z ničeho nic mi mizí hry z pc
z ničeho nic mi mizí hry z pc
zdarte, mám hodně zvláštní a myslím si, že vyjímečný problém. mizí mi nainstalované hry z pc!!!!!! Zatím se mi to stalo u dvou her King kong a Rayman raving rabbids. PC mám nový. Athlon 3500, 1,5GB ram, Radeon 256MB Setkal jste se někdo s tímto problémem????? No prostě nainstaluji hry a pak je hraju a třeba za dva dny už je v pc mam odinstalované?
melior píše:myslim ze Ti nekdo chodi na pocitac :) zmen si heslo :)
tuto odpoved sem bohuzel cekal. ale ver, ze zrovna me prilis vtipna nepride. Povazuji se za stredne pokrocileho uzivatele a za nejakych 10 let, co pracuji s pocitacem, jsem se s tim jeste nesetkal. To ze mi nekdo chodi na pocitac a bavi se na muj ucet tim, ze ze me dela blazna, je bohuzel naprosto vyloucen. Nebo ma mozna nekdo klic od meho domu a jen tak nekdy v me nepritomnosti prijde, odemkne si, odinstaluje hry a zase spokojene odejde. A taky se mi to uz jednou stalo pri dlouhodobe praci na mem pc, kdy jsem hral jednu z techto zminenych her, pote jsem ji vypnul, delal jsem treba nekolik hodin jine veci a pak, ze ji znova zapnu a ono mi to hleda slozku se hrou
no dobre, ted vazne
muze to byt nejaky trojan nebo virus poustici skript.
Mrkni se jestli sou "ciste" odinstalovane nebo jen smazane adresare.
podivej se do registru do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
pripadne RunOnce (a ostatnich klicu Run a RunOnce, myslim ze jsou jeste v HKEY LOCAL USER\SOFTWARE...
jestli tam nejsou podezrele zaznamy. Jinak bych doporucil udelat log HiJackThis a hodit ho sem pro kontrolu
muze to byt nejaky trojan nebo virus poustici skript.
Mrkni se jestli sou "ciste" odinstalovane nebo jen smazane adresare.
podivej se do registru do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
pripadne RunOnce (a ostatnich klicu Run a RunOnce, myslim ze jsou jeste v HKEY LOCAL USER\SOFTWARE...
jestli tam nejsou podezrele zaznamy. Jinak bych doporucil udelat log HiJackThis a hodit ho sem pro kontrolu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tím chceš říci, že hry jsou prostě z PC odstraněny a to buď smazány adresáře a nebo čistě odinstalovány (včetně záznamů v registrech), či to je jinak.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus použít nástroj Obnovení systemu a vrátit se o několik dní zpět.Ano může to být i vir ale zrovna tak špatný HDD.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To vypadá, že nás tady někdo pěkně houpe. Pokud by byla závadu na HD, projevovalo by se to nejen ve hrách.
Že by existoval vir, který selektivně maže jen některé hry jsem ještě neslyšel, ale jak říkám, nic není dokonalé!
Že by existoval vir, který selektivně maže jen některé hry jsem ještě neslyšel, ale jak říkám, nic není dokonalé!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- cranberiss
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Přečetl jsem si všechny tvoje příspěvky, jestli tady někoho netaháš za nos, v jednom příspěvku jsi uvedl svou životnost HDD, nebo tak něco, posílám odkaz:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=8 ... ght=#87604
Něco na tom asi bude ne ? Hry se přece nemůžou mazat jen tak
!
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=8 ... ght=#87604
Něco na tom asi bude ne ? Hry se přece nemůžou mazat jen tak

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15850
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-
-
-
Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan Příloha(y)
od jkmaxfli » 14 črc 2024 11:06 » v Sítě - hardware - 40
- 12131
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 12:51
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”