jak věřite tomuhle?
jak věřite tomuhle?
Moje babička přišla s tímhle a já to mu nemužu věřit nevim co si o to mam myslet.A co si myslite vy
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Re: jak věřite tomuhle?
Vzhledem k tomu že tenhle výblitek se vyskytuje na webu katolických fašistů, mohl bys babičce říct že z toho pánbíčkaření už úplně zblbla. Ale třeba to nebude zase tak vážné, lidé prostě radši věří senzacím které chtějí slyšet, než suché pravdě, která se jim nelíbí. To je princip reklamy i propagandy, o dění Ukrajině se z našich médií také nic reálného nedozvíš.
Ale jinak tě můžu ujistit že většina lidí naprosto nemá představu z čeho se vlastně potraviny dělají. Na nějaké konspirační bláboly typu chemtrails jsem už dávno přestal reagovat, akorát při podobných rozhovorech naznačuji že to co byla v době natáčení filmu "Křidýlko nebo stehýnko" sci-fi komedie, je dnešní realita. Pár let jsem působil v blízkém masokombinátu, dost veliká fabrika, a vyskytli se lidé co odtamtud odcházeli jako vegetariáni!
Ještě k tomu potratovému nesmyslu. Tenhle materiál je příliš cenný na to aby se rozemlel do běžných potravin, do kterých se dávají mnohem levnější náhražky. Zato kosmetický a farmaceutický průmysl některé z těchhle "surovin" málem vyvažuje zlatem...
Ale jinak tě můžu ujistit že většina lidí naprosto nemá představu z čeho se vlastně potraviny dělají. Na nějaké konspirační bláboly typu chemtrails jsem už dávno přestal reagovat, akorát při podobných rozhovorech naznačuji že to co byla v době natáčení filmu "Křidýlko nebo stehýnko" sci-fi komedie, je dnešní realita. Pár let jsem působil v blízkém masokombinátu, dost veliká fabrika, a vyskytli se lidé co odtamtud odcházeli jako vegetariáni!
Ještě k tomu potratovému nesmyslu. Tenhle materiál je příliš cenný na to aby se rozemlel do běžných potravin, do kterých se dávají mnohem levnější náhražky. Zato kosmetický a farmaceutický průmysl některé z těchhle "surovin" málem vyvažuje zlatem...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
diky za nazor a moc pěkně napsany
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nejhorší na tom článku je, že tomu někdo i uvěří
Ale ono to vlastně vyvrátit nelze, nicméně by bylo zajímavé sledovat, jak by se k tomu postavili dotčené firmy:) Autor by mohl mít bez důkazů celkem závažný problém.
Žádný důkaz o těchto tvrzeních v tom článku není.

Žádný důkaz o těchto tvrzeních v tom článku není.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”