Tekutina v klávesnici
Tekutina v klávesnici
Ahoj, nedávno se mi podařilo vylít do klávesnice šťávu, konkrétně logitech g510 ( http://support.logitech.com/product/gam ... board-g510 ). Klávesnice normálně fungovala ale najednou přestalo fungovat pár kláves (3,y,num lock,vypnutí podsvícení a šipky). Zkoušel jsem vysušit ale nepomáhá. Přestali fungovat klávesy do kterých voda rozhodně nenatekla, konkrétně Y a šipky (vylil jsem to jen na numky) Za normálních okolností bych si koupil klávesnici novou ale tuhle mám necelé 3 měsíce a znovu se mi tolik peněz za klávesnici dávat nechce. Máte někdo zkušenosti s opravou tohoto typu? je to vůbec možné? předem děkuji za odpovědi.
Re: Tekutina v klávesnici
A jak si ji sušil ? Rozebral jsi ji a vysušil ?
Jestli si ji nerozebral tak ji rozeber(,ale dávej pozor aby jsi ji potom sloožil)a zkus jednotlivý klávesy vysušit ,třeba feném jako jsem to dělal u telefonu..
Ale pochybuju že to půjde, klávesnice bude s oxidovaná a budou určitě zrezlí kontakty takže nebudou provádět to co měli..
Asi nebudeš mít navybranou a koupit ji znovu a příště si dát majzla na Vodu!
Jestli si ji nerozebral tak ji rozeber(,ale dávej pozor aby jsi ji potom sloožil)a zkus jednotlivý klávesy vysušit ,třeba feném jako jsem to dělal u telefonu..
Ale pochybuju že to půjde, klávesnice bude s oxidovaná a budou určitě zrezlí kontakty takže nebudou provádět to co měli..
Asi nebudeš mít navybranou a koupit ji znovu a příště si dát majzla na Vodu!

Grafická Karta: MSI GeForce 960GT 4G
Procesory:Intel Core i5
Síťový adaptér:NVIDIA nForce Networkink Controller
Monitor: BenQ 16:9
Herní myš: Logitech G700
Procesory:Intel Core i5
Síťový adaptér:NVIDIA nForce Networkink Controller
Monitor: BenQ 16:9
Herní myš: Logitech G700
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”