ahoj. Takže už vás se chci zeptat. jak se vám líbí moje videa. samozřejmně se jedná jen o moje efekty nikoliv o hudbu. Strávila jsem nad tím delší dobu. Také se mi podařilo změnit logo jak vidíte v tomto videu. co je dole. Možná někteří si myslíte že to je na nic, pokud si to myslíte tak mi řekněte co bych měla přidat či ubrat. Koukněte ještě z hlediska . To twitchování (přiblížení a oddálení obrazovky) Nejde změnit zatím . Takže proto se to tak třepe šíleně . Na tom ještě pracujem. Každý koment uslyším ráda co tam mám přidat . jak negativitu abych to nějak napravila. Nebo prostě co by jste chtěli na tom ještě udělat. zatím si myslím že to vypadá o hodně lépe než před tím s kulatým logem . Angelika https://www.youtube.com/watch?v=a4yNPVCaeqg
Dá se za cenu 35 000 složit PC na video edit ve 4k? V tomto směru se neorientuji a tak nevím jestli je lepší AMD/Intel/Nvidia, byl by někdo ochotný mi ho zkusit složit? Čistě jen bedna, děkuji
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...