Ahoj mám takový problém,mám net od O2 CDMA tady: http://www.CDMA.cz
já mám modrý,ale to je jedno a potřeboval bych poradit jak ho propojit s Playstation 3 abych si mohl ztáhnout dema hry,protože přes PC to nejde,musím přes Playstation 3.Blbý je ,že PS3 neumí instalovat sowtware a ten je právě nutný nainstalovat aby mi šel net.Jestli by to šlo něakým způsobem propojit s něakýma kabelama nebo já prostě nevím.Jinak PS3 se připojuje pomocí telefoního kabelu,ale já pevnou linku nemám a ještě má Wi-Fi,ale to taky nemám.Všem moc dík za radu
Dotaz ohledně propojení CDMA Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
K bezdrátovýmu připojení k PS3 potřebuješ ještě jedno zařízení a to router...Jestli máš CDMA od O2, tak existuje snad jedinej router, kterej podporuje USB rozhraní a CDMA modem a to výbornej víceúčelovej router od asusu WL500g premium...(třeba tenhle) Díky němu se spojíš celkem bezproblémově, stojí tušim do dvou tisíc a po sosnutí firmwaru do něj natáhneš podporu pro modem kterej máš...Při samotnym nastavení v PS3 to jde už snadno, máš ted vlastní přístupovej bod (SSID), takže ti to pofachá jak má...Krom toho tahle krabička od Asusu umí další, naprosto nevídaný věci...doporučuju ti najít náký pages a přečíst si co všechno tenhle router dokáže, když to navíc začneš využít, je to vážně pohádka;)
Re: Dotaz ohledně propojení CDMA Vyřešeno
Terry a jak, ze ten router funguje ? Tam napojis cdma pres usb a je to ok ? Zadna instalace driveru atd ... ? Cdma mam taky a jsem z toho jelen ... jo a na nejakym foru jsi psal, ze ti to nejak pada a porad to chce ipcko ... uz jsi to vyresil ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3545
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:20
-
- 0
- 2699
-
od Fargotroniac
22 lis 2024 10:55
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2268
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-
-
- 2
- 2286
-
od Cleric