CD prehravac ze stare CD-ROM
CD prehravac ze stare CD-ROM
Chtel bych se zeptat zda nekdo nevite, jak by se dal udelat nejaky domamont mp3 prehravac ze stary CD-ROM. pouzil bych k tomu jeste stary zdroj z pc. nekde na netu jsem na tohle videl i nejaky navod, ale uz je to strasne dlouho a uz to nemuzu vubec najit. nebo kdyby to bylo nejake slozite, tak by mi stacil i sestavit obycejny CD prehravac.
Myslím si že je to více než šílený nápad
A k čemu by to bylo? Není lepší koupt "jetý" diskman?

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky si myslím že tenhle napad je vic než šílený nedávno jsem viděl v obchodě diskman na mp3 myslim neco kolem 1000kč i možna i levneji a pokud bys doma našel naky adapter ja třeba mam s vymněnyma koncama a zapojis do diskmana repraky a adaptér a je to
A navíc starý zdorj od PC si myslim(moc se v tom nevyznam) má velkou spotřebu elktřiny 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MP3 přehrávač ze samotné CDrom neuděláš, maximálně přehrávač CD a to ještě musí mít tlačítko pro spuštění přehrávání což je vzácnost...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Kdysi jsem na "kšefty" vozil v racku zabudovanou mechaniku a používal jí jako CD přehrávač. Ve spojení se zdrojem z Apple 2 makala perfektně. Později jsem vozil malý mp3 přehrávač, ale byl problém ho pro jeho rozměry najít na stole (ještě že k němu vedl kabel). Dnes vozím mp3 discmana. Je to asi opravdu nejlevnější a nejschůdnější řešení. V mém případě je to SENCOR SMP 130, před cca rokem za 989,- kačáků.
Doplním dnes. V časech rychlostí 2x, nebo 4x, to bylo zcela standardní (to už ani není pravda)
což je vzácnost...
Doplním dnes. V časech rychlostí 2x, nebo 4x, to bylo zcela standardní (to už ani není pravda)

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
karlosi ono to "dnes" trvá už delší dobu, proto sem ho ani nepsal... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost
od postcd » 06 úno 2025 17:57 » v Vše ostatní (bezp) - 0
- 9401
-
od postcd