Instalace skype selhala - kód 1603
Instalace skype selhala - kód 1603
Zdravím chytré hlavy, potřebuju poradit ohledně Skype. Při aktualizaci se mi objevilo hlášení chyba - sada klíčů je neplatná tak jak byla registrována a pod tím další- instalace skype selhala kód 1603. Dočetla jsem se, že nejlepší odinstalovat a následně znovu nainstalovat, což jsem zkusila, nicméně při instalaci nového skype staženého přímo ze off. stránek skype se toto hlášení objevuje znovu. Není tedy ani možné nový program nainstalovat. Ví tady někdo, prosím, co s tím? Díky moc.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 27 zář 2014 18:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Instalace skype selhala - kód 1603
Tu stáhněte Fixtool od microsoftu(Pomůže vám odinstalovat úplně skype z pc i s registrama a bez jakýkoliv zůstatků)
Program se stáhne, spusťte ho, chvili počkáte až vám naskočí okýnko s potvrzením licenční ujednání bla... dáte přijmout, vyberte zjistit potíže a nechat mne vybrat opravy, chvíli čekejte, vyberte Odinstalace, vyberte Skype, odinstalovat, a potvrdte, poté restartujte pc, a nainstalujte skype a vše pujde :)
Program se stáhne, spusťte ho, chvili počkáte až vám naskočí okýnko s potvrzením licenční ujednání bla... dáte přijmout, vyberte zjistit potíže a nechat mne vybrat opravy, chvíli čekejte, vyberte Odinstalace, vyberte Skype, odinstalovat, a potvrdte, poté restartujte pc, a nainstalujte skype a vše pujde :)
Re: Instalace skype selhala - kód 1603
Opraveno, děkuji 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 417
-
od Sirkosta