornění o změně hesla, to jsem udělal, když potřebovali rodiče kontrolu na profilem mé sestry :) Tím pádem každá změna hesla přijde i dané osobě na mail a nemusí nic luštit.
EDIT: zjistí se to samozřejmě v nastavení účtu, takže prvně zapátrat po tomhle
Naposledy upravil(a) MadMax22 dne 08 úno 2014 09:26, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-HELP!
Dle rychlosti bych řekl, že hesla neprolamuje. Zvlášť pokud používáš kombinace jak jsi popsal. Viděl bych to na dvě možnosti:
1. někdo odposlouchává tvou síťovou komunikaci a tvůj logon jednoduše podvrhne.
2. máš v PC přítomen keylogger
Dle rychlosti bych řekl, že hesla neprolamuje. Zvlášť pokud používáš kombinace jak jsi popsal. Viděl bych to na dvě možnosti:
1. někdo odposlouchává tvou síťovou komunikaci a tvůj logon jednoduše podvrhne.
2. máš v PC přítomen keylogger
Nechal jsem projet komp antispy a antikelogger. Nic nehlásí. Přihlašuju se ze zahraničí přes mobilního operátora. V kompu používám win7 nebo linux ubuntu. Na stránkách twoo mi upravila profil jako homosexuálního deviantního pedofila. Ideálně tuto osobu najít a strašně dlouho mučit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4691
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
- 5
- 1999
-
od jurasek9
05 pro 2024 07:50
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4357
-
od HelFix
08 úno 2025 14:27
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5018
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”