Návrh a realizace počítačové sítě

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Dancher
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Návrh a realizace počítačové sítě

Příspěvekod Dancher » 15 zář 2007 15:55

Nazdar všichni.. potřeboval bych radu ve věci ' návrh a realizace počítačové sítě ' například ve firmě či nějaké instituci. Mám to zadáno jako ročníkový projekt. Avšak materiály, jak u tohoto postupovat nemám ze strany školy k dispozici. Tato ''realizace'' může být samozřejmě fiktivní... Jde hlavně o postup, správný výběr použité technologie, správné zapojení, nastavení sítě a prvků sítě, finanční rozsah atd..
Jedná se mi tedy především o to, jaký je standartní postup při realizaci takové sítě (mám zkušenosti maximálně tak se stavbou domácí sítí, ale to je ''trošku'' o něčem jiným :-))..
Potřebaval bych nějaký vodítko, kterého bych se mohl chytnout. Aspoň nějakou ''osnovu'' podle které se standartně postupuje, jestli mi rozumíte.
Vím, že můj dotaz je velmi obsáhlý co do zodpovězení, ale budu rád za jakékoliv reakce k danému tématu... předem díky!!

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 15 zář 2007 16:07

Školní úkoly tu neřešíme, to musí každý sám, jinak se nic nenaučíš ...

Dancher
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Dancher » 15 zář 2007 16:09

Já po Vás taky nechci řešení úkolu.. to je jasný.. ale aspoň nástin postupu při návrhu a realizaci.. Tenhle úkol by za mě stejně nikdo neřešil.. to bych ani nechtěl.. Mám zájem na tom se něco naučit.

Weslo
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 02 říj 2007 19:33

nevím jestli tě to ještě zajímá - ale něco bych věděl - nechce se mi to ale všechno vypisovat bez nějáké reakce - dej vědět
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
    od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě
    12
    4811
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    27 pro 2024 12:29

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”