Postřehy a nápady jak odpudit,ale nejlépe zlikvidovat kuny Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

behavioralista
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Postřehy a nápady jak odpudit,ale nejlépe zlikvidovat kuny  Vyřešeno

Příspěvekod behavioralista » 02 úno 2015 16:24

Tak jsem při výměně chladící kapaliny zjistil,že mi do motoru leze kuna nebo podobná havěť.Zavlekla mi k silentblocku kus vyhozeného zbytku pro slepice a vykousala dírku do odhlučnění motoru.No a pohotově jsem zahájil válku s tímto škůdcem než čekat na rozkousanou kabeláž auta.Takže první co mě napadlo jelikož se bratr zrovna stříhal pichnout do silonky trochu vlasů a dát do motoru.Nicméně jsem ještě přikoupil voňavé stromečky a taky jsem je rozházel po motoru jelikož prý kuny nesnáší tu vůni a vyhýbají se jí.No a poté jsem přistoupil k vlastní likvidaci té chlupaté svině.Napustil jsem vajíčko kapalinou do chladiče,snad jsem tam toho dal dost skoro plnou stříkačku a na noc nastražil.Voalá ráno bylo vajico fuč a doufám,že kuna už někde leží hore nohama.Nicméně ale jsem vyčetl,že pomáhá postavit před a za auto petku naplněnou vodou.No a přemýšlel jsem ještě o nákupu liquid bag aroma pro jistotu,kdyby se nějaký další soudruh vrátil.

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Postřehy a nápady jak odpudit,ale nejlépe zlikvidovat ku

Příspěvekod Uziv00 » 03 úno 2015 00:50

Existují elektronické odpuzovače. Podle zkušeností většinou fungují. Co funguje naprosto spolehlivě je vystříkání motorového prostoru slzákem. bať to brzy vyprchá, na jedno nastříkání je klid tři týdny.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Postřehy a nápady jak odpudit,ale nejlépe zlikvidovat ku

Příspěvekod X » 11 úno 2015 00:41

Zřejmě je to nějaká motokuna :lol: Já bych zlikvidoval auto, tím se jí zbavíš spolehlivě a ještě ji naštveš, že bude muset chodit pěšky jako ty :lol: Ale neboj, je to zdravé a nebude tlustá ...

http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=pla ... %C4%8D+kun

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”