UV lampa nebo žárovka do pokoje?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

UV lampa nebo žárovka do pokoje?

Příspěvekod CrazyManer » 13 zář 2007 14:45

zdravim,

rád bych se zeptal jestli nevíte o nějaký UV lampě nebo žárovce (levně :D ) která by osvítila pokoj tak aby po tmě byl prostě z větší části transformovanej jako v klubech, ono dát si cigárko nebo něco jinýho pod uv lampou u počítače by nemuselo bejt špatný, taky by mě zajímalo jestli nevíte jak bude na UV světlo reagovat monitor .. invertujou se nějak barvy? Klidně mi sem můžete házet odkazy na shopy :) děkuju předem všem těm lidem co napíšou :)

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 13 zář 2007 14:56

Radost ti neudělám :wink: Nedoporučuji cigárko u počítače, zkracuješ tak životnost optickým mechanikám. Krápníky humusu ze směsi dehtu a prachu na ventilátorech jsou také nedobré pro chlazení. A to nevytahuji ty největší pecky v podobě škodlivosti pro tvé zdraví :lol: :lol: :lol: Sám jsem 19 let kouřil (6,5 abstinuji), takže vím, jaká je to pohoda si dát u hry cigáro i jak to zahumusí vnitřek skříně :wink: Na kouřové efekty bych vyrazil radši na diskotéku a na kouření do diskrétního přítmí pokoje, bych si tahal baby, tam ulovené... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 13 zář 2007 15:08

kouřim u počítače už tři roky a mám otevřený obě bočnice, vim že to zasr*va pocitac :) ale to mi nevadi, a nejakou UV vec do pokoje mi nedoporucis ? :bigups:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 13 zář 2007 16:22

Dobrá, když nechceš jít na diskotéku a chceš jí mít doma :wink: , tak jsem zabrousil na své oblíbené stránky. Zkus si vybrat tady.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 13 zář 2007 17:14

díky moc karlos :)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”