Zdravím,pořebuju helpnout.
Předevčírem jsem chtěl spustit DVD v programu PowerDVD. Nešlo to a hodilo to chybu. Od té doby mi nejede zvuk ve Windowsu. Pokud spustím nějakou hudbu nebo třeba video. Ale když spustím PowerDVD zvuk normálně jede. Nevíte v čem je problém.
Dík za každou radu.
Zvuk jede pouze při spuštěném programu PowerDVD
V Ovládacích panelech -> Zvuky a zvuková zařízení všechno v poho. Hlasitost není ztlumená, ani když běží nějaká hudba. Koukal sem se na Správce zařízení ale žádný vykřičník nikde není, v hardwaru problém určitě nebude. No a ten PowerDVD nemám nainstalovaný, mám ho ve složce už od někoho jinýho, takže sem ho instalolovat nemusel. Určitě to taky není virem. Tak vůbec nevím, proř to dělá 

Tauk píše:V Ovládacích panelech -> No a ten PowerDVD nemám nainstalovaný, mám ho ve složce už od někoho jinýho, takže sem ho instalolovat nemusel. Určitě to taky není virem. Tak vůbec nevím, proř to dělá
Tou neinstalací PowerDVD jsi si možná poškodil ovladače zvukovky a kodeky. Zkusil bych vše odinstalovat, nejlépe v nouzovém režimu a pak nainstalovat znovu. A potom proboha nainstalovat to PowerDVD, nebo já bych osobně dal přednost WinDVD, PowerDVD se mi nelíbí

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2574
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
17 dub 2025 15:42
-
-
- 6
- 5247
-
od 4Lift
10 úno 2025 21:09
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 9011
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
-
- 13
- 6109
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6426
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”